Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet sektörü 5 yılda dibe vurdu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kymco süper 8
    Alıntı ESAD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu memlekettende,bu yöneticilerdende bib.k olmaz.Avrupanın hala 50 sene gerisindeyiz.Anca milletin gözünü boyasınlar.Avrupa bize özeniyo,artık avrpaya yetiştik,dünyada ne üretilse aynı anda burdada bulunuyor felan filan.Memleketim insanı hep fakir bırakıldı,hep cahil bırakıldı ki kolay idare edilebilsin.İnsanları oyuncak gibi yönetebilmek için ne dümenler çevriliyor bilse halkım aklı durur.Dünyada akla hayale gelmeyen stratejiler halkıkoyun gibi gütmek için kullanılıyor.Zavallı durumdayız haberimiz yok.Amerika avrupa bizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.Adamların ölüsü bile bize fersah fersah boy atıyor.Yok almanya ekonomisi kötüymüş,yok ispanya batmanın eşiğindeymiş,yok fıransa batmaya yakınmış,safsata bunlar.Onlara hiçbişey olmaz.Yok nüfusları bitmiş,yaşlanıyorlarmış,genç nüfus kalmamış.Dünya onlara çalışıyor beyler.Açar kapıları geri kalmış ülkelerden alır istediği an elemanı,çalıştırır 3 kuruşa,yine bişey olmaz onlara.Bize gelen arabalara bakın onlara giden arabalara bakın dağlar kadar fark var.Onlar dünyayı sömürür,bizim zenginimiz,bizim devletimizde kendi halkını sömürür.Benim yöneticim,benim zenginim,patronum,halkını ,çalışanını düşünmediği müddetçe hiç bir b.k olmaz bu memleketten.Avrupanın amerikanın ağzına bakar dururuz.
    Motosiklet satışları düşmüşmüş,yahu ne bekleniyorduki!O paralara bu memleketin insanı motosiklet alabilirmi.Motosiklet nedir yav,40 milyar 60 milyar para bayılacaz.Yazık yazık,bu milleti soyup soğana çeviriyorlar.Allah gözlerini doyursun bu firmaların.Yüreğimizdeki motor aşkını bile zehir ettiler.Bi modeli beğeniyorsun arkadaş,kaç para diye soruyorsun 15 000 den 20 000 den kapı açıyorlar,bu ne ya.Lanet olsun diyorsun vaz geçiyorsun.Herkes kene gibi bir şeyin sırtına yapışmış yolunu bulma derdinde.Firma ürettiği malı en yüksek fiiyattan satma,o malı satam mağazalarda bu malın üzerinden en yüksek karı yapma,devlette en yüksek vergiyi alma derdinde.Sonra motosiklet fiyatları neden yükselmiyo.Ben biliyorum gelişmiş ülkelerin geri kalmış ülkelere mallarını nasıl astronomik fiyatlardan sattıklarını.İnanmayın arkadaşlar yalanlara.Bize 10 larca milyarlara kakalanan bu iki tekerlerin yüksek fiyatlara mal edildiklerine sakın,hepsi yalan.Bunlar dünyayı sömüre sömüre böyle semirdiler.Hepsi dünya devi.Yazık motosiklet sevdalılarına,yazık kandırılan gariban insanlara.Burdan bedduamı ediyorum hepsine.İki cihandada iki yakaları bir araya gelmesin.Kazandıkları haksız her kuruş fitil fitil burunlarından gelsin.Bu bütün sektörler için geçerli aynı zamanda.
    İnşaAllah bütün bu kötü durumların tersine döndüğünü de görürüz.
    azına sağlık dostum bu hükümet olduğu sürece böyle devam eder koyun koyunluğundan vazgeçmez 2 kilo şeker 3 torba kömüre 2 kuruş paraya geliceğini satar durmak yok dini kullanarak soymaya gemi yat villa almaya devam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    bizim devletimiz ne ucuz ise ona bindiriyor zamı,vergiyi,fonu,boruyu,zartı zurtu. resmen ucuzluk düşmanı =) devletimiz şu sözü benimsemiş olsa gerek ''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' ama bu sözü arkasından anlamış
    Karadeniz - Giresun.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bence bunda en büyük etken oluşan basit ama ölümlü kazalar

özellikle reyting için haber bulamadığından mobese haberi yapan ulusal kanallar,

fakirin oldu umudu motorsiklet onuda elimizden aldılarya helal olsun devlet babaya...
    3 yıldır motorumu değiştirmeye çalışıyorum bir türlü para denkleşmiyor hersenede fiyatlar çıkıyor.bir iki tekeride bize çok görenleri kınıyorum.hayatımızı yaşanmaz bir hale koydukları için arkadaşımızında dediği gibi türk üretici firması hangileriymiş bende açıklanmasını istiyorum.bukadarda enayi değiliz herhalde!?

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Motosiklet sektörü 5 yılda dibe vurdu, Üretenler japon alman italyan firmalar değilde amerikan olsaydı siz ozaman ötv kdv düşüşünü görün
    YAMAHA

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler