Orta-Üst bütçeli Eldiven önerisi
Reklamlar
-
Ülkedeki yüksek enflasyon yüzünden başlığa bilerek fiyat yazmadım. Bundan 1 yıl sonra bile konudan belki birileri faydalanabilir. Bütçem 5000TL-7000TL. Başlık için geçerli bir bütçe midir bilmiyorum ama konuya geçeyim. Slider avuç içi korumalı(tekstil veya deri olması fark etmez) eldiven arıyorum. Antalya'da yaşıyorum bundan ötürü aşırı kalın kışlık eldivenleri kullanamayacağımı düşündüm.
Motorum NS200, motorumla kışın şehirlerarası motosiklet turuna katılmak istediğimden ve yazlık eldivenlerin genelinde avuç içi koruma olmamasından dolayı yazlık eldivenlere biraz önyargılıyım. Kışlık eldivenlerin yazın hafif terleme yapmasında sorun görmüyorum. Korumaları yüksek yazlık eldivenler ve çok kalın olmayan kışlık eldiven model önerilerinizi bekliyorum.
Hassas olduğum nokta slider olması, benim bütçemde olmayan fakat örnek göstermek için sliderli eldiven linki bırakıyorum.
https://www.mototas.com.tr/dainese-x...black-fluo-red
Reklamlar
-
Hiç kaza yaptınız mı bilemiyorum ama yumruk koruyucusu ya da avuç içi korumadan ziyade bilek korumasına daha fazla önem vermenizi tavsiye ederim. Seçtiğiniz Dainese iyidir, hoştur, güzeldir ama bence parasını hak etmiyor. İlk kazanızda elleriniz üzerine düştüğünüzde bilekleriniz kırılacaktır.
-
Bende Kaştayım,geçen hafta alpinestars corozal v2 drystar aldım.Kışlık eldiven gibi aşırı kalın değil ama aşırı soğuk geçiren bi tarzıda yok gibi daha sürüşte deneyimlemedim açıkcası,hala yazlık eldiven kullanıyorum.Kalitesi hissiyatı iyi duruyor.
-
Öncelikle kusura bakmayın şimdi cevaplama imkanım oldu. Peki sizin önerdiğiniz bu fiyat bandında bileklikli sliderli eldiven var mı?
-
EldivenTücca adlı üyeden alıntı
Öncelikle kusura bakmayın şimdi cevaplama imkanım oldu. Peki sizin önerdiğiniz bu fiyat bandında bileklikli sliderli eldiven var mı?
Slider denen parça ne oluyor bilmiyorum ama vstrom 650 ile bol bol asfalt dışına da çıkan biri olarak bu eldiveni alma niyetindeyim istanbul'a ilk gidişimde:
https://www.drdmotorbikes.com/tucano...-eldiven-siyah
UCANO URBANO SEPPIA 3G ELDİVEN Kışlık eldiven diye geçiyor, yazlık eldivenlerim de eskidi, baharda bir de yazlık alacağım onu henüz seçmedim.
-
bilek korumalı uzun eldiven önerisi olan varsa ben de bekliyorum, 2. el olması da mümkünn aynı bütçeye denk getirsek yeter.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler