Kullanan var mı bir süredir takip ediyorum muhtemelen alacağım, yorumları merak ediyorum
Kullanan var mı bir süredir takip ediyorum muhtemelen alacağım, yorumları merak ediyorum
Paranin alabilecegin en sik ve en koruma seviyesi yuksek eldiven bende niyetliyim bakalim 2. el bakiyorum.
bi arkadaş 3 yılda 2 tanesini perte çıkardı. çok güzel eldiven ama çabuk aşınıyor.
5 yıldır kullanıyorum. bu eldivene alışınca başka eldiven kullanamıyorum artık. bu arada parmak uçları zamanla aşınıyor ve çoraplarda oldugu gibi parmaklar dışarı çıkıyor ben yinede kullanmaya devam ediyorum. birkaç parçak ucum görünmeye başlamış olsada
Ben mi ön yargılıyım, ürünlerden mi anlamıyorum, vizyonum mu düşük bilemedim ki..
2000tl ye eldiven..
H2 ve pistteysem..
Hayabusadaysam..
Yok yaa, nice marka, model, malzeme var..
Parmak aşınması pek hoşuma gitmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:15 ----------
Malzeme kalitesi ve dayanıklılık olarak öne çıkmış gözüküyor keza koruma sınıfının en önde gelen eldivenlerinden biri. Fiyat konusunda haklısınız yüksek fakat söz konusu sağlığım olduğunda maddiyatı ikinci plana koyuyorum ve önceliklerim değişiyor. Malum doların tekrar 2-3 seviyesine düşmesini beklemek ütopya olduğundan hayal kurmak yerine satın alacağım sanırım. Yurtdışında motomax fiyatı kadar kazık değil bu arada.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:19 ----------
Nasıl becerdi bunu? Umarım kaza yapmamıştır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)