Yurt dışı ekipman alışverişim
Reklamlar
-
Ekipman olarak bazı ihtiyaçlarım vardı, touring su geçirmez kışlık mont, touring su geçirmez bot ve büyük bir su geçirmez arka çanta. Motosiklet ile yan çanta yada topcase kullanmayı hiç sevmiyorum, zaten dual sport kategorisinde bir motorum var onlara da yan çanta topcase vb yakışmıyor, ben de 60lt ebatında büyük bir su geçirmez çanta sipariş ettim, bu ekipmanlara burada baktım bilinen markaların ortalama montları 1300-2000tl arasında, üst düzey olanlar daha pahalı(gore-tex vb) su geçirmez botlar da 800-1500tl arası, çantalar 400-600tl civarında olunca ben de yurt dışı sitelere yöneldim, saydığım bu üç ekipmana 189,08 euro(tax free ile) 26,86 Euro nakliye bedeli(toplam 215,94euro nakliye dahil 6 mart itibarı ile kredi kartımdan 1552tl ödedim) ve 233,8tl gümrük vergisi ödeyerek sahip oldum. Toplamda 1785 tl ödedim.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hangi siteden verdiniz? Şu virüs yüzünden kargolar geliyor mu?
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hangi siteden verdiniz? Şu virüs yüzünden kargolar geliyor mu?
Teşekkür ederim, ben 6 martta siparişimi verdim, 17 martta elime geçti Hollanda'dan bikeroutfit.nl sitesinden aldım, bunun yanında fc-moto.de ve motostorm.it sitelerinde de uygun ürünler var inceleyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
nakliye bedeli genelde sabit, o yüzden ihtiyacı olan arkadaşlar toplanıp üç-dört kişi ortak bir sepet yapar sipariş verirse kişi başı nakliye bedeli oldukça düşer
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Sepet görüntüm ve ürün detayları aşağıdaki gibi
-
Hocam hayırlı olsun, fiyatına göre iyi almışssınız, güle güle giyin.
-
iyi fiyata almışsınız tebrikler vallahi
-
gezginkral adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı olsun, fiyatına göre iyi almışssınız, güle güle giyin.
Teşekkür ederim, iyi denk geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
hamzarat adlı üyeden alıntı
iyi fiyata almışsınız tebrikler vallahi
Teşekkür ederim, bedenimi de iyi bildiğim için mont ve botta hiç sorun çıkmadı.
-
Hayırlı olsun. Revit' in aynı montu bende de var. Çok memnunum. Türkiye de o montun satış fiyatı 2.100-2.400TL arası. Pişman olmayacaksınız.
-
Mallaca adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Revit' in aynı montu bende de var. Çok memnunum. Türkiye de o montun satış fiyatı 2.100-2.400TL arası. Pişman olmayacaksınız.
Teşekkür ederim, bende giyince çok beğendim, kışlık touring mont kategorisinde M beden en uygun fiyatlı montlardan biriydi, fiyatı görünce hemen sipariş ettim, terzi bana özel dikmiş gibi tam oturdu.
-
Tüh ya şansıma istediğim ürünün stoğu kalmamış
-
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Tüh ya şansıma istediğim ürünün stoğu kalmamış
diğer sitelere baktın mı? https://www.fc-moto.de ve https://www.motostorm.it/en/
-
joshua adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, ben 6 martta siparişimi verdim, 17 martta elime geçti Hollanda'dan bikeroutfit.nl sitesinden aldım, bunun yanında fc-moto.de ve motostorm.it sitelerinde de uygun ürünler var inceleyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
nakliye bedeli genelde sabit, o yüzden ihtiyacı olan arkadaşlar toplanıp üç-dört kişi ortak bir sepet yapar sipariş verirse kişi başı nakliye bedeli oldukça düşer
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Sepet görüntüm ve ürün detayları aşağıdaki gibi
https://i.hizliresim.com/d71fKp.png
hangi site bu?
-
Güneş vizörü ihtiyacım var, alışveriş yapmayı düşünen haber versin ortak sepet yapalım, nakliye ücretini bölüşürüz.
-
abi bedavaya almışsın türkiyede impossible modda yaşıyoruz 70 euro bir ceket için nedir ya. her hangi bir revit satıcısına gitsen beyefendiler birde euro kurundan satış yapıyor €400 altı etiket bulamazsın.
-
diğer sitelere baktın mı? https://www.fc-moto.de ve https://www.motostorm.it/en/
Orda da beden yoktu hocam
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
abi bedavaya almışsın türkiyede impossible modda yaşıyoruz 70 euro bir ceket için nedir ya. her hangi bir revit satıcısına gitsen beyefendiler birde euro kurundan satış yapıyor €400 altı etiket bulamazsın.
ne kadar doğru bilmiyorum ama Avrupa'da motosiklet koruyucu ekipmanlarını daha rahat alıp kullansınlar diye vergi oranı diğer ürünlere nazaran düşük diye biliyorum amaç herkes ekipmanı kolay alsın ve kullansın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:09 ----------
Normalde vize almıştım, alışverişi Amsterdam'a gidip yerinde deneyerek yapmayı planlıyordum, virüsten dolayı iptal ettim. Vize masrafı, uçak biletleri, konaklama vb hepsini toplasan yine buraya göre uygun kalıyor fiyatlar.
-
[/COLOR]
[/COLOR]nakliye bedeli genelde sabit, o yüzden ihtiyacı olan arkadaşlar toplanıp üç-dört kişi ortak bir sepet yapar sipariş verirse kişi başı nakliye bedeli oldukça düşer[COLOR="Silver"]
Nakliye bedeli 50 euro çıkıyor bende
-
Albertorun adlı üyeden alıntı
[/COLOR]
Nakliye bedeli 50 euro çıkıyor bende
hangi siteden baktınız?
-
17 Temmuz 2020, 21:31
Merhaba Şuan yeni gümrük vergilerinden giyim kısmı etkilendi mi? Bir bot almayı düşünüyorum bende.
-
18 Temmuz 2020, 00:02
vanhelcing adlı üyeden alıntı
Merhaba Şuan yeni gümrük vergilerinden giyim kısmı etkilendi mi? Bir bot almayı düşünüyorum bende.
Kesin olarak bilmiyorum ama etkilense dahi burada alt sınıf bir ürüne vereceğiniz paraya gümrük ve nakliye ekleseniz dahi iyi bir markanın botunu alabilirsiniz, önemli olan ayak numaranızı iyi belirleyin, uydu uymadı sıkıntısı olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Kışlık botu yazın dahi kullanıyorum, abartı bir rahatsızlık vermedi, iyi ki almışım diyorum fiyatına göre kalitesi üst düzey bir ürün gerçekten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler