Arkadaşlar motor alacam ilk motorum olacak 250cc bi motor almak istiyorum cbr 250, r25, Ktm rs250 gibi Supersport bi motor tavsiyenizi rica ediyorum bütçe 10-16 kadar boy 163, yaş 25.
Arkadaşlar motor alacam ilk motorum olacak 250cc bi motor almak istiyorum cbr 250, r25, Ktm rs250 gibi Supersport bi motor tavsiyenizi rica ediyorum bütçe 10-16 kadar boy 163, yaş 25.
Supersport bi motor alacam boy 163,kg 80(vücut geliştirmeciyim), yaş 25, 1000-2500 arası sağlam koruyacak tam ekipman önerir misiniz, motor 250lik olur.
çok paran varsa ktm, eh paran varsa r25, paran azsa cbr250 tabi bu dediklerim parça fiyatları için yakıt içinse cbr250 en az yakanıdır. En süratlisi r25.
Tecrübe?(on)
Şu saatte alıyorsunuz herhalde çok acil olduğuna göre? Acil bile değil, çok acil, o biçim. O kadar acilse ilk gördüğünüzü alın.
Yani bu mu önerin?
Tecrübe çok az, ben böyle beni baya bi idare edebilecek kadar ağrıtmayacak parça Vs konusunda, tabi yakıt ta önemli, uzun yol yapacağım yolda bırakmayacak bişey lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Hocam tabi olabildiğince az ödesem daha iyi 10-16 kadsr bi bütçe
1500-2000'e kaliteli bir set dizmek bence zor, kaldı ki senin yapmış olduğun spordan kaynaklı uygun beden bulamama şansın da var. Kask harici ekipmanları 2. el almayı da düşünmelisin bence.
Kawasaki ZX-25R
250cc 4 Silindir
Mademki çok acil, kaçırma derim.
Git 125-150cc commuter ile başla önümüz kış tecrübe de yok diyorsun madem.
Bu tip başlıklara girmeyecem diyorum, sonra "belki" diyorum..
Acil acil diyorsunuz, sanki nöbetçi galeri bulup bir motor alacakmış gibi...
Önce korumalık ve eğitim araştırın.
Sizin gibi başlayıp, patlayıp bırakan en az 20 kişi biliyorum.
Gezilerde her köy kahvesinde, petrol istasyonlarında " ben de hevesliydim, bi kaza yaptım/ amcaoğlu- dayım vs kaza yaptı sonra tövbe ettim. Motor tehlikeli " diye anlatan en az (abartmış olmayayım ) 100 kişi dinlemişimdir.
Motor almak başka, motor kullanmak başka..
Madem tavsiye istediniz, benimle hemfikir olmayan varsa söylesin.
Daha uzun yol mevzusuna dahi girmedim.
Kendinize zaman tanımayı deneyin..
Hakkınızda hayırlısı..
Toplam bütçe nedir ? 2000tl ekipman dizilir ama ne kadar kaliteli olur orası muamma
Cbr250 en mantıklısı gider yönünden çok uygun hızıda kçtü değildir.
Bir tane siyah var istersen görüşebiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)