Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

250cc Naked icin Mont Onerisi

REKLAM ALANI
    Basamel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaslar herkese iyi forumlar; Benelli Tnt25 kullanicisiyim. Prohel mont kullaniyorum ama malum en dusuk kalite. Sizden oneri ve rica bekliyorum arkadaslar sade olmasi onemli 1700 liraya kadar fiyata cikabilirim taksitle alicam cunku. Siz nasil bi tarz mont onerirsiniz? Tesekkur ederim simdiden..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Prohel'in neyi eksik ki?

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    İhtiyacı doğru belirlemek önemli;

Olay sadece bir mont değil, Bunun derisi/tekstili - Yazlığı - Kışlığı / Mevsimliği / D-dry'ı - GoreTexi vb. bir çok tarzı / modeli / cinsi mevcut.

Ha bir de etiket mevzu var,.. Siz işin etiketindeyseniz seç beğen al!
    Yok ihtiyaca yönelik istiyorsanız, doğru tercih etmek lazım.
    Bu mont veya ceketler, pantolon ile bağlanabiliyorlar, eldeki ekipmana göre
    uygun bir ürün tercih etmek gerekir.

Bir montun pantolon ile bağlanıyor olması çok fonksiyonel ve gerçekten hayati bir opsiyondur.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Başlığı anlamadım ben. CC hacmine göremi mont alınıyor ?
    neobirzenci bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar yardım istedim herkes boş yapmış. Prohel de hiç bişey yok abi sorun bu zaten. Özellikle istediğim herhangi bir marka yazmadım. Yani etiketinde değilim işin.motorun tipini ve cc sini söyledim. Neden söyledim? en fazla 140 km hıza çıkabilen bi motorla 300 km hıza ulaşabilen motor için giyilebilecek ekipman aynı olabilir mi sence? Motorunda özellikle tipini yazdım yani deri mi yoksa tekstil mi , bi bilene sordum hesapta. Neyse saolun varolun.

altora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Basamel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yardım istedim herkes boş yapmış. Prohel de hiç bişey yok abi sorun bu zaten. Özellikle istediğim herhangi bir marka yazmadım. Yani etiketinde değilim işin.motorun tipini ve cc sini söyledim. Neden söyledim? en fazla 140 km hıza çıkabilen bi motorla 300 km hıza ulaşabilen motor için giyilebilecek ekipman aynı olabilir mi sence? Motorunda özellikle tipini yazdım yani deri mi yoksa tekstil mi , bi bilene sordum hesapta. Neyse saolun varolun.
    1700 liraya iyi kalite yazlık kışlık tam takım dizersin. Ben kışlık dane kullanıyorum ucuza seri sonu bulursan gözü kapalı al süper kalite. Yazlık mont bakıyorum kendime aranırken andes diye bir mont gördüm (tekstilin kalitesinden anlarım) çok güzeldi dikiş kalitesi kumaşı korumalarına bakmadım ama onada bakılır icabında yazlığına 270 dedi ben internette 200 Tl ye buldum yani bu fiyata bu kalite çok iyi . Demem o ki senin bütçeyle andes ten yazlık ayrı kışlık ayrı iki mont alınır pantolon alınır kalırsa geriye paran eldiven dizlik kask...

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Abi teşekkürler cevabın için. Seçeneklerimin arasına 1-2 bişey ekledim yazdığın markalardan. Zaten kafama bir model oturtsam gidip bakıcam elden denicem herşeyini öyle alıcam, Çok şükür abi bi eksiğim mont onuda almışken istediğim bişey olsun istiyorum kullandığım mont 2 sene oldu döküldü iyice.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler