Berik Eldiven ve Mont için Fikirler ve Enteresan Fiyatlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Dizaynlar gayet hoş. Ceketleri özellikle.
Ama 300dolara yakın fiyat + gümrük derken ne kadar talep görür bilemiyorum.
-
Çin malı anladığım kadarıyla. Yani fiyatlar uygun değil. Aliexpress, ebay üzerinden çin malı ürünleri daha uyguna alabilirsiniz.
-
kalitesini bilmem de, berik isimden kaybediyor;
bıraktığı intiba bering'in çakması gibi,
büyük teyzemin bering demeye dilinin dönmemesi gibi,
abidas gibi, SQNY gibi...
-
berik çin değildir arakdaşım yanlış anlaşılma olmaın. ベリック bu japonca bir yazıdır.
Eldiven için kargo ücreti $ 12.00 alıyorlarmış.
Fiyatlar uygun bence.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
kalitesini bilmem de, berik isimden kaybediyor;
bıraktığı intiba bering'in çakması gibi,
büyük teyzemin bering demeye dilinin dönmemesi gibi,
abidas gibi, SQNY gibi...
Sen yazana kadar berik'i bering zannettim. Niye bilinmesin baya var ülkede diye düşünüyorudum. Harbiden bu ne benzerlik öyle
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
tian adlı üyeden alıntı
berik çin değildir arakdaşım yanlış anlaşılma olmaın. ベリック bu japonca bir yazıdır.
Eldiven için kargo ücreti $ 12.00 alıyorlarmış.
Fiyatlar uygun bence.
Facebook sayfasına girildiğinde uzakdoğu markası olduğu anlaşılıyor, resimlerden ve yazılardan. Ayrıca web sayfalarında hakkımızda ve adres bölümü yok. Dandik olduğu çok belli.
Siz nerden çıkardınız Çin malı olmadığını?
-
osiosborn adlı üyeden alıntı
Facebook sayfasına girildiğinde uzakdoğu markası olduğu anlaşılıyor, resimlerden ve yazılardan. Ayrıca web sayfalarında hakkımızda ve adres bölümü yok. Dandik olduğu çok belli.
Siz nerden çıkardınız Çin malı olmadığını?
şaka yapıyorsunuz değil mi ?
ON OR OFF THE TRACK, BERIK KEEPS YOU PROTECTED IN THE LATEST CUSTOM DESIGNED RIDING LEATHERS Since it’s inception in 1973, Berik has become synonymous with quality designed and manufactured leather riding gear loved by riders all around the world Manufactured to strict quality standards with influences inspired by their experience at the Race track each item is certain to bring out the best in you on and off the track. Berik is represented at all levels of motorcycle competition from national road racing events all over the world, World Superbikes Championship and to the premier class – MotoGP. With selected talented riders as ambassadors for the brand entrusting their safety whilst wearing a Berik race suit, you can be sure it also has your safety covered. Berik racing suits, leather jackets and pants, gloves and boots are all available in many motorcycle shops and dealerships throughout Australia
ayrıca MotoGP izler misiniz ?
MOTO GP Loris Capirossi BERIK
http://berik.tistory.com/entry/MOTO-...apirossi-BERIK
Bu da 2016 ASBK Championship
Biliyorum çünkü okuyorum. Biliyorum çünkü izliyorum. Bakmıyorum sadece ;)
COMPANY INFORMATION
MOTO GP CLUB
ADDRESS
BERIK OFFICIAL WEB SHOP
22-25 2 chome Hakunoshima
Mino-City Osaka Japan
562-0012
Tel:+81-(0)72-725-3377
Fax:+81-(0)72-725-3322
e-mail:motogpclub@galaxy.ocn.ne.jp
-
tian adlı üyeden alıntı
şaka yapıyorsunuz değil mi ?
ON OR OFF THE TRACK, BERIK KEEPS YOU PROTECTED IN THE LATEST CUSTOM DESIGNED RIDING LEATHERS Since it’s inception in 1973, Berik has become synonymous with quality designed and manufactured leather riding gear loved by riders all around the world Manufactured to strict quality standards with influences inspired by their experience at the Race track each item is certain to bring out the best in you on and off the track. Berik is represented at all levels of motorcycle competition from national road racing events all over the world, World Superbikes Championship and to the premier class – MotoGP. With selected talented riders as ambassadors for the brand entrusting their safety whilst wearing a Berik race suit, you can be sure it also has your safety covered. Berik racing suits, leather jackets and pants, gloves and boots are all available in many motorcycle shops and dealerships throughout Australia
ayrıca MotoGP izler misiniz ?
MOTO GP Loris Capirossi BERIK
http://berik.tistory.com/entry/MOTO-...apirossi-BERIK
http://cfs13.tistory.com/image/19/ti.../494f98c0e22bc
Bu da 2016 ASBK Championship
http://www.mcnews.com.au/wp-content/...npodium-11.jpg
Biliyorum çünkü okuyorum. Biliyorum çünkü izliyorum. Bakmıyorum sadece ;)
COMPANY INFORMATION
MOTO GP CLUB
ADDRESS
BERIK OFFICIAL WEB SHOP
22-25 2 chome Hakunoshima
Mino-City Osaka Japan
562-0012
Tel:+81-(0)72-725-3377
Fax:+81-(0)72-725-3322
e-mail:motogpclub@galaxy.ocn.ne.jp
Aga Çin değil yanlış anlaşılmasın koca koca yarışçılar kullanıyor Tian'ın da dediği gibi.
-
Aea sagolsun ogrenmis oldum. Berik batmis ve Arlen Ness firmasi Berik'i satin almis. Turkiye distrubitoru Kurucayirli grubu aradim bilgi istedim fakat size sonecegiz diyip donmediler bir aydir.
Sitelerindeki fiyatlarin bu kadar dusurulmesinin sebebi firmanin batmasiymis anlayacagimiz uzere. Deneme firsati bulup bedenlerini ogrenebilirseniz cok avantajli olacagini dusunuyorum. Dolar ve Euro kurlarinin bu kadar yukselmesini gozardi edersek tabi!
-
montun fiyatı gerçekten çok iyiymiş.
kenan sofuoğlu da bu marka tulumları kullanıo bazı yarışlarında.
-
Serçe parmak koruması olan eldiven alın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler