arkadaşlar 350-400 tl ye yazlık mont bakıyorum çok terleyen biriyim buna bağlı olarak tavsiyelerde bulunabilir misiniz birde venom teksas deri mont dikkatimi çekti nasıldır acaba yazlık olarak kullanılır mı ?
arkadaşlar 350-400 tl ye yazlık mont bakıyorum çok terleyen biriyim buna bağlı olarak tavsiyelerde bulunabilir misiniz birde venom teksas deri mont dikkatimi çekti nasıldır acaba yazlık olarak kullanılır mı ?
texasa bir ara ben de niyetlenmiştim ama sonrasında derinin konforlu olmayacağını düşündüm
yazın yakar, kışın üşütür, tekstil her halükarda daha rahattır (kullanmadım ama biraz araştırınca bana öyle geldi)
OJ revenge almıştım. 1 yıldır kullanıyorum
Yazın ferah, yağış ve soğuk için astarı var. tavsiye ederim
Ben Hudson'a gittiğimde 2521 DM BAY ROBOCOP KOT CEKET - Sıyah isimle cekete hasta olmuştum herhalde alıcam gidip motoru alır almaz, nasıl nedir pek bilmiyorum fakat sitesinde açıklama kısmında yazılanlar beni tatmin etti o fiyata güzel bi ürün kanımca
kışlık olarak prohel colombia kullanıyorum. yazın kullanılmıcak astarını sökmeme şimdiden sucuk gibi terletiyor yazlık özel bakıyorum listeye söylediğiniz montu yazdım teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
teşekkür ederim listeye bu ürünüde yazdım
Prohell alaska kullanıyorum memnunum
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Hudson'a gidip hudson veya ixon marka file montlara bakabilirsin, fiyatları uygun, korumalarını kadıköy simrugdan veya başka yerden alabileceğin kaliteli yumuşak korumalar ile değiştirebilirsin.
Dediğin ceket güzel,
Normal kumaş ceketlere göre çok ağır.
2 sene önce almıştım ben bunu. Aynı o siyah rengini. Siyah dediği, gri gibi birşey geliyor.
Hafif büyük gibi ama bana, gayet güzel. Yağmur yalıtımı yok. Islanınca fena ağır oluyor.
Korumaları bence yeterli.
Yazın hafif terletebilir, ama uzun yolda havalandırmaları çok işe yarıyor.
Kışın da içine biraz birşey giyince daha da iyi oluyor.
Derisine bak bunun. Bütçene uyar ise derisi daha iyi.
Benim bütçeme uyamamıştı o zaman için 800 gibiydi fiyatı.
Yıllar önce 400 tl ye satılıyordu şu ceket.
Derisini alacağım zaman da gelecek
20
Bende Prohel'in Rendom modeli var ve çok az kullanmama rağmen dikiş yerlerinde sökülmeler başladığı için başka bir yazlık mont arayışındayım. Şehir içinde iş görür ama şehirler arası yolda kesinlikle güvenmiyorum bu monta.
yanlış anlamazsan ve biraz daha üste para koyabilirsen bu montu kaçırma derim.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...84701964/detay
banada bir mont lazım tişörtle falan binince kendimi çok kırılgan hissediyom deri montu giyincede sıcak oluyor özellikle sıcaklar gittikce artıyor şekil bir şey lazım, arwic giymiştim gayet güzeldi
Kendim de kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.
http://www.hudsonderi.com/?urun-9302...t---acik-kahve
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
arkadaşlar bu mont nasıldır peki ? günlük kullanım için daha uygun...
https://www.riderdenim.com/urunler/detay/36
http://urun.n11.com/mont/ixon-hacker...mont-P94355879
bu montu kullanıyorum. tam yazlık önü, arkası ve kollarının iç kısmi fileli.
fermuarına kadar her malzemesini İXON kendisi yapmış, korumaları kaliteli ve çıkabiliyor.
bir kaç rengi var,internetten daha uygun fiyata bulabilirsin.
arwic markası nasıldır? kışlık montunu denemiştim gayet güven verici duruyordu üstümde
Revit gt-r modeli nasıldır ? Bayide beyaz vardı hoşuma gitti ama beyaz olmasından dolayı çok sıkıntı çıkarır mı
Ross Airflow tavsiye ederim mont yaz için ideal ama beyazı renk aldı beyazla baş edebilirim derseniz güzeldir
Bende bugun kendime mont bakmaya ozen motor a gittim dediginiz gibi revitin beyaz rengi vardi. mont guzel ama beyaz olmasi dusunduruyo magazada bile yakalari sararmis. bikac kullanimda simsiyah olur o yuzden vazgectim farkli markalara yonelecegim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)