Selam, başlıktada belirttiğim gibi full armor alıp üzerine normal mont giysek sürtünme ve dağılma probleminide ortadan kaldırıp güvenli bi ekipman oluşturmuş olurmuyuz sizce?
Selam, başlıktada belirttiğim gibi full armor alıp üzerine normal mont giysek sürtünme ve dağılma probleminide ortadan kaldırıp güvenli bi ekipman oluşturmuş olurmuyuz sizce?
Korumalı montun asıl amacı sürtünme sağlamak zaten. Normal montla sürtünmeyi nasıl azaltacaksın ki? Anında ya kumaşı erir ya dikişleri patlar. Düşük hızda kaza yapan bir arkadaşımın kot pantolonu kağıt gibi yırtılmıştı. Yinede konuyu takipteyim cevapları merak ediyorum.
ben de kışın böyle giyiniyorum gerçi allaha şükür düşmedik ama mantıklı...
ben de bunu merak ediyorum normal bir mont+full body armor mu yoksa sadece motorsiklet montu mu?
Bir de bu motorsiklet montlarının içinde dirsek,omuz ve sırt koruması olduğu yazıyor.bunlar ne kadar güvenilirdir?
Tabiki kışlık motosiklet montu. Bu dirsek, omuz,sırt korumalarının CE sertifikaları versiyonları vardır. Rastgele iş yapma durumu yok. Bir sürü testlerden geçiyor korumalar. Ve mont üretenler korumayı sadece koruma üreten firmalardan satın alıyor.
En yeni en sağlam korumalar genelde çok pahalı ürünlerde oluyor. Daha ucuzlarda çok rahat iş görür o konuda merak etme.
ver gazı... ver çoşkuyu
Arkadaşlar boşa denemeyin düşen arkadaşlar varsa biliyordu cart diye açılıyor :( en iyi alternatif pantol için tech 90 normal kot pantol görünümü var .Monttada hudson deri var heralde ama başka çözüm yok galiba :(
ben yazlık/baharlık kevlar hoody üstüne standart mont giyiyorum kışın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)