Üyelik iptalimi talep ediyorum.
Teşekkürler.
Üyelik iptalimi talep ediyorum.
Teşekkürler.
Dostum aydindaymissin. Bende aydindayim. Bir seye ihtiyacin olursa yardimci olurum mesaj atarsan numarani kaydedeyim.
Burdan çıkış yok birader. İlk başta kardolurken kabul ettiğin anlaşmada yazıyor. Eğer çok çıkmak istiyorsan sevdiklerinle vedalaş. Açık oldu mu ?
Üyelik iptali isteyen niye konu açıyor? Admin veya moderatöre mesaj atabilirsiniz. Yok giderken vedalaşayım diyorsanız, ona bir lafım olmaz tabii ki.
Dostum aydindaymissin. Bende kocaelindeyim. Bir seye ihtiyacin olursa yardimci olurum mesaj atarsan numarani kaydedeyim.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Dostum aydında mısın. Bende Almanyadayım bir seye ihtiyacın olursa yardımcı olmam mesajda atamam numaranda yok zaten.
Dostum almanyadamısın. Bende aydındayım bir seye ihtiyacın olursa polisi ara itfaiyeyi ara 112yi ara ne bilem ya..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
aklima bi replik geldi. "ben senin dostun degilim serseri"
Aga üyelik iptali için yazılım dili öğrenmen lazım ve forumun veritabanına sızıp kendi bilgilerinin bulunduğu satırı silmen lazım.
Bu konuda yardım istiyorsan bana pm at, saati bir miktar paraya gerekli olan 2 dili öğretebilirim.
Başka bir ihtiyacın olursa giresundayım ben
Üyelik iptali ücretli yalnız
ulan adamlar foruma geldim konusu açıyor; sorularını soruyor cevaplarını alıyor sonra "üyelik iptali" diye konu açıyor. komidine de 50 dolar bırak tam olsun
30 yıldır üyelik iptali ile uğraşmadım; çıkarsın girmezsin biter yani.
Kardeş az daha bekle.
6.ay maaşın yatsın ondan sonra iptal edersin.
6 aydan 6 aya yatıyor primler.
Foruma giriş var çıkış yok
Forum'a girmeden edemiyorum iptal edin derseniz, banlayabiliriz
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Foruma yapılan üyeliklerin iptali yoktur.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)