sorun bu arkadaşlar çözüm önerisi olan var mıdır ?
sorun bu arkadaşlar çözüm önerisi olan var mıdır ?
salak mısınız ?
debriyajla sür
öyle bi konuya , böyle cevap.
debriyajla alakası yok rölantid eçalışıyor gaz verince stop ediyor
Detay yazmalısınız , eleştiriler haklı (kırılmamak gerek, bazen sert olunuyor) , söz gelimi ;
henüz kalkarkenmi stop yaşanıyor ?,
hangi devirlerde ?,
nasıl başladı ? (yıkama sonrası, düşme, çarpma vs)
benzin durmu,?
benzin istasyonu değişme ?
depo havalandırma sübabı temizmi ? (geçenlerde benzer problem konusu açılmış idi)
benzin filitreniz tıkanmış mı ? en son ne zaman değiştiniz ?
vsvsvsv.
karb temizledikten sonra oldu
yav karbüratörde de main jet mi idle jet mi tıkalı mı slide mı hatalı bilen biri yazarsa sevinirim
Karbüratör hava ayarını tam yapamamışsın yada yapamamışlar. Sorun bu.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
hava ayarı dediğin ayar karışım ayarı mükkemmel lütfen bilenlere sordum ezberden konuşmayalım
Karbüratörü tamamen ayırıp bir çözücü/solvent banyosumu yaptınız?
Karbüratörünüz vakumlu diyaframa sahip modelmi , yoksa püskrtmelimi , diyaframa zarar eritme olmuş olabilir.
Hava/gaz ayarı kaçıklığı
Manifold kaçırması
Karbüratör iğne ayarı kaçıklığı
Şamandra ayar kaçıklığı
Meme'lerin tıkalı olması/ayarsız sıkılması/orjinal değerleri haricinde fazla/gevşek bırakılması
vsvsvsv , iyi bir usat motorunuzun servis manueli ile ayarlama gerek, elektrik/bobin/ateşleme sıhhatli buji randımanlı diyor iseniz.
rölanti çok ıyı yedek beyin ( cdi) var onla da denedim aynı bujiler yeni hava filtre temiz karbüratör diyaframlı manifolt yeni üst manifolt temizyırtık yok diyafram iğne vs sağlam jetler açık
şamandıra ayarı nasıl yapılır bilmiyorum
stop deyince bajaj pulsar mı dıcektim
memeler de sıkılı
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
search 16 bilmiş değilim ki soruyorum burda ama alakasız cevaplar geliyor motor sökup takabilirsin bu başka birşey basit bi sorun gibi geliyor bana aama karbüratörden pek anlamıyorum bu sorunun cevabını verebilecek kişiler var onlardan cevap bekliyorum hava ayarı dediğin ayar iyi rolantide çalışıyor motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)