YAŞ 16 KÖYDE KULLANACAĞIM SİZDEN ACİLEN CEVAP BEKLİYORUM SAYGILARLA
LÜTFENN CEVAP VERİN
YAŞ 16 KÖYDE KULLANACAĞIM SİZDEN ACİLEN CEVAP BEKLİYORUM SAYGILARLA
LÜTFENN CEVAP VERİN
Tip olarak bana göre Superboy bir tık önde. Zaten motosikletler hemen hemen aynı, belirgin bir farkları yok.
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim diğer üyelerden de mutlaka cevap bekliyorum
dostum superboyda yedek parça oldukça sıkıntılı çin malı motorlarda parça sıkıntısı olmaz genelde hepsi birbirine uyar fakat bu süperboyda parçalar diğerlerinden farklı olduğu için büyük sıkıntı yaşarsın ben 1 seneyi geçti benzin depo kapağı temin edemedi servis gaz teli kopar bulamazsın debriyaj teli kopar yok 1 aya anca gelir km sayacı bozuldu 3 ay oldu hala gelecek debriyaj teli bulamadık usta el emeğiyle birşeyler yaptı debriyaj kaya gibi oldu 3 ay süründüm mondialin superboyu değilde baska modeline bakarsan daha mantıklı olur zaten genel çinli motorların birbirinden pek farkları olmaz ama süperboydan uzak dur derim
peki kanuni yedek parça konusunda nasıldır tahminin varmı çevremdekiler mondial sadece tipte iyi diyorlar doğru söylüyolarmış demekki
1.Bu iki model arasında fiyat farkı yok
Mondi 2.799
Kuralkan 2.873
2.breton'un 25cc fazlalığı çok bir şey fark etmez hatta vergisiz olması daha iyi
3.mondial servis ağı olarak daha iyi
4.görsellik olarak mondial
Ben sana kuba çıta öneririm
Motosiklet almaya kalkıştıysan plaka ruhsat ehliyet ekipman fantastik dörtlüsünü hesaba katmış olmalısın katmadıysan da hatırlatmış olalım
mondial kötü diye bir algı oluşmasın kullanım olarak ben begeniyorum süperboyu sadece titreşim biraz fazla ama yedek parça superboyda sıkıntı servis bile kendi söyluyor bu model sıkıntılı dıger modellerinde bir sorun yok ama bence köyde kullanıcaksan bajaj boxer al derim dağ taş tepe bayır her yere gelir parça sıkıntısıda yok
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
ya fiyat konusunda sıkıntı yok istesem daha iyilerini alırım ama yani şimdi başlangıc motoru için pahalı olmasın düştügünde içim yanmasın yani birde ehliyetim yok zaten kasabada kullancagım ama ruhsat babamın üstüne olur güvenlik zaten ön planda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
haklısın bajaj da iyi ama gerçekten mondial superboy tip olarak çok begendim eger o olmazsa bile mg prince var oda 100 lük onun hakkında düşüncen nedir
kuba ÇITA nın 170 liği kafama yatmadı degil aslında
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
kuba nasıl bir motor çıta modeli fikrini alayım
çitalar biraz basık motorlar bek köy yollarına çamura falan geleceğini sanmam ama kubanın RAZORE 100 2844 TL ve RAZORE 150 2976 TL modellerinede bak derim
hmm bu razore görünüş iyi bi sıkıntı çıkmazsa düşünürüm birde şu rodaj dönemi nedir anlatırmısın rica etsem
kısaca senin anlayacağın şekilde çok detaya girmeden anlatayım sıfır motorlarda yapılması gereken bir evre nasılki önce emekleme sonra yurume sonra koşma evresi varsa hayatımızda emekleme kısmı rodajın ilk evresi nedir bu simdi motorun üreticisinin fabrikasyon verilerinde yazan değerlerin üzerine çıkmamak örnek veriyorum ilk 500 km ilk yağ değişimine bakımana kadar 5 bin devirin üstüne çıkmamak 70 km hızı geçmemek yarım saatte bir motoru dinlendirmek ikinci evre yürüme evresi rodajın 2 evresi ilk bakımdan bir sonraki bakıma kadar olan sürede yuksek devirlere son hızlara çıkmadan sürmek sonrakı bakımdan sonra kosmaya başlayabilirsin
hım anladım beni bu konuda olsun gerek rodaj konusunda olsun açtın sana ve diger üylere teşekkür ediyorum şuan kafamdaki motor olursa razore 150 iyi geceler diliyorum.
iyi geçeler dostum inşallah seni üzemeyecek bir motora sahip olur keyfini çıkararak kazasız belasız sürmek nasip olur sana
Aslinda koy yoluysa xtreme-max bul bitane,3 milyar bandinda bulursun plaka ruhsatta olur,zaten kendini kanitlamis makina,sekli semali yerinde boyuda yuksek,en ideal motor sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)