Bu nasıl bir cennet ya :) :) (görmelisiniz-sohbet)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
offf diyorum
-
nesi güzel bu videoların? düzlükte şempanze de basar gaza.
-
-
-
Motor üstünde motor sanki motorception.
-
brezilya ekonomi olarak bize çok benziyor fazla fark yok ama abd de motosiklet bizle kıyaslanamayacak kadar ucuz.
-
Daha önce cenneti görmüş gibisin
-
Bu nerenin BAĞDAT CADDESİ ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Kinayeli bir cevap vermeye niyetim vardı da sonradan ayıp olur diye vazgeçtim
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
38. saniyedeki kadın boyun fıtığı olmuştur muhtemelen :D
-
snappy x adlı üyeden alıntı
offf diyorum
Birde bana sor..
awesomee adlı üyeden alıntı
Kızlar ayrı bi dünya o konulara hiç girmeyelim
avici adlı üyeden alıntı
Motor üstünde motor sanki motorception.
Motor motora biner mi hiç yanlışın var
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Daha önce cenneti görmüş gibisin
Temsili demek istediğimi anlamış olman lazımdı dayı..
A.Türker adlı üyeden alıntı
brezilya ekonomi olarak bize çok benziyor fazla fark yok ama abd de motosiklet bizle kıyaslanamayacak kadar ucuz.
Hahahah dostum naptın alakamız yok.. Ekonomi olarak bizden iyi durumdalar..2014 Dünyanın 20 büyük ekonomisi sıralamasına bakabilirsin..Brezilya 8.sırada biz 18.sıradayız .. Artık farkı az biraz gözüne kestirmişsindir..Allah bizede daha iyi ekonomi nasip eder inşallah..Başımızdaki bu kadar fazla çar çur etmese dahada iyi olucaz ama neyse
shruikan adlı üyeden alıntı
nesi güzel bu videoların? düzlükte şempanze de basar gaza.
Başka videoları da mevcut..Dostum yalnız işlek bir cadde..Sen bu hızla Türkiye'de 5 kere geçsen 3 tanesinde kendini yerde bulursun ..Burda amaç yarış felan değil eğlenmek bir arada olmak..Adamlar yaşıyor ya..Motorlara ilgisi olanlar izliyor zaten ha bide kızlar
-
özenmeyin güçlü motorlara biniyolar diye, ybr'nin nesi var. deh diyosun gidiyo çüş diyosun duruyo arkama 110 kg luk dayımı alıyorum bana mısın demü cennet bura bence
-
DKN adlı üyeden alıntı
özenmeyin güçlü motorlara biniyolar diye, ybr'nin nesi var. deh diyosun gidiyo çüş diyosun duruyo arkama 110 kg luk dayımı alıyorum bana mısın demü cennet bura bence
Orası öylede...Bir SESİ var bir Duruşu var ki ne sen sor ben söyleyim
-
cagdas3819 adlı üyeden alıntı
Motor motora biner mi hiç yanlışın var
Gördüğünüz kadına "motor" demek ne kadar hoş? Komik değil gerçekten. İtici, kötü. Kadın motosiklete binmiş, açık binmiş, hoş görünüyor hatta seksi görünüyor. "Motor motora biner mi?" ne demek arkadaş. Motor mu şimdi bu kadın? saçma saçma ithamlar, saçma saçma hakaret dolu espriler.
-
Yer curitiba... Bende takip ederim bu kanalı güzeldir.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Gördüğünüz kadına "motor" demek ne kadar hoş? Komik değil gerçekten. İtici, kötü. Kadın motosiklete binmiş, açık binmiş, hoş görünüyor hatta seksi görünüyor. "Motor motora biner mi?" ne demek arkadaş. Motor mu şimdi bu kadın? saçma saçma ithamlar, saçma saçma hakaret dolu espriler.
Seni güldürme gibi bir çabam yok..Ayrıca Hanzo bir insanda değilim..Sexy olduğu için o imayı yaptım .. Motor kadar değerli demek istedim..Kafanızı hiç anlamıyom ya durduk yere savunma yapıyorsunuz sanane kardesim..Taş - Meteor - Motor - Hatun Aynı şey bence ama Reelde bir kıza asla demem .. Sana itici gelebilir..Ben esprisine kullanıyorum iyi forumlar..
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Benziyor idi. Ne zaman iflas edip IMF'yi kovdular o zamandan beri sürekli yükseliyor sanayileri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
cagdas3819 adlı üyeden alıntı
Seni güldürme gibi bir çabam yok..Ayrıca Hanzo bir insanda değilim..Sexy olduğu için o imayı yaptım .. Motor kadar değerli demek istedim..Kafanızı hiç anlamıyom ya durduk yere savunma yapıyorsunuz sanane kardesim..Taş - Meteor - Motor - Hatun Aynı şey bence ama Reelde bir kıza asla demem .. Sana itici gelebilir..Ben esprisine kullanıyorum iyi forumlar..
Bir kıza seksi olduğu için motor denilmez. Neden kullanıldığını sende bizim kadar iyi biliyorsun. Hoş olmamış. Espri de olsa hoş değil. Kal sağlıcakla. İyi forumlar.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
Bana o Gsxr'ı verin tüm koca popolu artçılar sizin olsun
-
Bu videolardan bikaç tane bende izlemiştim hoş.
Ama niye kasktan baska ekipman yok hicbirinde anlamadım altlarındaki motorlarda hani oyle ucuz yollu biseyde degil alamamıştır desen :D
Sekil gorunmekse amaç tisort,pantolon,ayakkabi gunluk kiyafettense motosiklet ekipmanları zaten cok guzeller bir ben mi bayılıyorum motor kıyafetlerine yoksa :D kendi ekipmanlarimi bayıla bayıla giyiyorum oysa :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)