pulsar 200 rs türkiyeye gelmiş bulunmakda 200ns ile sadece tasarım farkı var sizce 11.000 tl vermek akıl karımı yoksa 200 ns almak dahamı mantıklı
pulsar 200 rs türkiyeye gelmiş bulunmakda 200ns ile sadece tasarım farkı var sizce 11.000 tl vermek akıl karımı yoksa 200 ns almak dahamı mantıklı
Renk seçimleri berbat bence, motorda asalet diye bişey yok. Kaş falan çizmişler,abartılı çizgiler var. Yapsana düz siyah veya kırmızı çok hafif donuşlar yap sonra.
Buna o parayı vermek delilik..
Git o paraya ninja250R al. "2012"
açıkçası tipini beğenmedim pek. ha tipini boşverebilirim belki ama o gidonu hiç ve hiç beğenmedim. gidon düşük olsaydı biraz daha hoşuma giderdi.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
O gidon ne ,hele o kırmızı renk ne .Çinli gibi boya rengi, ne kadar basit duruyor.O motosiklete o gidonu koyanı gidip tekme tokat dövmek lazımi
o gidonla o motor piyasaya çıkarsa acemiler dışında kimse almaz
Benim gibi naked severler için de en güzel yeri gidonu oluyor. Eğilmeden rüzgar korumalı motora biniyorsunuz.
Ben gidona dikkat etmemiştim yahu bu ne
Lastiklerde muadillerine göre ince. Bu motor 9 bin olmalıydı. Bildiğiniz tasarım hatası.
Herşeyi geçtim bari ön süspansiyon ters maşa olsaydı. 200NS'in süspansiyonları kütük gibi. Bugün bi video çektim performanslı sürüşte. Motorun tangır tungur gittiği videoda her an belli. Scooter'a biniyorum sanki.
Forumda kötüleniyorsa mutlaka iyi ve avantajlı bir motordur. Biraz pazarlık yapıp rahatlıkla alınabilir demek ki. Bende para yok o ayrı mesele. Param olsa gözümü kapatır alırım burayı okuduktan sonra. Japonlarla kıyaslarsan parça/bakım avantajı bile bu motoru almaya yeter.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
NS'ten farkları var. Abs standart ve çelik firen hortumlar var. Bugün 200 NS'in aynı kasa abs'lisi gelse o da aynı para olurdu büyük ihtimalle.
http://www.mototurkiye.net/hangi-pul...m-ns-mi-rs-mi/ bence bir inceleyin..
sarı rengi çok iyi yav, cbr olmayaydı kesin alırdım.
Bumblebee
Abs stadartmi eminmisiniz?, Turkiye sitesinde abs ibaresi goremedim hic bir yerinde..
Muallak. Bir var diyorlar bir yok diyorlar. Önümüzdeki 10 yıllık kalkınma planı içerisinde netleşecek büyük ihtimalle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
Patron yapma gözünü seveyim. Hadi fiyat avantajı desen anlarım da parça/bakım avantajını 3 kere servis geri yolladıktan sonra motorda kaburgalarını kıran Ayzek'e sormak lazım...
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Sadece ön tekerde ABS var arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)