Bir kardeşimizi daha kaybettik...
Reklamlar
-
İki gün önce berberde beraber saç trașı olduğum , motorunu her dışarı çıktığımda köşede gördüğümde içimden ''güzel alet inşallah bize de nasip olur ilerde , neyse allah kazasız belasız kullandirtsin'' dediğim , daha 18 yaşında kamyonun altında kalarak vefat etmiş bi kardeşimiz aramızdan ayrıldı dün.İçimde öyle bir burukluk var ki anlatamam.Ben 20 yaşındayım o daha 18 yaşında daha o kadar çok görmediğimiz yapmadığımiz şey var ki.. Ekipmanlı gezerdi , yaşın verdiği bi adrenalin tutkusuyla belki biraz hızlı sürerdi ama ölmeyi haketmez bunun için.Eve geldiğimde günün stresini yorgunluğunu atmak için motora atlar gezerim bugün hiç içimden gelmiyor o istek o heyecan..
Allah rahmet eylesin huzur için de yat Mete
Reklamlar
-
Mekanı cennet olsun olay nasıl olmuş?
-
Moderatör
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. 18 yaş için 600 malesef büyük risk.
-
Hızlı sürüp ölenlere pek üzülemiyorum , bunca insan eşek mi altında motor var hızlı gidenler ölüyor sadece , yavaş gidenler düşüyor omuzu çıkıyor kolu kırılıyor maksimum. hız yaparsan ölürsün bu ülkede yollar zaten Kireç taşı kıvamında , o yüzden yapacak bişey yok. Allah rahmet eylesin ama irade işi motosiklet , iradesine engel olamayan böyle ölüyor işte maalesef.
-
-
Allah rahmet. Eylesin Hız kötüdür hele şehir içinde daha da kötüdür
-
Allah rahmet eylesin :(
İnsanların deli yaş çağları vardır bence 18 tam bir başlangıç..
-
Otoyolda kamyonun hatalı sollamasiyla altında kalarak vefat etti.
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Hızlı sürüp ölenlere pek üzülemiyorum
Dostum bu kadar da taş kalpli olamazsın, olmamalısın, yoksa gerçekten öyle misin?
18 Yaşında bir gençten bahsediyoruz Allah aşkına ya, o ailenin yaşadığı acıyı düşünemedin mi? :(
O çocuğun kamyonun altında ezilirken yaşadığı acıyı düşünemedin mi ? :(
ALLAH RAHMET EYLESİN..
-
Yani hizli sürmüş ölmesi normal diyip düşünen insanlara yazık diyorum sadece gerçekten çok yazık.
-
Allah rahmet eylesin daha çok küçükmüş, 600cc 18 yaş için çok çok fazla yeni ehliyet yasası bu yüzden gerekliymiş.
-
-
Allah rahmet eylesin. Boş boş konuşmayın yakınlarınızın başına gelince görürüm üzülüyor musunuz üzülmüyor musunuz. 150 cc sürüp konuşmak kolay tabi.
-
Bu ülkede günde 1000 kişi ölüyor.
Ölmeye hevesli olanlar kontenjanı dolduruyor maalesef.
Ben kaza nasıl olmuş bilmediğimden yorum yapmak istemiyorum ama 600cc racing bence bu ülkede yolda sürülecek bir motosiklet değil.
-
Super Moderator
-
allah rahmet eylesin. 18 yaşında altında gsxr olması = ölümdür zaten. yani normal bir ölüm bana göre
geçen aylardada 23 yaşında biri altında 1000 rr = öldü. tek teker de yapardı rahmetli yollarda. normal yani doğal karşılamak lazım bu tür ölümleri.
-
-
barodi adlı üyeden alıntı
allah rahmet eylesin. 18 yaşında altında gsxr olması = ölümdür zaten. yani normal bir ölüm bana göre
geçen aylardada 23 yaşında biri altında 1000 rr = öldü. tek teker de yapardı rahmetli yollarda. normal yani doğal karşılamak lazım bu tür ölümleri.
Bunu söylemeye çalışıyorum işte , siz hız yapanlara üzüldükçe bu işin sonu gelmez. Ya bu hız yapan arkadaş sizin yaya olan bi akrabanıza çarpsa ? Böyle üzülemezdiniz öldüğüne sevinirdiniz bile. Irade işi kardeşim bu , doğasına yenik düşen hiç binmesin motosiklete başkasının hayatını da tehlikeye atmasın. Böyle insanlar yüzünden sanatçılar eziliyor caddede çiçekçiler araba altında kalıyor. Umrumda değil açıkçası. Kendi hayatına değer vermiyormuş ki ben neden üzüleyim değer vereyim ?
-
Ah be güzel kardeşim bile bile lades olmuşsun :(
-
kordinaryus adlı üyeden alıntı
Bu da facebook hesabı
https://www.facebook.com/mthclk?fref=ts&__nodl
Kim olursa olsun genç ölüm en kötüsü mekanı cennet olsun
Hız yapması kendi sucu ben geriye kalan hayatını yaşayamayacağı için üzülüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)