r25 mi cbr250r mı? (Kullanım alanlarım hafta sonu yaklaşık 140km yol yapmayı düşünüyorum hafta içi şehir içi kullanacağım) bütçem sınırlı değil başka önerilerede açığım. Bu arada super sport bir motor istiyorum.
r25 mi cbr250r mı? (Kullanım alanlarım hafta sonu yaklaşık 140km yol yapmayı düşünüyorum hafta içi şehir içi kullanacağım) bütçem sınırlı değil başka önerilerede açığım. Bu arada super sport bir motor istiyorum.
Madem bütçen sınırlı değil başka önerilere açıksın ve supersport istiyorsun h2 yada yzf r1m al en iyisi
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Kalite ve çift silindir olması sebebi ile yamaha derim ancak iki silindir olması güç bakımından ilk başlarda zorlayabilir.Güzel bir eğitim taçlandırırsanız mükemmel bir motosiklet olur.
cbr 250 eski motorumdu r 25 i yakından bile görmedim cevabım r25 olur (yaklaşık 10 bg fark var aklını alır adamın o cc de )
yalnız ilk motor olmaz bence ikiside
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Al birtane r125 yada 150lik birşey takıl bi 5-6k km sonra al r25'i hatta o zamana kadar çok uygun ikinci eller de bulursun. Maddiyat sorun olmayabilir ama can sorun olur.
Kesinlikle öncelikle eğitim al ben 250 scooterdan sonra cbr250 ggeçtim. Zorlandığım birçok konu oldu, hele ki benim gibi çabuk gaza gelen bi yapın varsa başlangıç olarak 250 tavsiye etmem. En azından 125likle bir yaz atlat sonrasında 250 yada daha üstü düşün derim.
büyük ihtimalle eğitim alıp 600cc ile başlicam çok yetenekliyim ve kendime güveniyorum arabadada hiç bilgim yokken çok iyi bir şekilde sürmüştüm bisikletide iyi kullanıyorum elimi birden debriyajdan çekmediğim sürece kontrollü sürüşlerle alışır giderim hayırlısı. teşekkürler herkeze.
Çok yetenekliyim diye 600cc ile başla da bizde helvanı yiyelim. Töbe ya illa söyleticekler.
Ya bu trole ben ilk mesajdan cevabı verdim niye kastınız ki arkadaşlar kendinizi bu kadar
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Madem para sorun değil o zaman ben bu sınıfta ninja 300 special edition derim. Benim cbr 125 satılınca ninja 300 e geçicem çok şekil bir motor. 4 silindire geçmden önce beni iyice pişireceğini düşünüyorum.
shooter1 sen yazmasan ben yazıcaktım, r1 s1000r hayabusa karşılaştırma konusu bekliyoruz
biraz daha güçlü olsun, son hız önemli diyosan r25,
alt devirlerde daha hızlı kaçsın, şehiriçi kullanıcam daha çok diyosan cbr250r
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)