250cc bir motor alacam bana uygun bir tane söyler misiniz? Çünkü 1 sene kullanıp cc yükselticem maksat elim ayağım alışsın artık reflekse binsin hareketlerim.
250cc bir motor alacam bana uygun bir tane söyler misiniz? Çünkü 1 sene kullanıp cc yükselticem maksat elim ayağım alışsın artık reflekse binsin hareketlerim.
öncelikle ne tarz bir motor istediğini kafanda belirle ondan sonra zaten alırsın motoru. burada böyle bir soru sorarsan herkes birşey sölicektir ve senın kafan daha beter karışacaktır.
Sıfır mı olacak ikinci el mi?
Motosikletin tarzı ne olacak?
Motosiklet için ayırdığınız bütçe ne kadara çıkabilir?
Motosiklet eğitimi, koruma ekipmanı vb konular hakkında neler planladınız?
Bu gibi ayrıntıları paylaşırsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar da size hitap edebilecek öneriler sunabilir.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
tecrübeyi zamanla elbet kazanırsınız ama burada önemli olan zamandan ziyade km dir ne kadar çok trafiğe çıkarsanız trafiği o kadar iyi okumaya başlarsınız aradaki cc farkı elbet sürüşünüze yansır sonuçta düşük cc hafif bir cihazı kontrol etmek çok basitken yüksek cc ve ağırlığı 200 kg gibiyken zabt etmek zorlaşacaktır tabi zamanla buna da alışacaksınız
Madem alışmak için çok para verme ozaman geçiş için mondial destro 250 al 650 cc nin hem tipi hem sesi var. 3 4 bin tl 2.el 4 bucuk 5 bin de 2. serileri.
cbf 250 olabilir ama elden zor çıkartırsın.
Ne derlerdi heee reyzinggg tarzı istersen ve para var dersen 250cc honda CıBıR al kızlara havan olur.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
ss benim tarzım,5bin tl bütçem var(ekipmanlar hariç ekipmanlarım var) , eğitim için sürücü kursundan aldım.
Temiz bir YBR al sonra 250ccye geçiş yap 125cc den 600 ccye geçmek pek iyi olmayabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)