1,5 sene 125cc lik motor ardından eğitim daha sonra 600cc bir motora çıkarsam sorun yaşar mıyım?
1,5 sene 125cc lik motor ardından eğitim daha sonra 600cc bir motora çıkarsam sorun yaşar mıyım?
Neden 600 CC ?
Hangi 600 CC ?
Yaş kaç ?
vs. vs.
Boy kaç ?
boy yaş falan gerek yok dostum. yaptığın km ve bu km yi nasıl yaptığın çok önemli. neler öğrendiğin kendine neler kattığın. yaşayarak öğrenmek tehlikeli olduğu için eğitim tavsiyesi en sağlıklısı olacak. 125liğini al eğitime katıl. öğrendiklerinle 125liği kullan. yükselt. tarzın bile değişir belki. şimdi rayzik istiyorsun mesela. sonra bi bakcan asıl senin hoşuna giden şey chooper ya da baba bi enduro. hatalarını telafi etmesi için senin de dediğin ufak cc ideal. ama tekrar söylüyorum bu kmleri nasıl yaptığın önemli. bol km yap. tuvalete bile motorla git. sürüşün dışında motosiklet sorumluluğunu öğren. ona göre büyük cc düşün. araba gibi değil motosiklet sahibi olmak.
Evet yasarsin. 600 cc.nin ne kadar kuvvetli bir makine oldugunu anlamak icin youtube.da birkac video izlemen yeterli olacak ve sorunun cevabini bulmani saglayacaktir. Hic 600 cc kullanmadim ama nasil bir sey oldugunu tahmin edebiliyorum. Kontrol etmek icin cokca tecrube gerektiriyor sanirim. Tabii 600 cc ile cikilacak surati hayal edemiyorum. Ve insan altinda boyle bir guc varsa mutlaka kullanir, kullanmak ister. Sonrasi...orasi mechul iste...
Nerdeyse bi yildir motor kullaniyorum cbr125 ama babam dese gel oglum sana bi R6 yada 600rr alalim dese baba hoopp derim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)