Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM RC390 yakıt ve yedek parça hakkında yardım

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşlar ktm rc390 düşünüyorum deposu 10 litre alıyor peki nasıl yakıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı?
    diğer sorum yedek parça mersinde yedek parça satan biryer var fakat fiyatları nasıl?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    ktm rc 390 şu kadar yakıyor dersem yalan olur ama duke 390 ile aynı motor var dıye bılıyorum üzerinde. duke 390 ı kullandıgımda 1 depo ile gerek uslu gerekde gazı açarak kullandıgımda ortalama 250 km gıbı bır yol gıdıyordum. deposu 11 litre bu arada.

mersin ktm servisi ise

MOTOR TÜRKİYE
    Tel: 0 (324) 327 33 08 Pirireis mahallesi 1136.sokak No:2 Yenişehir/Mersin

ktm nın her zaman yedek parcasıda servısıde dıger markalara göre bir tık pahalıdır. 1 ay önce duke 200 ün 6.000 bakımına 300 tl verdim. duke 690r 11.000 e girdi onada 320 tl verdim. ama ktm her zaman çok kaliteli motorlar üretir seni asla ve asla üzmez. ama malesef servisi ve yedek parçası bir tık pahalıdır.
    ucanteneke5 bunu beğendi.

ozhanhrmann2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    https://www.youtube.com/watch?v=rd_UEfuhP1s

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı lordsenyor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ktm rc390 düşünüyorum deposu 10 litre alıyor peki nasıl yakıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı?
    diğer sorum yedek parça mersinde yedek parça satan biryer var fakat fiyatları nasıl?
    birde şunu internete yazsanız 50 tane yazı çıkıcak karşınıza biraz araştırma yapın lütfen. ktm mersin yaz zaten çıkıyor spormotodan.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her aklınıza geleni konu açarak sormanız mantıksız ve yanlış. Belki de yeni açılan farklı içerikteki konuların kaybolmasına neden oluyor. Kullanıcı başlığı varsa sorularınızı orada sorun yoksa da önceki konudan devam edin. Her aklınıza takılan soruyu konu olarak açma bencilliğini göstermeyin. Yöneticileri foruma bekliyoruz

Motosikleti
    ktm 1190
    ayrıca bu konularla alakalı butun yazılar vs forumun diğer bölümlerinde mevcut. sadece burası kullanıldıgı ıcın herkes buraya yazıyor. ama bır ton bölüm başlığı var forumda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ktm rc 390 şu kadar yakıyor dersem yalan olur ama duke 390 ile aynı motor var dıye bılıyorum üzerinde. duke 390 ı kullandıgımda 1 depo ile gerek uslu gerekde gazı açarak kullandıgımda ortalama 250 km gıbı bır yol gıdıyordum. deposu 11 litre bu arada.

mersin ktm servisi ise

MOTOR TÜRKİYE
    Tel: 0 (324) 327 33 08 Pirireis mahallesi 1136.sokak No:2 Yenişehir/Mersin

ktm nın her zaman yedek parcasıda servısıde dıger markalara göre bir tık pahalıdır. 1 ay önce duke 200 ün 6.000 bakımına 300 tl verdim. duke 690r 11.000 e girdi onada 320 tl verdim. ama ktm her zaman çok kaliteli motorlar üretir seni asla ve asla üzmez. ama malesef servisi ve yedek parçası bir tık pahalıdır.
    verdiğin bilgiler için teşekkürler. bu arada internette rc 390 deposu 10lt yazıyor

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı lordsenyor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    verdiğin bilgiler için teşekkürler. bu arada internette rc 390 deposu 10lt yazıyor
    duke 390 deposu ıcın 11 lıtre dedım. rc 390 nın deposu kaclık bılmıyorum spormotonun sayfasında 10 lt yazıyosa doğrudur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)