Arkadaşlar ktm rc390 düşünüyorum deposu 10 litre alıyor peki nasıl yakıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı?
diğer sorum yedek parça mersinde yedek parça satan biryer var fakat fiyatları nasıl?
Arkadaşlar ktm rc390 düşünüyorum deposu 10 litre alıyor peki nasıl yakıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı?
diğer sorum yedek parça mersinde yedek parça satan biryer var fakat fiyatları nasıl?
ktm rc 390 şu kadar yakıyor dersem yalan olur ama duke 390 ile aynı motor var dıye bılıyorum üzerinde. duke 390 ı kullandıgımda 1 depo ile gerek uslu gerekde gazı açarak kullandıgımda ortalama 250 km gıbı bır yol gıdıyordum. deposu 11 litre bu arada.
mersin ktm servisi ise
MOTOR TÜRKİYE
Tel: 0 (324) 327 33 08 Pirireis mahallesi 1136.sokak No:2 Yenişehir/Mersin
ktm nın her zaman yedek parcasıda servısıde dıger markalara göre bir tık pahalıdır. 1 ay önce duke 200 ün 6.000 bakımına 300 tl verdim. duke 690r 11.000 e girdi onada 320 tl verdim. ama ktm her zaman çok kaliteli motorlar üretir seni asla ve asla üzmez. ama malesef servisi ve yedek parçası bir tık pahalıdır.
Her aklınıza geleni konu açarak sormanız mantıksız ve yanlış. Belki de yeni açılan farklı içerikteki konuların kaybolmasına neden oluyor. Kullanıcı başlığı varsa sorularınızı orada sorun yoksa da önceki konudan devam edin. Her aklınıza takılan soruyu konu olarak açma bencilliğini göstermeyin. Yöneticileri foruma bekliyoruz
ayrıca bu konularla alakalı butun yazılar vs forumun diğer bölümlerinde mevcut. sadece burası kullanıldıgı ıcın herkes buraya yazıyor. ama bır ton bölüm başlığı var forumda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)