Bajaj Pulsar 200 SS Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MOTOR
Silindir Hacmi 199.5 cc
Motor Enjeksiyonlu Tek Silindir - 4 Valf - 3 Buji
Soğutma Sistemi Su Soğutmalı
Maksimum Güç 24.4 ps @ 9500
Maksimum Tork 18.6 Nm @ 8000
AKTARMA
Aktarma Zincir
Şanzıman 6 Vites
Ateşleme ECU Üzerinden Bağımsız Kıvılcım Kontrolü
Çalıştırma Elektrik
Uzunluk 2060 mm
Genişlik 750 mm
Yükseklik 1160 mm
Aks Arası 1363 mm
Yerden Yükseklik165 mm
Yüksüz Ağırlık 151 kg
Yakıt Tankı 12 L
Ön Süspansiyon Teleskopik
Arka Süspansiyon Tek Yaylı Amortisör
Ön Fren 280 mm Kelebek Disk Fren
Arka Fren 230 mm Kelebek Disk Fren
Ön Lastik 100/80 – 17 Tubeless
Arka Lastik 130/70 – 17 Tubeless
ÜÇLÜ BUJİ TEKNOLOJİSİ
Yenilikçi ve üstün bir teknoloji kullanılarak, motorun düşük ya da yüksek hızlarda seyir halinde olduğu tüm koşullarda en iyi performansa erişmek amacıyla tasarlanmıştır. Üç bujili ateşleme sistemi, daha fazla güç ve performans, daha fazla yakıt verimliliği ve düşük emisyon gibi motosiklet kullanıcıları tarafından arzulanan sonuçlara da erisime imkan tanıyor. Üç bujili ateşleme sistemi sayesinde, çift bujili sisteme oranla %27 daha
hızlı yanma sağlanırken, bu artşs tek bujili sistem ile kıyaslandığında %50 daha hızlı yanma gerçekleşir.
6 VİTES
Güç ve performansı maksimum değerlere yükselten
4 valfli motor, 3 bujili atesleme ve 200 cc silindir
özelliklerinin uyum içerisinde çalışması, yumuşak
geçislere sahip 6 vitesli şanzıman teknolojisi ile
sağlanır.
4 VALFLİ MOTOR
4 valfli motor daha fazla yakıt-hava karışımının silindir
içerisine nüfuz etmesini sağlar ve tüm yanmış gazların
daha iyi biçimde tahliyesine imkan tanır. Bu fonksiyonlar neticesinde daha fazla güç, yüksek motor performansı, artırılmış gaz tepkisi ve her hızda mükemmel çekiş değerlerine ulaşılır. 4 valf teknolojisi ile motor, herhangi bir zorlanmaya maruz kalmaksızın
yüksek devirlere erişebilir.
SOĞUTMA
SIVI SOĞUTMA
Sıvı soğutma teknolojisi, motorun aşırı ısınmasından kaynaklanabilecek güç kayıplarına izin vermez, motorun ömrünün uzamasını sağlar. Yüksek devirlerde sürüş esnasında, motorun aşırı derecede ses çıkartmasını engelleyen ses boğucu özelliği bulunmaktadır.
Reklamlar
-
Alet 150kg. Çok şekil, 2015'e damgasını vurur.
-
10 bin tl değil tam tamına 9 bin dokuzyüzdoksandokuz tl evet almak isteyen, baylar, bayanlar bu güzel ürüne sizlere 10000tl'den değil 9999tl'den satışa sunuyoruz.
-
10000tl olsa nasıl öderdik.
-
abi insan motorunu güclendirir bari bide 150 kg olmuş 200ns 135 kg....
-
lickup adlı üyeden alıntı
abi insan motorunu güclendirir bari bide 150 kg olmuş 200ns 135 kg....
Haklısın dostum. Ben tipinide beğenmedim. Çok çirkin geldi bana göre. Özellikle arka stop lambası çok gereksiz olmuş bence. Motorun üzerinde emanet duruyormuş hissi verdi. 200ns in gözünü seveyim. Birde alt sakal denen parçası olsaydı
-
Bir naket ci olarak 400 ns yi beklerken 200ss tanıtılması beni üzdü. Hayırlısı olsun derim.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
-
canlı gömrek lazım, başlangıç için 2.el cbr 250 almaktansa sıfır pulsar tercih edilebilir belki ama görmek malzemeyi incelemek lazım
-
Bunlar bilgisayarda hazırlanmış resimler galiba... Kırmızısı muhteşem duruyor ama muhtemelen Bajaj bunlar yerine alacalı bulacalı renkler koyacaktır.
-
ilk önce bakacaklar 200ss bu fiyattan gidiyor mu? gitmiyor mu?
daha sonra 400ss, fiyat belirlenip ülkemize gelecek büyük ihtimal
-
JafJaf adlı üyeden alıntı
ilk önce bakacaklar 200ss bu fiyattan gidiyor mu? gitmiyor mu?
daha sonra 400ss, fiyat belirlenip ülkemize gelecek büyük ihtimal
200 10 dan giderse 400 ü 16 dan çakarlar gibime geliyor :D
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
400-16'dan gelirse kaç kişi alır???....madalyonun öbür 100'ü...
-
Bence bu model bu servislerle bu fiyata tutulması çok zor sizce?
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
Buralar değerlencek yerimizi alalım
-
Çeşit olsun,yok zararı.Her ürünün alıcısı muhakkak var.Allah (C.C.) herkese nasip etsin.
-
16 olması biraz sor 250 cc sonrası ötv %37
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
Talep eden arkadaşlar buyursun
PULSAR 200 SS
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
harung adlı üyeden alıntı
16 olması biraz sor 250 cc sonrası ötv %37
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
Talep eden arkadaşlar buyursun
PULSAR 200 SS
Uuuu beybi,erken sipariş.Yanlız hintliler bize düz renk motosiklet vermemeye yemin etmişler aga
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Uuuu beybi,erken sipariş.Yanlız hintliler bize düz renk motosiklet vermemeye yemin etmişler aga
Yalnız bu motor gücü konusu benim iyice canımı sıkmaya başladı, göz göre göre yalan söylüyorlar, bizim 200 ns te 200 ss te yurt dışı ile aynı motora sahip olmasına rağmen bize 24.5 beygir deyip duruyorlar, arkadaşın verdiği ilandaki eleman daha da abartmış ve 25 beygir demiş ama kesinlikle inanmıyorum, oynamışlarsa dişli aralıklarıyla anca oynamışlardır. Yoksa Türkiyeye özel yurt dışında 23 beygirken bize özel 1 2 beygir fazlasını üreteceklerini sanmıyorum. bizi yiyorlar.
-
Yalnız bu motor gücü konusu benim iyice canımı sıkmaya başladı, göz göre göre yalan söylüyorlar, bizim 200 ns te 200 ss te yurt dışı ile aynı motora sahip olmasına rağmen bize 24.5 beygir deyip duruyorlar, arkadaşın verdiği ilandaki eleman daha da abartmış ve 25 beygir demiş ama kesinlikle inanmıyorum, oynamışlarsa dişli aralıklarıyla anca oynamışlardır. Yoksa Türkiyeye özel yurt dışında 23 beygirken bize özel 1 2 beygir fazlasını üreteceklerini sanmıyorum. bizi yiyorlar.
Bence motor gücünde bi yenilik yapılacağını sanmıyorum.Grenajlı hali daha bir hoş geldi gözüme.Aynalar çok ama çok sırıtmış Şekilciliğe önem verenler için bulunmaz hint kumaşı olmuş
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)