Yamaha YBR125 Mi HONDA CBR125 Mi?
Reklamlar
-
Abilerim ilk vites atmayı bile bilmiyorum bana bu konu daha önce açıldı demeyin çünkü alacağım motorlar son model olacak dediğim gibi daha vites atmayı bilmiyorum bütçem 6000TL bu iki motor arasında kaldım iki motor hakkinda bilgi verip secim yaptirirsaniz sevinirm?
Reklamlar
-
bence çok fark etmez başlangıç için ikiside olur (cbr nin gidon turu ilk başta dönüşlerde zorlayabilir ) 6000 tl ye milletin hor kullandığı cbr 125 alacağıma 0 ybr derim ben şahsen
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
bence çok fark etmez başlangıç için ikiside olur (cbr nin gidon turu ilk başta dönüşlerde zorlayabilir ) 6000 tl ye milletin hor kullandığı cbr 125 alacağıma 0 ybr derim ben şahsen
Abi ikiside sifir olursa hangisi
-
Bence Ybr, ilk defa kullancaksın,düşk hızlarda,düşsen,yedek parçada cebinizi yakmayacaktır,direksiyon açısı daha fazla,oturuş pozisyonu dik,acemilik atman için ideal
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Bence Ybr, ilk defa kullancaksın,düşk hızlarda,düşsen,yedek parçada cebinizi yakmayacaktır,direksiyon açısı daha fazla,oturuş pozisyonu dik,acemilik atman için ideal
Kardeş direksiyon acısı demişsinde CBR125'ten sanki 1000RR gibi bahsetmişsin. Direksiyon acısı oldukça iyidir parçalarıda ucuzdur.
Ama YBR CBR'dan daha ucuz en azından ekipman parası kalsın cebine.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)