Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Son dakika zam! Fahiş zam benzine 14 kuruş..

REKLAM ALANI
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Benzin ve motorine fahiş zam
    Libya'da arz tarafında yaşanan sorunlar ve Suriye gerginliğiyle uluslararası piyasalarda tırmaman petrol fiyatları benzin ve motorinde fahiş zamları beraberinde getirdi.
    Güncelleme:29 Ağustos 2013 16:36

Benzine 14 kuruş, motorine 17 kuruş, LPG'ye de 5 kuruş zam geldi.

Benzin ve motorine geçtiğimiz hafta da sırasıyla 11 kuruş ve 8 kuruş zam yapılmıştı.

Zamlarla birlikte 97 oktan benzinin litre fiyatı 5 lirayı geçti. Motorinin fiyatı da 4.60 kuruşa yükselecek.

Petrol piyasaları şu anda Libya’daki arz tarafındaki problemlere ve Suriye’de sürmekte olan duruma odaklanmış haldeler. (mynet haberden alıntıdır)

SADECE OHA DİYEBİLİYORUM. KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Adam arabasına Rabia işareti yapıştırmış hala tam destek peşinde .

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam arabasına Rabia işareti yapıştırmış hala tam destek peşinde .
    rabia işareti hükümete değil ,mısırdaki mazlumlara destek. biraz oku araştır dünyadan haberin olsun
    herşeyi akp ye bağlamayın onla onun ne alakası var
    "Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rabia işareti hükümete değil ,mısırdaki mazlumlara destek. biraz oku araştır dünyadan haberin olsun
    Mısır'ı iyi biliyorum ben Rabia işareti gündem değiştirmek için ülkemizde uygulanan bir demogoji yoksa aynı zulüm pattani de de var hiç duydun mu adını işareti de victory nin v si öğren bilgin olsun hiç bir arabanın arkasında göremezsin . Mısır ı siz bilmezsiniz ben anlatayım Mısır'ın bu günleri görmesindeki en büyük etken güç Türkiye dir o ülkeyi bu kaos a çekinmeden sürükleyen Bi iktidar var . Araştır bulamaz da Türkiye'nin nasıl bir payı var diye bir sorarsan Tayyip Erdoğan'ın Müslüman kardeşleri kutlamak için gittiği Mısır gezisinde ki laiklik konuşmasına bak . Hala Rabia nın iktidar la ne alakası var dersen artık Mısır'da ki iç çatışmalarla senin ne alakan var derim sana . Çünkü mısır konusunda zır cahil adamlar arabasına dünyanın en pahalı benzinini koyuyor da bundan değil Mısır da yaşanan lardan rahatsız oluyor .

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ıraktakiler mazlum değilmiydi? hristiyanlar tarafından öldürüldüler, tecavüze uğradılar, işkence gördüler. onlara neden kimse sesini çıkarmadı? akp abdnin tarafında olduğu için olabilirmi acaba?
    cool113 bunu beğendi.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıraktakiler mazlum değilmiydi? hristiyanlar tarafından öldürüldüler, tecavüze uğradılar, işkence gördüler. onlara neden kimse sesini çıkarmadı? akp abdnin tarafında olduğu için olabilirmi acaba?
    Ha orak demişken Kerkük'te son 1ay içinde kaç kişi öldürüldü (katledildi) haberi olan var mı . Neden haberiniz yok söyleyeyim çünkü barzani AKP nin kurultayında baş köşedeydi .

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    padişahım çok yaşa, hüloğğğğğğ

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:24 ----------

şu an bangkok'dayım, 95 oktan en pahalı benzinin litre fiyatı 46,25 baht yani 46,25/32,47 = 1,42 TL ......... hüloğğğğğ ........ onların petrol nereden geliyor.........hüloğğğğğğ...........bizimkisi 100 km öteden geliyor ..............hüloğğğğğğğğğğğğğğ

http://www.pttplc.com/EN/Media-Cente...Oil-Price.aspx

burası cennet gibi, her şey çok ucuz, herkes Bangkok'ta yaşasın, burada bir sürü emekli yabancı var, 2000 tl cebinizde aylık olsun kralsınız, 1500 tl ile de gül gibi geçinirsiniz ... dolar kuru da 6 senedir sabit burada ............ hüloğğğğğğğğğğğğğğğ

milletde hiç sinir yok, herkes yolda biribirine selam verip araç sürüyor, yol istiyor, kavga dövüş yok, olay yok, manyak yok, psikopat yok, vergiler az, halk mutlu ...
    cool113 bunu beğendi.

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:24 ----------

şu an bangkok'dayım, 95 oktan en pahalı benzinin litre fiyatı 46,25 baht yani 46,25/32,47 = 1,42 TL ......... hüloğğğğğ ........ onların petrol nereden geliyor.........hüloğğğğğğ...........bizimkisi 100 km öteden geliyor ..............hüloğğğğğğğğğğğğğğ

burası cennet gibi, her şey çok ucuz, herkes Bangkok'ta yaşasın, burada bir sürü emekli yabancı var, 2000 tl cebinizde aylık olsun kralsınız, 1500 tl ile de gül gibi geçinirsiniz ... dolar kuru da 6 senedir sabit burada ............ hüloğğğğğğğğğğğğğğğ

milletde hiç sinir yok, herkes yolda biribirine selam verip araç sürüyor, yol istiyor, kavga dövüş yok, olay yok, manyak yok, psikopat yok, vergiler az, halk mutlu ...
    Ve dövüş stadyumları var dünyanın en iyi muaythai sporcuları lumpini de ler . Bende gelip endro ile 3000 4000 km yapmak istiyorum .daha doğrusu hayallerim arasında

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ve dövüş stadyumları var dünyanın en iyi muaythai sporcuları lumpini de ler . Bende gelip endro ile 3000 4000 km yapmak istiyorum .daha doğrusu hayallerim arasında
    ben buradan motorla iran, Pakistan, Hindistan, Afganistan,Tayland yapanları okumuştum, hem de Türk'dü, motoru yeni yamaha tenere 650 idi, İran'da çok iyi karşılandığını yazmıştı, Afganistan'da yol güvenliği açısından epey bekletilmişti, yolda tanıştığı bir yabancı anormal bir kaza geçirmişti, onun fotolarını da eklemişti, o fotoları afganistanda adamın kaldığı yerin fotoları üzerine görsen aman kalsın eksik olsun dersin, benim de öyle eskiden hayalim vardı, o fotolar sonrası istikamet Avrupa turu oldu bu arada geziyi yapan kişi Tayland'dan motoru gemi ile geri gönderip kendi uçakla dönmüştü öyle hatırımda kalmış ... düşünsene kaza geçiricen ve dağ başında küçük bir hastanede ameliyat olup, çok kötü zor şartlarda bilmem kaç ay bir odada dilini bilmediğin adamların sana yardımını bekleyeceksin, hem de acaba ameliyat iyi geçti mi, nasıl yaptılar, kafanda hep soru işaretleri olacak ...

biz sanıyoruz ki filmlerden Tayland da herkes funkhucu tv de bir boks maçı olsa ya da futbol (hangi milletten olursa olsun) yolda giden adam durup izliyor orası ayrı ama öyle her yer boks salonu dolu falan değil, halk yumuşak, efendi, saygılı, işsizlik belki de %0, iş bulamayan vasıfsızlar sokakta kayıt dışı satışta, hiç kimse onlara karışmıyor ...

iki gün önce çalıştığım yerdeki gençlerle futbol maçı yaptım, 1,5 saat çim sahada top oynadık, tek faullü oynayan bendim, yaptığım defansa, izleyerek uzaktan atılan topları kafa ile çıkarmama hayran kaldılar, sıfır faul ile neredeyse oynuyorlar, çok yumuşaklar, biz de sürekli olarak siyasiler tarafından zamlar vs ile gerildiğimiz için çok yırtıcıyız, sinirliyiz, agresifiz, bir de kompleksliyim desem recep ivedik olucaz istanbulda bizim maçlarımız kıran kırana geçer, icabında hırlaşma-kavga bile olur hırs yok adamlarda ...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200

dostum bi yanlısın var bizim petrol AY dan gelmiyormuydu
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

ulen ne ayaksıznız be. sizinmi anlayışınız kıt anlamadım.
    ben diyom ankara siz başka bişey diyosunuz.

konu başlığı benzin zammı, bununla adamın arabasına astığı rabia işaretinin ne alakası var mesele zammı protestoysa o konulşulsun
    siz bunuda hükümete bağlamaya çalışıyonuzya!,,
    karnınız ağırsa hükümetten bileceksiniz.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

konu başlığı benzin zammı, bununla adamın arabasına astığı rabia işaretinin ne alakası var mesele zammı protestoysa o konulşulsun
    Benzinin rafine çıkış fiyatı 1,7 TL ile 2 TL arası üstüne koyulan vergiyle beraber 5 TL-5,20 TL oluyor fiyat.Yurt dışına aynı benzini 1,5 TL ye satıyoruz.Sen söyle kim benzin fiyatlarını bu hale getiriyor?1,8 TL lik benzine 3,2 TL vergi vermeyi içine sindirebiliyor musun?
    cenkito bunu beğendi.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzinin rafine çıkış fiyatı 1,7 TL ile 2 TL arası üstüne koyulan vergiyle beraber 5 TL-5,20 TL oluyor fiyat.Yurt dışına aynı benzini 1,5 TL ye satıyoruz.Sen söyle kim benzin fiyatlarını bu hale getiriyor?1,8 TL lik benzine 3,2 TL vergi vermeyi içine sindirebiliyor musun?
    ben çincemi konuşuyom?? yorumları okumadan direk yazmışın belli.
    konu başlığı belli zam dimi
    herif ne yazmış altına"Adam arabasına Rabia işareti yapıştırmış hala tam destek peşinde ." benzin zammıyla bu lafın ne alakası var__?_
    ulen bu kemalisler tam zehirlenmiş artık ne düşünebiliyolar ne konuşabiliyolar
    saplanmış fikirleri plak gibi çevirip duruyolar.

Motosikleti
    Fz6 Fazer

Rabiaaa diye harcadığı enerjiyi bildiği anladığı yanı başında olan olaya kendini etkileyen duruma göstermiyor . Biz diyoruz Ankara sen hala Ankara'dan uzak durun peşindesin .

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    dostum zamları hükümet yapmıyor mu?
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    ben buradan motorla iran, Pakistan, Hindistan, Afganistan,Tayland yapanları okumuştum, hem de Türk'dü, motoru yeni yamaha tenere 650 idi, İran'da çok iyi karşılandığını yazmıştı, Afganistan'da yol güvenliği açısından epey bekletilmişti, yolda tanıştığı bir yabancı anormal bir kaza geçirmişti, onun fotolarını da eklemişti, o fotoları afganistanda adamın kaldığı yerin fotoları üzerine görsen aman kalsın eksik olsun dersin, benim de öyle eskiden hayalim vardı, o fotolar sonrası istikamet Avrupa turu oldu bu arada geziyi yapan kişi Tayland'dan motoru gemi ile geri gönderip kendi uçakla dönmüştü öyle hatırımda kalmış ... düşünsene kaza geçiricen ve dağ başında küçük bir hastanede ameliyat olup, çok kötü zor şartlarda bilmem kaç ay bir odada dilini bilmediğin adamların sana yardımını bekleyeceksin, hem de acaba ameliyat iyi geçti mi, nasıl yaptılar, kafanda hep soru işaretleri olacak ...

biz sanıyoruz ki filmlerden Tayland da herkes funkhucu tv de bir boks maçı olsa ya da futbol (hangi milletten olursa olsun) yolda giden adam durup izliyor orası ayrı ama öyle her yer boks salonu dolu falan değil, halk yumuşak, efendi, saygılı, işsizlik belki de %0, iş bulamayan vasıfsızlar sokakta kayıt dışı satışta, hiç kimse onlara karışmıyor ...

iki gün önce çalıştığım yerdeki gençlerle futbol maçı yaptım, 1,5 saat çim sahada top oynadık, tek faullü oynayan bendim, yaptığım defansa, izleyerek uzaktan atılan topları kafa ile çıkarmama hayran kaldılar, sıfır faul ile neredeyse oynuyorlar, çok yumuşaklar, biz de sürekli olarak siyasiler tarafından zamlar vs ile gerildiğimiz için çok yırtıcıyız, sinirliyiz, agresifiz, bir de kompleksliyim desem recep ivedik olucaz istanbulda bizim maçlarımız kıran kırana geçer, icabında hırlaşma-kavga bile olur hırs yok adamlarda ...
    Ben 2006 da bankok a geldim . Pattani üzerinden Malezya ya geçtim . Yolda giderken balta girmemiş ormanları görünce çok özendim . Buradan gitmek belki çok zor ama hani oradan bir motor tedarik edip bir gezi demek istemiştim . Tabi kazasını belasını düşünmeden o vahşi hayvanları sağlık hizmetlerini düşünmeden istiyordum ben tabi .

2006 da 500 dolar ile krallar gibi bir 15 gün geçirmiştim şimdi pahalı geldi sanki . Krallar gibi derken gerçekten krallar gibiydi yemek konusu hariç

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herif ne yazmış altına"Adam arabasına Rabia işareti yapıştırmış hala tam destek peşinde ." benzin zammıyla bu lafın ne alakası var__?_
    Mesajların hepsini okudum yazmadan önce"Karnınız ağırsa hükümetten bileceksiniz" demişin.Benzin fiyatlarını hükümet yüzünden bu kadar yüksek.Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok.Bir de biraz terbiyeni takınırsan fena olmaz.Adam gibi seni ciddiye alıp mümkün olduğunca nezaket çerçevesinde yazıyorum.Sorduğum sorulara cevap verirsen sevinirim.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

dostum zamları hükümet yapmıyor mu?
    selim kardeş sen hangi dili iyi biliyosan o dilde anlatayım istersen.
    türkçe anlamadığın belli.

benim yazdıklarımda zamla alakalı bişey gördünmü. tabi hükümete bağlayıp eleştirebilirsiniz.
    benim itirazım rabira işaretiyle buradaki zam muhabbetinin hükümete bağlanması.
    bu kaçıncıya açıklama yapıyom belli değil.
    yine anlamayıp bunla alakalı bana yazan gitsin merada otlasın arkadaş. uğraşamam

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    selim kardeş sen hangi dili iyi biliyosan o dilde anlatayım istersen.
    türkçe anlamadığın belli.

benim yazdıklarımda zamla alakalı bişey gördünmü. tabi hükümete bağlayıp eleştirebilirsiniz.
    benim itirazım rabira işaretiyle buradaki zam muhabbetinin hükümete bağlanması.
    bu kaçıncıya açıklama yapıyom belli değil.
    yine anlamayıp bunla alakalı bana yazan gitsin merada otlasın arkadaş. uğraşamam
    kusura bakma o zaman ne diyeyim işareti falan geçelim, işaretlere kaldıysak vay halimize, önemli olan cebimizden çıkandır ... döviz fırladı, benzin arttı, ben 5 senelik lastiklerimi değiştiricem, satıcılarla pazarlıktayım, 324 tl tutan lastiği şu an 290a bıraktı, şimdi başka bir sitede aynısını 268 tl ye gördüm, bir muamma gidiyor, millet döviz artışını yansıtıp yansıtmamakta kararsız kalmış ...

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Bir ideoloji çizgisinde değilim iktidarı yeri geldiğinde beğene de biliyorum .

Bence yanı başındaki benzin fiyatlarını görmezden gelip rabiaa diye yırtınan adam neyse öyle işte biz Bi tarafımıza bişey sokulunca tepki veriyoruz zevk almıyoruz . Zehirlendiğinizi düşünüyorsan , bizi ne zehirlediyse stockholm senromuna yakalanmıyoruz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)