9 yaşındaki kızının başını kapayıp bayram gezmesine çıkaran babanın düşündükleri
-
08 Ağustos 2013, 17:24
A) Allahın emri
B) Cahiliye döneminde kızları diri diri gömüyolardı.
C) Gerçek islam ben değilim.
D) Medeniyet açmaksa bedeni, hayvan hepinizden medeni.
E) Kadınlar şeytandır erkeği günaha sokar.
F) Laiklik var kızım dinini yaşayamıyor.
G) Yukardakilerin hepsi
Reklamlar
-
08 Ağustos 2013, 17:35
Bu konu hit olur. aha yazıyorum buraya.
-
08 Ağustos 2013, 17:41
H) Yobaz arkadaşlarım 9 yaşındaki kızımın saçını görüp tahrik olabilir
Not: Kadınların kapanmasına karşı değilim. 'Ama bunu siyasi bir simge olarak yapanlara karşıyım' gibi bir zırvada da bulunmayacağım. Sadece insanlara, hele hele küçük çocuklara baskıyla bu işin yaptırılmasına sinir oluyorum.
-
08 Ağustos 2013, 17:48
sen kendi evladın için neyin doğru olduğuna karar verebiliyorsan...
o babanın da en doğal hakkı budur ki ne seni ne beni nede buradan başkasını ilgilendirmez...
9 yaşında ki çocuk tv programına çıkıp şarkı türkü söyleyebiliyorsa, bunu da en doğal şekilde yapabilir...
milletin kararlarına saygılı olmayı öğrenin....
-
08 Ağustos 2013, 17:52
-unnamed- adlı üyeden alıntı
sen kendi evladın için neyin doğru olduğuna karar verebiliyorsan...
o babanın da en doğal hakkı budur ki ne seni ne beni nede buradan başkasını ilgilendirmez...
9 yaşında ki çocuk tv programına çıkıp şarkı türkü söyleyebiliyorsa, bunu da en doğal şekilde yapabilir...
milletin kararlarına saygılı olmayı öğrenin....
İkisinin de çocuk sömürüsü olduğunu düşünüyorum, medeni ülkelerde 15 yaşından küçükler hiç bi gösteride, şovda, sirkte falan işçi olarak çalışamıyor.
-
08 Ağustos 2013, 18:03
Bu çok hassas bir konu. Büyük laflarla ortaya atlamak doğru değil. Bu çıkış birbirinizi incitmekten öteye gitmez. Ben de tasvip etmiyorum, yapmayacağım. Ama yinede yapanlara yukarıdaki etiketleri takmak doğru değil. Birilerinin "küçücük çocukları mayo giydirip denize sokuyorlar" söylemleri bize ne kadar saçma geliyorsa, bu yazdıklarınız da onlara o kadar saçma geliyor. Haliyle saldırıdan ziyade daha bir sohbet havasında konuşmak doğru olur.
-
08 Ağustos 2013, 18:08
Çocuk bunlar, isterse çıplak da gezer. Uç bi örnek vermek gerekiyo ya ondan yazdım bunu da. 9 yaşındaki çocuktan tahrik olacak adamın tıptaki, psikiatrideki tanımı pedofilidir.
-
08 Ağustos 2013, 18:11
Din dersi mecburi olsun, her çocuğa mensubu olduğu dinin kitabının kendi dilindeki tercümesi yorumsuz okutulsun. İki jenerasyon sonra bu ülkenin din-laiklik derdi kalmaz.
-
08 Ağustos 2013, 18:14
O ufacık çocuğun saçından veya denize girerken mayosundan erkeklerin tahrik olabileceği düşüncesine sahip olan erkekten hıyar bile olmaz . ! Bunu böyle düşünüp 9 yaşında kızının saçını bağlayan adam demekki milletin 9 yaşındaki kızlarından tahrik oluyor . Ulan kız daha 9 yaşında , ne bilirki ? Düpedüz gericilik !!
-
08 Ağustos 2013, 18:31
BBelt adlı üyeden alıntı
Din dersi mecburi olsun, her çocuğa mensubu olduğu dinin kitabının kendi dilindeki tercümesi yorumsuz okutulsun. İki jenerasyon sonra bu ülkenin din-laiklik derdi kalmaz.
Zorunlu değil isteğe bağlı olmalı bence, çocuğa zorla sure ezberletip, kimliğinin din hanesine İslam yazmakla güzel ahlak falan öğrenilmiyor. Düşünemeyen tek tip insanlar böyle yaratılıyor. 4+4+4 eğitim sistemi varlığını sürdürdükçe daha da çamura batıcaz.
-
08 Ağustos 2013, 18:37
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İkisinin de çocuk sömürüsü olduğunu düşünüyorum, medeni ülkelerde 15 yaşından küçükler hiç bi gösteride, şovda, sirkte falan işçi olarak çalışamıyor.
hangisinde mesela
hadi onu geçtim sen gösteri şov filan demişsin ama ülkemizde her yıl çalıştığı işte kazalar sonucu ölen 15 yaş altı çocuk sayısını biliyor musun?
ülkede sayısız çocuklara karşı işlenen suç varken babasının bir kızın kafasını kapatması bırakın devede kulağı fil üzerinde sinek bile değil
yanlış anlama sana cevap vermek için yazmıyorum çocuk işçi olayına biraz kızgınım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
08 Ağustos 2013, 18:41
Ağaç yaş iken eğilir mantığı. Büyüdüğünde kapanması farz olduğunda baş örtüsüne yabancılık çekmesin diye. Küçük çocukları babalarıyla beraber camiye gitmesi gibi bir şey.
-
08 Ağustos 2013, 18:50
daha halen aynı zihniyet // burası motosiklet sitesi değilmi arkaş size ne elin çoluğuyla çocuğuyla uğraşmak bu ülkede laik kesim kadar dindar kesimde var biraz saygı gösterin bu ülke kimsenin malı değil herkez birbirine saygılı olsun ayrımla kayrımla bu işler yürümez o baba gibi karşıtı başka bir baba kızına mini etek giydirse acaba aynı tepkiyi verip buraya başlık açarmıydınız acaba.
-
08 Ağustos 2013, 18:53
Arkadaşlar bu konu çok hassas ve ateşle oynamak gibi herkesin tercihi buna saygı duymak lazım.
Ayrıca düşünce boşluğu gerek 9 gerekse 29 yaşındaki bir DİŞİ cinsiyeti aynı kefeye koymak bir nevi hastalık işin bu boyutu başka bişey bunun din ve imanla bir alakası yok bu ondan tahrik olandada,ondan tahrik olunucağını düşünen beyinler aynı zihniyettir!! ama inanç başka bir konudur saygı duymak gerekir..
Bana Fransada çok ilginç bir örnek vemişti yabancılara Kafir denildiği için bir Sosyalok Aynen aktarıyorum !!
"Biz kendi dinimizden olmayan birine KAFİR diyoruz ama atladığımız bişey var bizde onların inancında değiliz aynı inançlarımız yok ozaman bizde onların gözünde KAFİR'miyiz yani " işte bu konu bukadar ince bir çizgi..
-
08 Ağustos 2013, 18:53
Bence boyle konularin silinip, acan kisiye ceza verilmeli, bu konu direk insanlari birbirine kiskisrtmaktan baska birsey degildir.Boyle seyler insanin ozelidir kimseyi ilgilendirmez..Acan arkadasta 9 yasindaki bir kiz cocugu dusunup boyle bir konu acmasida ayri bir ironi.. Nasil bir insansin anlamadim..
-
08 Ağustos 2013, 18:55
Italian adlı üyeden alıntı
Bence boyle konularin silinip, acan kisiye ceza verilmeli, bu konu direk insanlari birbirine kiskisrtmaktan baska birsey degildir.Boyle seyler insanin ozelidir kimseyi ilgilendirmez..Acan arkadasta 9 yasindaki bir kiz cocugu dusunup boyle bir konu acmasida ayri bir ironi.. Nasil bir insansin anlamadim..
Sokakta gördüm içim elvermedi o yaşta kıza yapılan baskıya.
-
08 Ağustos 2013, 19:27
Burda konu açıp şıklayacagınıza orda tepkinizi gösterseydiniz, sebebini sorsaydınız...
-
08 Ağustos 2013, 19:31
Çocukları ticari ve siyasi meta olarak kullanmak çocuk sömürüsüdür.
-
08 Ağustos 2013, 19:58
Bunu yapan herife denecek söz : Yuhh tur.. Hatta yuh kere yuh tur.. Allah belasını versindir.. Ne suçu var lan o çocuğun senin siyasi görüşüne alet ediyorsun? Şimdi düşer spider beyinli tek hücreliler ee ne var canım bunda derler!!! Eğer bunu diyecek olan varsa onunda allah belasını versin!!!
-
08 Ağustos 2013, 20:07
Hintliler inek eti yesinler ...
Saçma bir cümle değilmi ?
Ama hindu inancına göre inek yenilecek değil tapılacak bir tanrıdır.
Elin hintlisine bu ülkede zorla inek eti yedirirsem çok ciddi ceza alırım ama inancı gereği örtünen yada sevdiklerini örten adama küfür edersem çok medeniyim öylemi
Hay sizin demokrasi anlayışınızı öpeyim emi.
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Bunu yapan herife denecek söz : Yuhh tur.. Hatta yuh kere yuh tur.. Allah belasını versindir.. Ne suçu var lan o çocuğun senin siyasi görüşüne alet ediyorsun? Şimdi düşer spider beyinli tek hücreliler ee ne var canım bunda derler!!! Eğer bunu diyecek olan varsa onunda allah belasını versin!!!
Örtünmek siyasi bir duruş değil o insanların inançları gereğidir , kalpak ile başörtüsünü birbirinden ayırın artık...
Ayrıca Allah kimin belasını vereceğini görür için rahat olsun.
---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Çocukları ticari ve siyasi meta olarak kullanmak çocuk sömürüsüdür.
Örtünmek ne ticari ne de siyasi bir harekettir. Demokratik ülkelerde İnsanlar inandıkları gibi yaşamakta ve giyinmekte özgürdürler.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)