bayadır takip ediyordum inan kendim almış kadar sevindim abicim allah kaza bela vermesin güle güle kullan 250 lik makinaların içinde en sevdiğim makinalardan biri vırt zırt diyeni takma inazumanın kalıbı yeter
bayadır takip ediyordum inan kendim almış kadar sevindim abicim allah kaza bela vermesin güle güle kullan 250 lik makinaların içinde en sevdiğim makinalardan biri vırt zırt diyeni takma inazumanın kalıbı yeter
hayırlı olsun...ön cam tavsiye ederim...daha şık duracak sanki....
Hayırlı mübarek olsun. Güzel motor güzel seçim.
Kazasız belasız cezasız sürüşler..
Yeni gördüm başlığı, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan abi..
Hayırlı olsun abicim allah kaza bela vermesin. Darısıda hayalini kuran herkese olsun inş.
bana mator satmışlar dün ya la....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
ben size döncem... valla tek tek cevap yazıcam...şimdi kızımı bi denize götüreyim ...bu Caddede belediyenin tesisi var ya ara sokakta Göztepe Parkını geçtikten sonra oraya götüreyim diyorum..akşamada iftara davet var nete mobilden girer cevap yazamam...ama motorun verdiği sevinchmi bilinmez bilahare cevap yazmak isterim...bizde böyle abi
gerisi badılcandır...
seni kucağa oturtmucam diyosun ganga...adamın olcak bu memlekette abi faturası dahi yok lan irsaliye ile geziyom...
şimdi bana müsaade dostlar selam sevgilerimle...Allah hepinizden razı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayıllı olsun abi... güle güle kullan....
hayırlı olsun kardeş,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun abi. Motorunu ısparta halısının üzerine koy. eline çayını al. karşısında çay iç
Şık motor , hayırlı olsun .
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.güzel tercih yapmışsıniz.
Mete Abiiiii hayırlı olsun ne zaman ıslatıyoruz ?
Kendim almış gibi sevindim abi hayrını gör, tekerine taş değmesin güzel günlere umarım
Kıçımızı yırttık cbf500 al diye...
Olm sen adam olmaz söz dinlemessin..
şimdi sat 9 a satamassın gelişmemiş ayu...
Len banane...
Almışın işte..
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız....
hayırlı olsun,her güvenlige lazım olan bi elipman ALLAH bizede nasip eder inşaallah..
hayırlı uğurlu olsun fuarda görmüştüm gerçekten güzel makina güle güle gez başkan..
Hayırlı olsun bakem Mete ayuuusu :D ))) ülen yine dört ayak üstüne düştün gel yanıam da bi tur atem laa bi bakme dadına inazumynınn :D :D
Egelim_43 ahmet abi gördünmü meteyi bak sen inazuma aldıda bide cby "ye poh atıyor.. :D bide yazmış en yakın zamanda 600 cc alıcam yazmış :D cbf candır cannn.....ne demek istiyon sen :D cbf yi kötüleme hain toprak unutma herkese inazuma alırsan oda cbf gibi olu sonra )))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)