Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Kazasız belasız sürersin abi inşallah... ;)
Hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun. hemen mesaj yazmadım bomba çıka bilir diye. gerçekmiş. cbf ciler bir fanatiğini kaybettiler diye yastalar.
Hayırlı olsun Metehan
www.erkakurye.com
hayırlı olsun yiğidim,
hele şükür 20 senede cc artırımına girdin, kanaatkar adamsın vesselam
abi hayırlı olsun.
beraber güzel günler geçirmeniz dileğiyle.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Satıcıların metapan motor almış dediler.
Motoruylan gören varmı )
Yeni motorun üstünde foto görsem inanmam.
Motoruyla tatlısıyla gelecek MT camiasına verecek 1 er tur. Anca o zaman belki..
Hayırlı olsun, Suzuki olsun
Mete kardeşim... Allah kazadan beladan korusun.. Tekerine taş gelmesin.. Haydi bakalım çift silindirin tadını çıkart üstadım biraz...
Yeni gördüm
Hayırlı uğurlu olsun abi, artık benim gibi CBF'çilerin yüzüne bakmazsın
hayırlı olsun abi,Allah nasip ederse seni 650CC'lik enduro sürerken de görmek isteriz.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Merhabalar, Allah hayırlı eylesin herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim...
HAdi gözün aydın Metehan allah kaza bela vermrersin iyi günlerde kullanırsın umarım.
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsın
Motorun çok güzel. Kazasız belasız keyifle binersin inşallah.
Hayırlı olsun
Bu başlık arka sayfalara düşmez artık, anasayfa kaldı 14 satır
Nihayet sana hitap eden bi 250 lik girdi memlekete de cilli gibi CBF ler kurtuldu
Tekerine taş gelmeye, yakışırr
hahayttttt
sen beni anlamazsın klimalı ofislerde çay ocaklarının olduğu adliyelerde paşaaaa... beni hisset..beni içinde hisset... ıscak ki ne ıscak...
2 gece nöbeti kaldı...sonra 15 gün yatış...cevaplarımı yazıcam bana döşeyen genc ergenlere de kitliycem beklesinler beni.. sağolun güzel mesajlar için...
bekleyin beni anacım derdi Oya Başar dimi bi zamanlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)