hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız işallah
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız işallah
hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan inşallah çok memnun kalırsın
Şaka bi yana, kazasız belasız keyfini süresin. Çok güzel motor
bugün 27 temmuz 2013...metepandronun ınazuma alısının 2.günü.bundan boyle 26 temmuz tarıhı türk i memleketlerde bosnada,makedenyoda,yavru vatan kıbrıs ta yurtta ve cıhanda kutlanacaktır...etkılılerın ve yetkılılerın tikkatine duyrulur....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
metehan benim evlilik yıldönümünde sende yeni sevgili yapmışsın...seneye beraber kutlarız artık...
İyi günlerde kullanmanı dilerim, borç yiğidin kamçısıdır çünkü köle eder. Sen mahallenin Spartaküsüsün.
Bu aksam gordum ınazumalı apacı . Kızıyla bınmıs motora ıkısındede kask yok .
Keske resımlerını cekeydım ıbretı alem ıcın koyaydım buraya .
Ama motor yanıyor pırıl pırıl
hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belası kullanman dileğiyle. bugün kızıltoprakta inazumaya bindim oldukça rahat ve kalıplı geldi, bende çok sevdim
hüloğğğğğğ.... 150 kelometer yaptımkine...maşallah canavar gibi bizim kara kartal...
harbi güzel makina lannnn...
argedeşler bugün kızımla denize gittik...rumel kavağına...bir yoruldum sormayın sonrası BABACI Coşkunun evinde iftardaydık şimdi geldim yarın da nöbet var ...erken kalkıcam...tek tek tebrik mesajlarınızı cevaplayacağım ..demeyinki vay artiz ipne cevapda yazmıyo sallamıyo beni falan aklınıza bişey gelmeyin...öyle yalandan he hü yazsam daha mı iyi...az kaldı...2 gündüz 2 geceden sonra zaten 1-15 ağustos yıllık izindeyim..evde yatış...
sağolun varolun...şu 2 günümü asla unutmam...çocuklar gibi şendim...
aga önce plakaya sigortaya bi para bulam gayrısı kolay
alp_tunnel ınazumadan ne anlar...dingil...
inşallah değerli kardeşim...
yok böyle bi makina aga...tam göynüme göre...
Allaha emanet olunuz arkadaşlar...kendim için ne istiyorsam sizler için iki katını isterim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vay ayu, sınıf atladın ha!
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
hayvan insanı bak ben bu taşeron bekci başıma sürünerek ınazuma sahabısı oldum...sen garagtersiz ise devlet memuru oldun ama traşa kaydın...bu kadar parayı napacan olm...adam gibi bi motor al ya da gariban sevindir...mükerrem ve ben senden utanıyoz...evlendim ayağı yapma...borc harc ayağı yapma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullan.
tekrardan yazıyorum tek tek cevap yazamadığım için çok özür diliyorum...bir kaç gün müsaade edin ilk tatil günümde yazıcam...motorun koy dötüne size bişey olmasın yav... ben bu konulara kafayı takarım...
La çiçeem, en sonunda seni taşıyacak motrü almışın, neydi be o motürlere çektirdiğin,
güzel güzel sevişin, yıpratma yavruyu...
güle güle kullan...
Hayırlı uğurlu olsun köfte canavarım. Allah 600 lükleri litrelikleride göstersin inşallah ...
Hayırlı ugurlu olsun abi. Allah kaza bela yüzü göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)