hayır dalga geçmedim allah kuran çarpsın yalan değil dalga da geçmiyorum ciddiyim
hayır dalga geçmedim allah kuran çarpsın yalan değil dalga da geçmiyorum ciddiyim
arkadaş fazla üflemiş sanırım
hı anlamadım ne dediğinizden
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
neden bişi yazmıyorlar bu insanlar
Anlattıkların gerçek olsa bile bu anlatımla kimseye kendini inandıramazsın.
anlattıklarım gerçek allah kuran çarpsın
ben hiç kimseyi kendime inandırmaya çalışmıyorum istiyen inansın isteyen inanmasın öykü yoğun bakımda hayatla pençeleşiyor öykünün durumu çok kritik
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------
ben burada öykü için dua etmeleri için insanların diye açtım bu konuyu ben doğruyu yazdım doğruları yazdım ben öykünün durumu gittikçe ağırlaşıyor ve kritikleşiyor öyküyü her an kaybedebilirmişiz doktorlar diyor
Şimdi bitane ben çarpıcam git zıbar arkadaş delimisin horromoburamakoromo hadi bunuda çevirde cevap ver
Neden bir milim bile ilerleyemediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Çünkü çoğu zaman hep geri dönmek istedim.
Aşk yüz kilometrede kaç litre yakıyor?
öykünün korneasını ve retinasını cam kırıkları çizmiş ve yırtılmaya yol açmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
yok ben insanları inandırmaya çalışıyormuşumda yok ben milletle dalga geçiyormuşum da allah biliyor ama allah büyüktür allah görendir allah işitendir allah adildir allah hakemdir allah yücedir
allah aşkına ne dalgas ne yalanı ben dalga filan geçmiyorum geçmedim yalan da söylemedim söylemiyorum dediğim gibi insanları kendime inandırmaya çalışmıyorum ben
@uzulenmelek http://www.bakirkoyruhsinir.gov.tr/t...ofreni_87.html okumani diliyorum saglicakla kal.
Neden bir milim bile ilerleyemediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Çünkü çoğu zaman hep geri dönmek istedim.
allah korusun ben böyle bir trafik kazası geçirmedim benim hiç bir organımada cam kırıkları girmedi öykü yoğun bakımda bilinci kapalı ve hayatla ölüm arasında bir çizgide savaşıyor
12 kullanıcı varmış konumda neden diğer üyeler geçmiş olsun demiyorlar neden dualarda bulunmuyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
yalan dolan da değildir allah görüyor benim doğru yazdığımı allah görüyor yalan dolan olmadığını ve dalga geçilmediği allah görüyor hepsini gördüde allah allah bunun yalan olmadığınıda görüyor gördü
bende dualar ediyorum ettim öyküyü allaha emanet ettim ediyorum çok ağladım zor şeyler yaşadık ağlıyorum hayla
Abi cidden boyle mahallenin delisi gibi forumun delisidemi oluyor, ilgincmis yav
Allahtan ümidimi ve umudumu kesmicem çok üzülüyorum elimden dua etmekten başka hiç bişi gelmiyor ve sizlerinde dualarızı almaktan başka
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
allah allah
Öykünün Ankaradaki yattığı hastanenin adını servisini filan yazarmısın buraya..hastaneye gidip olası ihtiyaçları karşılamak isteyen motosikletçi arkadaşlarımız olacakdır..yardım etmelerine engel olma....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)