öykü isimli birisi gerçektende var ama ailesine danışmam gerekir
öykü isimli birisi gerçektende var ama ailesine danışmam gerekir
tamam kuzum var olsun bişey demiyorum bak benim motorda da gaz fren debriaj vites kolu ön firen cift piston far hepsi mevcut sorun bu değil !!! SADECE HASTANE İSMİ NEY NEYİ DANIŞICAN YAW ...
öykünün ailesine danışmadan ben hastane ismi veremem ve annesinin ve babasının ismini ve soyadını da veremem ailesine danışmam gerekir
ÖYKÜ ORDA ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR ,
SEN BURDA İNTERNETTE ÇITTIRIYON..
İş çıkıyomu bari
öykünün yanında değiliz biz evdeyiz ailem de var hastanede ailesi var öykünün ve yoğun bakımın dışında bekliyorlar
arkadaş benim debriyaj da sıyırmak üzere ailesinin ismi nerden cıktı yaw sadece hastane ismi ney baş hekim tanıdığım var ankarada UZULENMELEK piston sarmak uzere haberin olsun egzosundan ufleme geliyor bil isterim..
biyere gtmek için degill !!! motora binmek için bi yere giderim..
ailem bugün gitti hastaneye bende gittim hastaneye akşam üzeri geldik eve
Burdada topic açmış
http://www.forumuz.net/256847-dualar...ekliyoruz.html
biyere gtmek için degill !!! motora binmek için bi yere giderim..
ailesine ailem telefonla ulaştı demin izin vermediler ne yazıkk
Yüz vermeyin beyler...
Birazdan gider...
Senin ciddi psikolojik sorunların var. Mal gördüm de sen gibi aptalca yollardan lafını dinletmeye çalışıp ilgi çekmeye çalışanını hiç görmemiştim. Değişik bir türsün sen, burda herkes senle dalga geçiyor, kafa buluyır, farkında değisin.
Tüm hastaneleri aradım, öykü isminde bahsettiğin şekilde bir hasta yokmuş. Hatta son 1 aylık kayıtlara baktım hiç öyle bir yatış yok. Ne olacak şimdi? Patladı senin yalan?
Aptallık En Büyük Günahtır !
yalan değil öykü diye biri vardır ve yalan değildir ve ilgi çekmeye de çalışmıyorum ben ciddiyim ben
adım melissa benim nodu fırlama değilim ben öğrenciyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)