bu olayı anlatırken ne kadar da garip cümlelerle anlatmışsın...karmakarışık bişey çıkmış ortaya
bu olayı anlatırken ne kadar da garip cümlelerle anlatmışsın...karmakarışık bişey çıkmış ortaya
öykü kim la?
öykü kaza yapmış bu adamda gelmiş 26 temmuzda buraya üye olmuş...
ccc Öykü ccc
ibretlik paylaşım kardeş...
öykünün sağlık durumu iyiye gidiyormuş, dualarınız çok faydalı olmuş arkadaşlar,
öykü burdaki hikayenin hayal ürünü olan bir insan heralde,
arkadaşın isteklerini yapın dualara devam edin bu sayede birde melegimiz olur
ya eskiden bot chat programlari vardi bilgisayarla konusuyordun o sana cevap veriyordu taaa 90larin basinda, bu uzulen melek kimse ayni oyle cevap veriyor,,
sacma salak seyler suistimal ediliyor insanlar ve zaman kaybi su anda benim kaybim gibi, kapanir bu konu uzulen melek banlanir ve mutlu olur.
doğru ise citti konu ama dalga geçiyor gibi yazmışsın.. mesela hastane ismi ve kaldığı odayı verebilirsin..hiçdeğilse telefon eder geçmiş olsun deriz.
birGarip..
beyin kanaması geçirip travma geçiren birini retina ameliyatına almazlar. zaten beyin de ödem gibi basınçlı durumlar varken yaşamsal organ ameliyatlarına geçmezler, bu biraz inandırıcı olmadı. birde sırf bunu yazmak için üyelik açmış gibisin. başka bir topiğin yok ? Ramazan mübarek cuma günü insanların duyguları ile oynuyorsan bunun acısı bir yerden çıkar bilesin.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Öykü yada başkası.. Kimin ihtiyacı varsa cneab-ı hak yardımcısı olsun.. bir temenniden zarar gelmez beyler..
ilk mesajda dua mı okumuştum bile ama.. artık ihtiyacı olan için rabbim kabul etsin.. anlaşılan o ki ciddiyetsiz bi topik olmuş...
Laa ne ara bitti, Way be 1 msj da kac kere öykü dedi sayamadım.
Gercek oldugunu sanmıyorum amma ,Allah herkeze yardım etsin,Cok zor bi durum
ciddiyim öyküyü ameliyata almışlar öyle dediler doktorlar ama ameliyattan 1 gün önce almışlar ben sizlerinde duygularınızla oynamıyorum ve hiç kimseninde ciddiyim ben öyküyü ameliyat ettiler retinasındanda
Akciğerler ne oldu?..
Hani zor nefes alıyordu?..
Nasıl oldu da korneadan ameliyata aldılar ?...
Hemde kollar ve bacaktaki kırıklarla...
Kaza nerde oldu ? ...Nasıl oldu?...
Çarpan motosiklet miydi?..
Kamyon mu?...
En önemlisi sen ne içtin len...
Bu bizim korelinin bi gelişmiş versiyonu gibi,sürüm güncelleyip göndermişler.
akciğerlerinden hemen ameliyata almışlar ve kollarını ve bacaklarını alçıya almışlar ve zor nefes alıyordu ve otomobil çarptı kaza ankarada oldu
direnöykümü neden böyle yazıldı
öykü tanıdık biri
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
neden soruldu bu sorular bana
ben ankadayım en azından hastane ismini söyle kontrol edeyim öykü diye biri varmı ..varsa söz hepimiz duacısı oluruz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)