MT soruyor,,, yakında bu topictende yeni üyeler gelir google üzerinden,,,
MT soruyor,,, yakında bu topictende yeni üyeler gelir google üzerinden,,,
* cinsellik, su içmek yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır .
* cinsel ilişkiye girmek , sevişmek insan olmanın doğasında vardır .
* yaradan hem bu güdüyü verecek hem de yok ama sevişmeyin diyecek günah tü kaka ama 20 tane karı olarak alırsan olur diyecek .bunla mı uğraşacak tanrı ? ozamanlar teknoloji yok dna testi yok kimin çocuğu kimden belli olsun diye evlenmeden ilişkiye girmeyin diye bir kural konulmuş.
* erkek olsun bayan olsun önüne gelenle cinsel ilişkiye girmek ile tek eşli yaşamayı tercih etmek tercih meselesidir.
* ahlak kavramı ise kişiseldir kimisi eşiyle birlikte swing partilerine katılır eş değiştirir çok mutludur birbirlerini çok severler. öbür çift çok namusludur aman karı geçen osman geldi arkadaşım o nasıl bakıştı der hergün kavga gürültü kıskançlık .. hangisi doğru ? amaç ne bu dünyada ( bak bu dünya diyorum öbür dünya yok zaten ) amaç mutlu olmak . kimi cinsel fantezilerden mutlu olur kimisi tek eşlilikten bu kimi ilgilendirir ?
* Evliyken çiftlerin birbirlerinden habersiz ve onaysız yaptıkları tek taraflı ilişki aldatmak tır . hem ahlaken hem kanunen yanlıştır ama o da bir tercihtir demokratik hakkıdır .
* ZİNA Türk Ceza Kanununda suç değildir .T.C. Cumhuriyetinde reşit olan iki birey kendi rızası ile istediği gibi cinsel ilişkiye girebilir hiçbir cezası yoktur.
madem islam yasaklamış neden bu ülkede yaşıyorsunuz ? bu ülke kanunen külli kafir deyin. gidin arabistana çıkın TC vatandaşlığından burda zina var küfür var günah var deyin gidin başvuru yapın .
* kendi ahlak kurallarınızı 1.500 yıl önceki bir insanın sosyokültürel çevresine göre düzenlemeyin. 2013 yılı itibariyle zekanızı kullanarak global bir fikir ve hayat görüşü sahibi olunuz.
Bedeninin bakire olması önemli değil.. mühim olan ruhu .r.spu olmasın...
Ahh canım. Hiç bi kız vermedi mi sana ?
Gösterip elletmediler mi ?
Bakireyim deyip sürtüşmekten öte gitmediler mi ?
istanbulda ögrenciyiz. yurtta kaldıgım arkadaşım. karaköyde bereketzade camiinin şıhından burs alıyordu.
ayın ilk cumartesi ögle namazını kılıp bursunu alıp.
önce karaköyden yukarıya cıkarak 2 bira yapıyordu birhanede.
sonra nevizadenin oradaki genelevlere gidip işini haledip geri yurda dönüyordu.
sonuç olarak 100 liradan elinde 10 lira kalıyordu
2 paket sigara alıp o parayı bitiriyordu..
kısacası niyet önemli, ister kadın ister erkek.
ama konuyu okuyunca migdem bulandı..
# motosikletle.blogspot
la uzunlar kebaptan nereye geldik,youtup tadında olmaya başladı forumlar
Senin sıkıntıların var. Terapiste gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Sakın yanlış anlama ,amacım inceden laf sokmak ,alay etmek veya senin görüşünü aşağılamak değil. Bunları okuyup kendini sıkıntıya sokmak , karamsarlığa düşmek , kendini bekarlığa mahkum etmek hatta bu konuda motosiklet sitesinde başlık açacak kadar ileri gitmek gerçekten normal bir durum değil.
Ya o değil de tiger, bu dönemde bukadar tecavüzcünün bırak ifşa edilmesine, saklanması, kayrılması ve de serbest bıraklımasına(en kötü ihtimalle hafif ceza alması) ne diyorsun ?=?
Bu soruyu çok ciddi sordum, iğneleme, laf çarpma felan maksadında değilim. Bu aralar bir türlü anlayamadığım bir durum bu.
#sürenadam
Sinan Er noktayı koymuş.
2 gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş.Allah herkese el değmemiş eş nasip etsin, ama erkekte zar yok diye her haltı yiyecek diye birşeyde yok, bayan bir hata yaptı diye o.pu olacak diye de birşey yok.Genelde insanı pişiren hatalardır.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Kadınların toplum hayatındaki rolünün ve denkliğinin kabul edilmesi gerekirken, tersine biçimde 1500 yıl öncenin kurallarının bugün için kullanılmaya çalışıldığı bir ülke haline geliyoruz maalesef. 50 yaşlarındaki 30 yaşında çocukları, koca koca torunları olan adamların 13-14 yaşında kızlarla ilişki normal kabul edilebilir hale gelmeye başladı maalesef; bu zihniyetteki insanlar da ne kadar üzücüdür ki ahlak dersi vermeye çalışıp kendileri her türlü pisliğin içinde yüzerken, kadınların bekaretinden, ahlakından dem vurabiliyor, bir yandan belki de fantazilerine hizmet etmesi için, ya da doyuramadıkları cinsel açlıklarını karşılamak için kadın sitelerini takip edip muhtemelen kadın nick'i de alıp oradan birilerini "düşürmeye" çalışıyorlar. Sonra da motosiklet forumunda böyle saçma sapan başlıklar açıldığı da oluyor hani. Umarım bu konuyu açan eleman hiçbir zaman evlenmez, eşine de yazık, çocuklarına da yazık.
way baboooo way baboooo ne diyim konu baştan aşağı yanlış açılması bile hata yaw milletin işi gücü yokmu nelerle uğraşıyor fazla uzatmaya gerek yok bence din1 cinsellik2 bu forumda bu konularla ilgili topiklerin bile açılması hoş değil gerisi size kalmış çünkü bu konular saptırılabiliyor gerkesiz yere birbiriniz kırarsınız heppimi bu çatı altında toplayan sebep motosiklet sevgisi değilmi din dil ırk farketmeksizin herkes bilgisini paylaşıyor önemli olanda bu değilmi benim fikrim adminlerin konuyu silmesi lazım mt büyük bir ailedir ramazanda iftar olur toplantı olur başka etkinlikler olur onlaraı düzenleyelim 3 beyazdanda uzak duralım... saygılar
tehlikeli işlerden uzak durunnnn
Kardeşim sadece şunu söyleyeceğim:
Hazreti Muhammed ilk evliliğini bekar bir kadınla yapmamıştır. Hazreti Hatice dul bir kadındır.
temiz kalplisin herhal
hiç alakası olmadan şurda vermişim o cevabı bugün
cevab veremedi
Temiz kalplisin diye en son duyduğuum... baya olduydu
Yazdıkların güzel, benden daha derin düşünmüşsün ona da lafım yok. Ama yine de benim beklentim tecavüz olaylarında haberlerin insanların gözüne sokulmaya devam edilmesi, insanların bu konularda korkutulması ama bir yandan da bukadar açık seçik salıverilmemeleri. Hani tamam "Devlet burada, bu suçlulara öyle bir ceza verecez ki bir daha kimse kimsenin kılına bile dokunamayacak" demesinler ama bu kadar da serbest bırakmasınlar.
Kaldı ki bu tecavüz, taciz ve istismar olaylarının, haberlerinin saklanmaya çalışılması senin verdiğin cevapla da biraz çelişiyor gibi. Emin ol, şu anda evlerinde yaşayan birçok +40 yaşındaki insanın bu olaylardan haberi bile yok. Olsa bile haberlerde "tecavüz iddiası ile soruşturma başlatılan..." diye başlıklar okuyorlar. Yada tecavüze cinsel taciz deyip geçiştiriyorlar...
#sürenadam
işte aynen %100 katılıyorum sana Zeus un oğlu Herkül de ölye dediydi . Ya varsa ve ölünce Zeus Asasını G..üne geçirirse ?
hiç düşündün mü ?
Ya da hintli bi arkadaşım vardı . Şiva hazırlamış aleti ( ne aletiyse artık ) bekliyomuş .
ya da şunu hiç düşündün mü ?
dünyada kaç kişi hristiyan kaç kişi müslüman ? bir araştır bakalım .
ya öbür dünyada isa derse ki .
ben sana demiştim ben meryemin çocuğu tanrının oğlu isa bana neden inanmadın yanacaksın da elin arabına inandın ?
sen bunları düşündün mü Güvenoviç ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)