Allah kabul etsin...
yorumlar züpper
Allah kabul etsin...
yorumlar züpper
Bunlar zorla kasklı bacılarımızın vizörünü açtılar! Biz motosiklete binmesini de çok iyi biliriz! Tek teker yapmasını sizden öğrenecek değiliz!
Allah allah diye egzos sesi olan motor üretelim. Bi de V twin oldu mu. melodik de söyler. ilahili motosiklet. üstüne ezan saatlerini hatırlatan saat de koyarsak,. bir de ezan okunacağı vakit devir keser.
Oruç günlerinde de çalışmaz.
fena da olmaz aslında. yeri geldi mi, benzin deposundaki benzinin 40'ta birini 50 cc bir motora verir. yeri geldi mi far'ının üstüne takke de taktı mı.... yannız icaben naked motosikletleri piyasadan çekmek gerekir. malum. ar namus meselesi.. grenajsız motor kalmasın hadi bakalım.
Bizim de garajlarinda zorla tuttugumuz kubalarimiz,kanunilerimiz var.
Biz müslümanları kâfirlerin motorlarına bindirmek isteyenleri çok iyi biliriz.
"insanoğlu nâziktir ağır sözü kaldırmaz, eşşek dersin kızar da, bin sırtına aldırmaz"..
benim vespalı bacılarıma saldırdılar
Sandıkta %50, motorda Cbf 150
Benim halkımı yıllarca mobilete bindirdiler. Biz buna dur dedik, ne yaptık Cbf 150 getirttik, bindirdik.
ergen ergen konu açılıyor ya
Her ne olursa olsun başlığı doğru bulmadım ben... En azından islami etikleri uyumuyor.
Başlık veya konuda yazdıklarım müslümanların kılına bile dokunmuyor.
Başlığı ciddiye alanları görünce ,,,, ne bileyim, yorum yapmaktan vazgeçtim lan
Ahahaha klas başlık olmuş.
Bir gün hurmayla veya zemzem suyuyla çalışan motosiklet üretilecek!Çok inançlıyım bu konuda.
Mengu Senin Yazıyı Görünce bi sayfayı ziyaret edeyim dedim Ulen bide ne göreyim
Aklı Başında olanlar alınmasın bir ton kazma toplanmış öyle saçma sapan yorumlar yazmışlar çizmişler ki beyin fırtınası yaşadım saçmalama üzerine
Yok büyük orta doğu ülkesi yok Amerikan oyunu
Yok Eşi Öldükden 6 Saat Sonra İlişkiye girebilirsiniz Diyen Mursiye Yanlız değilsin arkandayız
Yok M,Ali Alabaro Olayları Provoke etmiş de ,Olmadık küfürler
Yok Şu Amerikan oyunu şu bu
Ulan Osursanız Amerikan oyunu diyeceksiniz Nasıl bir Zihniyet arkadaş anlamış değilim
Amerikanın Uşaklığını yapanlarda beli Ama Hala Nato Kafa Nato Mermer.
Sado
Şu başlıktaki ironiyi, mesajlardaki mesajı(!) ısrarla anlamak istemeyeni de ben anlamıyorum.
O Allahsız Japonlar, tsunami memleketi vurup ortalığı cehenneme çevirdiğinde, insanlar yiyecek ekmek içecek su bulamadığında bile ne bir yağmalama, ne bir hırsızlık olayı yaşanmış. İnsani yardımları beklerken sırayı bile bozmamışlar. 50 kişiye yetecek yardım malzemesi kaldığında, 51. kişi çıkıp da ortalığı karıştırmamış. (Nerede okuduydum bunları, hatırlamıyorum.)
Dini kuralların dayatıldığı toplumlarda her türlü pislik, sapkınlık, suç oranı hep daha fazla. Dinini kendi isteğiyle kabullenip gerçekten ona uygun yaşayanları tenzih ederim. Bahsettiğim şey baskıcı, dayatmacı düzen.
Motorun en iyileri, gitarın en iyisi, elektroniğin en iyisi, teknolojinin en iyisi hep Japonlarda. Herhalde dine bu kadar kafa yormamalarından kaynaklanıyor. Düşünecek, üretecek bir çok vakitleri oluyor.
-Benim mersinde, adanada, ıspartada cg ve mobiletlere fırıncı küreği gibi yatıp arabalarla yarış yapan vatandaşımla yıllarca dalga geçtiler.
Aralarına almadılar. Bunlar seçkin azınlıklardır. Hepsinin altlarında 600rr lar gsx ler zx-6 lar var.
-Ben tek model demedim. Tek marka dedim marka.
-Bakınız şunu samimiyetle ifade edeyim; Kawasakide parça sorunu yoktur. Vardır diyen ispat edemezse şerefsizdir,namerttir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)