Türkiyede çok ironiktir, malum japonlar müslüman değil ama en iyi motoru üretebilmişler, hele o Cbf150 yok mu
Türkiyede çok ironiktir, malum japonlar müslüman değil ama en iyi motoru üretebilmişler, hele o Cbf150 yok mu
Sen kuba ya binmemişsin :p
Istedikleri kadar üretsinler,
bizim bir besmelemiz yeter.
Ve yine mengu nun açtığı ve olay olacak bi topic. seviyorum bole topicleri
yerimizi alalım
Kusura bakma ama çok saçma olmuş.
Bunlar altı üstü benzinle çalışan motor
içten yanmalı kıytırık teknoloji.
Tüm dünya biliyor....
Hamd olsun biz daha yenilikçi işlerle uğraşıyoruz.
Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın
Keskin dimağından çıkan derin, kendinden emin ve tehditkar laflarıyla
Yürüyen peynir gemicikleri üretmek üzereyiz inşaallah...
Lütfen biraz oku öğren öyle konu aç...
yılın geyiği
Dini ne olursa olsun hatta bir dine inanmayan insana bile o insanı tanımadıgın ve fikirlerini ve sebeplerini bilmediğin sürece allahsız demek dinimize görede insanlıga görede çok yanlış birşey bununla birlikte canlı olmayan bir şeye allahsız demek işin bambaşka bir boyutu hadi bunu da geçtim belki o üretim sürecinde bir grup müslüman çalışıyor ise ne olacak ? Saçma başlıklar gördüm birsürü ancak bu en üst noktada ve hiç hoş değil.
İslami usüllere uygun üretilmiş motosikletler de yapılacak inşallah yakında. Buyrun size islam dünyasından sevindirici, şevke getirici bir haber:
İslamî Dizel Motor
Ya doğrusu sayın başbakanımıza bu kadar yoğun desteğin olduğu bi ülkede ateist japonların motorlarının satılmaması lazım Hep beraber el ele verip islami motosikleti geliştirmemiz lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Ya ironi yaptım başlıkta, siz bi facebookta akp'lilerin sayfalarına girin küfürün hakaretin haddi hesabı yok. Akp'yi sevmeyen herkes allahsız terörist. Hatta bu günlerde mısıra el attılar darbe yapan orduya saydırıyolar.
Bakınız bir sanatçı çıkıyor diyorki " Mesele motorsiklet motoru değil , mesele marş dinamosu , halen anlamadın mı ? Haydi gel " diyor , . Samuray lobisinin adamı bunlar. Ayrıca Hondaya binmeyide japonlardan öğrenecek değiliz. Bizim bir tek besmelemiz Hondanın büyük oyununu bozar. Allahın izniyle honda fabrikasının yerine motorcu kışlası yapacağız.Kimse kusura bakmasın , Bunun içinde japonlardan izin alacak değiliz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)