Not1: Yazıya başlarken şunu başta söylemeliyim zira ‘’tüm yazdıklarım buğün Ankara MT 1652 ve 1653 sayfasından silinmiş mesaj olmadığı varsayımıyla yazılmıştır. Çünkü bu iki sayfayı okuyunca Olcan138 kodlu ve altında Super Moderator yazan Bey’in yazdıklarını anlamak için zeka düzeyim yeterli olmadığı için sizlerin ve Olcan138 kod isimli beyin yardımını isteyeceğim…
Not2: Olcan138 kod isimli beyefendi sizden ve üstün şahsiyetinizden rica etsem önce Ankara MT 1652 ve 1653 sayfalarını okuyarak aşağıdaki sorularımın cevabını paylaşırsanız sevinirim.
Olcan138 :Super Moderator Saat 12:44 (İLK MESAJ):
‘’Çocuk oyunlarımız bittiyse, Erhan kimdir? Ne yapılmıştır? Kime ve niye hıncınız var? Ne yapılmasını istiyorsunuz?
Bu gibi konulara daha ciddi ve mantık çerçevesinde yaklaşırsak, sanırım çözüm bulabilir, daha kolay ulaşabiliriz bir şeylere...’’
***1 seneyi biraz aşkındır Ankara MT’de yazıyorum ve bu beyfendinin ANKARA MT’de daha önce yazdığını hatırlamıyorum … (Tabiri diğerle demem o ki benim arkadaşlarla sohbet ettiğim odaya,eve,salona,foruma bu beyefendi ilk kez geliyor ve MESAJI yukarıdaki GİBİ olmakla birlikte bu beyfendiden önce yazılan çizilen mesajlarda ortada) gelelim mevzuya
1)Çoçuk oyunlarıMız bittiyse derken????
2)Buradan senin çoçuk oyunu oynadığın kesinde bu oyunu oynayan diğer kişiler kimler??? (Siz ve diğerleri kim? )
3)Çoçuk oyununun bitmesi için başlamış olmalı ne zaman başlamış??? Nereden anladınız yazarsanız bizde anlyalım ?
Çoçuk oyunu oynamak övünülecek ve/veya yerinelecek bir konu olmamakla birlikte buradaki kastınızı NET olarak yazınız lütfen zira bizim aramızda çoçuk yok ancak kalbi çoçuk kadar temiz ve pak pek çok arkadaş var..….
4) ‘’Kime ve niye hıncınız var’’ demişsiniz ben sizin bu mesajınıza kadar KİNLİ ve HINÇLI bir mesaj görmüyorum nereden bu kanıya vardınız NET OLARAK yazar mısınız??
5) Hangi konu? ’’Daha ciddi ve mantık çerçevesinde’’ derken zira senin bu mesajına kadar CİDDİYETSİZ VE MANTIKSIZ BİR MESAJ veya bu şekilde yaklaşılan bir konu görmedim ben. Siz bunları NET OLARAK yazar mısınız ??
Olcan138 :Super Moderator (İKİNCİ MESAJ)
Saat 13:02
Benim saygımda ne buldunuz şimdi? Bundan daha incitici şeyler yazdığım da oldu size daha önce, ama saygıda hiçbir zaman kusur etmedim; bu defa da saygısızlık olarak algılanabilecek bir şey yoktu yazımda.
Yönetici sıfatına hiçbir zaman sığınmadım, bu defa da ona güvenerek bir şey yazmadım, sadece fazlasıyla ciddiyetsizleşti ortam, varsa yapılacak bir şey, aklı selim bir talep; yapılabilecek, yapılması istenen nedir diye sordum.
Şu üslupla karşılık görüyorsam, umrumda da olmaz sizin istediğinizi anlayıp gerçekleştirebilme isteğim. Şu saatten sonra ancak çıkıp bir hava almanızı, şu gereksiz gerilimden kurtulup; tanıdığımız bildiğimiz kaliteli paylaşım özelliklerinizle geri dönmenizi önerir ve dilerim...
Saygılarımla.
6) ‘’fazlasıyla ciddiyetsizleşti ortam’’ derken kastettiğiniz ciddiyetsizlik nedir NET OLARAK yazarmısınız? Ben yazı yazdığınız Ankara MT sayfasında yukarıdaki mesajınıza kadar gördüğüm ciddiyetsiz TEK MESAJ 12:44’de SİZİN yazdığınız MESAJ.
7)’’ Şu üslupla karşılık görüyorsam’’ sizin 12:44’de yazdıklarınıza arkadaşlar ‘’Size sizin uslübunuzdan daha seviyeli,kibar ve olgunca cevap vermişler. Zira bir ortama ilk kez giren birisinin ilk cümlesi ‘’Çocuk oyunlarımız bittiyse, Erhan kimdir? …’’ şeklinde olursa bizim orada o adama derler.
8) ‘’şu gereksiz gerilimden kurtulup; tanıdığımız bildiğimiz kaliteli paylaşım özelliklerinizle geri dönmenizi önerir ve dilerim’’ İnsanları geren sizin 12:44’deki uslubünüz zira bu mesajına yazılan mesajlar hariç ben gergin bir ortam ve mesaj görmüyorum görüyorsanız siz yazında bizde aydınlanalım lütfen ???
Olcan138 :Super Moderator
Saat 13:08(ÜÇÜNCÜ MESAJ)
Yaşı hakkında da konumu hakkında da bilgi sahibiyim; dikkatli okursanız biraz, "çocuk" diye bir hitabımın olmadığını da göreceksiniz. Yanlış anlaşılmaması için kendimi de bir şekilde, yazıp çizip silip, konunun içine girdiğim için dahil ederek, atışmalı, laf atmalı "çocuk oyunlarıMız" terimini kullanmam kimseye bir ithafta bulunduğum anlamına gelmez.
Şu kapıldığınız gerilim ortamından biraz çıkıp biraz rahatlamanız gerekli bence hala. Bu kadar saldırgan ve tek yönlü baktığınızın farkında değilsiniz belki hiçbiriniz, ama belki haklı olduğunuz durumda antipati topluyorsunuz boş yere.
9) ‘’Yanlış anlaşılmaması için kendimi de bir şekilde, yazıp çizip silip, konunun içine girdiğim için dahil ederek, atışmalı, laf atmalı "çocuk oyunlarıMız" terimini kullanmam kimseye bir ithafta bulunduğum anlamına gelmez.’’ Beyefendi beyefendi sizin bu mesajları yazdığınız Ankara MT’de sizinle atışan,size laf atanı ben görmedim? MIZ derken senin oyunun tamam da diğerleri kim alo????????
10) ‘’Şu kapıldığınız gerilim ortamından biraz çıkıp biraz rahatlamanız gerekli bence hala. Bu kadar saldırgan ve tek yönlü baktığınızın farkında değilsiniz belki hiçbiriniz, ama belki haklı olduğunuz durumda antipati topluyorsunuz boş yere.’’ Kardeşim sen insanları aptal yerine mi koyuyorsun. Yoksa ben başka sayfaları mı okuyorum, yoksa mesajlar mı silindi ??? Sen neden bahsediyorsun??? Özür dileyeceğine hala laf salatası yapıp sonrada afili,janjanlı jonjonlu laflarla insanları aptal yerine koymaya çalış sonra da ortam gergin bıdı bıdısı yap…
Olcan138 :Super Moderator Saat 14:04 (DÖRDÜNCÜ MESAJ)
Yazmamayı düşünmüşken artık, son mesajımı yazıp bir daha uğramamayı umuyorum; olayı özel mesajla sakince anlatabilen, ilk yazdığımda da amacımın ortam germek, size saldırmak değil madem bir haksızlık var ortada; beraber çözelim demek olduğunu anlayabilmiş biri sayesinde daha iyi şekillendirebildim.
Burada da çifte standart demiş durmuşsunuz ama, sakince ve yapıcı bir şekilde tamamen yardımcı olabilir miyim düşüncesiyle gelindiğinde nasıl saldırıp, incittiğinizi bizzat gördüm yaşadım. Bu şartlar altında size yardıcı olabilir miyim diye el uzatana nasıl anlayıp dinlemeden pençe atabildiğinizi görünce, insan bir yardımım dokunur mu diye düşündüğüne nasıl pişman ediliri bizzat denedim.
Şu şartlar altında, sadece erro'nun durumuna üzülüyorum. Birçoğunuzun adını bile duymamışken, kendisinin hatırladığım ve sevdiğim yazılarını hatırlıyorum. 1 gün sonra tekrar burada olacak zaten.
Şurada gördüğüm tutum üzerine kendisi için bir şey yapamadığım için sadece kendisinden özür diliyorum.
11) ‘’Yazmamayı düşünmüşken ……’’ demişsin ama İNSANLARIN en önemli özelliği olan DÜŞÜNME istidanı kullanacaksın diye sevinirken yine kullanmadığınzıı görmek beni derinden üzmüştür. PES doğrusu diyor ve sizin okuduklarınızla benim okuduklarım aynı mı diye merak ediyorum. Ankara Mt Sayfa 1652 ile 1653’de silinen mesaj var mı???
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
NOT: ŞU SORULARIMIN CEVABINI ALDIKTAN SONRA ... BİR KAÇ SÖZÜM OLACAK ...Sonrada ''Olcan138 :Super Moderator'' KOD İSİMLİ BENİ aptal yerine koyan kişilerin yönetici olduğu bu siteyi bir daha kullanmayacağım.Ama önce bahse konu beyfendiye haber verinde gelip burada şu sorularımı yanıtlasın ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
OLCAN138 kod isimli arkadaşın SORULARIMI YANITLAMASINI RİCA EDERİM ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
OLCAN138 kod isimli beyfendi sorularımı SOMUT OLARAK TEK TEK cevaplamınızı rica ederim.. Veya kıvırtmaca tekniği yerine bir ÖZÜR İLE KONUYU kapatabilirsiniz......