bir motor alayım dedim o daelim de kaldı , azıcık birikmişim vardı onu daelim den aldı .
Motorunda daelim...
Senin canın sağolsun...
Dedim nerde motorum
Adi herif söylemedi
Elimde kalmadı hiçbirşey
Lebleli gibi oldum
İki yakan bir araya gelmesin dedim
Meğersem adam o ben daelim dedi
Nası hem akrostiş hem saçmalatmaca :D:D:D
Bende BMW K 1200 S ve Daelim Roadwin 250R arasnda kaldım. BMW için "servisi yaygın ama hantal", Daelim için "servis sıkıntılı ama seri" diyorlar bilemedim ...
abilerim benim daha önce hiç FİTESLİ motor tecrübem olmadı ama kendime güveniyom.daelim ile bmw ES1000 rr arasında kaldım.Kime sorsam 250 lik olmaz ama 1000 likle başlayabilirsin diyor.Ne dersiniz sizce hangisiyle başlamalıyım ama kendime güveniyorum...
bu topiği okuyanlar öncesini bilmeyenler artıkın dealim almaz dealim satışı fınısh hatta asya da dealimi getirmez
1000rr için güzel bir ironi fakat ninja 250 için bir ironi değil gerçek
iron değil kardeş bende iron diye aldım öyle dedilerdi meğer heryeri naylonmuş , kaportası bile naylon cıkdı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
artık daelime bile sorsalar o adına topikler açılan senmısın diye , hayır ben daelim diyecek
Iron demişken? Temmuzda Iron Maiden konserine giden varmı hacılar?
Rabbim elinize düşürmesin
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Zenginin mali kac tane zuurdun cenesini yormus ya la :d daelim sahibi olmak istemem ancak daelimi olan insanlarda bir heves aliyorlar motorlarini kirmayin kimsenin hevesini yaziktir. Birakin dogan gorunumlu sahinleriyle mutlu mesut yasasinlar.
---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:32 ----------
Ha birde her kendime guveniyorum diyenle dalga gecmeyin. Zira karsiniza ben gibi 125 likten 600rr a gecen birileri cikabilir. Kendime guvendim aldim arkadasimdan kullandim bu kadar basit. Yetenek meselesi. Elbelt bunada laf eden birileri olacaktir onlarda bir isim listesi yapsinlar agustosta turkiyeye gelince sayet temiz 600 luk bulursam satin alicam bi selam ederim kendilerine.
Komık bıseyler kacırmısmıyım dıye gırdım . Konu cakma cıktı .
Dıgerı daha komıktı yaw
siz geçin dalganızı! iki cihanda daelim yakanızda!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)