böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 15:41
oocan adlı üyeden alıntı
Adamın (lafın gelişi) sözüne güvenip 9 sayfayı tekrar tekrar okudum bindiği motorlar hakkında bulabildiğim tek mesaj şu
okumanda kafanda tasarladıklarını klavyeye dökmen kadar zayıfmış. üçünü sayfaya tekrar bak evladım.
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 15:41
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
polemik var dediler geldük...
oocan adlı üyeden alıntı
Ahahahahaa sazana bak nasıl geldi oltaya ya. Şapşal kiminle konuştuğunun bile farkında değil sallıyor da sallıyor. Ama hata bende Coq a bile kafa tutan adamı almış karşıma makara yapıyorum.
dreamkiller adlı üyeden alıntı
poahahahahaha
imzasında hiçbirşey yazmadığı gibi açıklama kısmında da bir halt yazmayan, hepi topu sadece 3 başlıkta yazısı olan ve ne idüğü belirsiz birine biz neden laf anlatıyorsak artık!!!
oocan ve dreamkiller crazy brothers .. piranhalar gibi parça pinçik ettiniz arkadaşı...bize iskeleti kaldı...
halbuki tek günahı kawa 250 yi beğenmediğini haykırmaktı...yanlış ifade şekli belkide buna izin vermedi...
..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Mayıs 2013, 15:42
Site canlanmış
Şu an 34 kullanıcı var. (19 üye ve 15 konuk)
-
14 Mayıs 2013, 15:43
kefeeee adlı üyeden alıntı
Bi bitmediniz...
sizler bir bitinde, sıra bizlere de gelir elbet.
-
14 Mayıs 2013, 15:43
Eeee hadi bekliyoruz listeyi verecektin.???
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
14 Mayıs 2013, 15:46
mete_han adlı üyeden alıntı
oocan ve dreamkiller crazy brothers ..
piranhalar gibi parça pinçik ettiniz arkadaşı...bize iskeleti kaldı...
biz parçalanmaya bişey demeyiz de sen bana yapılan hakaretler için bişey diyecekmisin acaba sayın metehan?
-
14 Mayıs 2013, 15:46
turkish39 adlı üyeden alıntı
Site canlanmış
Şu an 34 kullanıcı var. (19 üye ve 15 konuk)
Dün gece 60 ı geçti 30 a yakın misafir vardı .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
14 Mayıs 2013, 15:48
oocan adlı üyeden alıntı
Eeee hadi bekliyoruz listeyi verecektin.???
sen önce git üçüncü sayfada hangi motorları kullanıyormuşum onları bul.
-
14 Mayıs 2013, 15:51
acayüp adlı üyeden alıntı
Dün gece 60 ı geçti
30 a yakın misafir vardı .
Bedava kask konusunda bile bukadar takipçi yok
-
14 Mayıs 2013, 15:53
Ne hızlı tepişiyonuz yaw, yetişemiyom. Sizin yüzünüzden hızlı okuma kurslarına para kaptırıcam arkadaş.
-
14 Mayıs 2013, 15:59
Ben Ninja 250R kullanıyorum, bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
-
14 Mayıs 2013, 16:07
celikat adlı üyeden alıntı
milletin o kadar zoruna gitmiş ki, gidip eski mesajlarımı bulup getirmişler. yazık valla size, acınacak haldesiniz.
Acısana bana hatta o kadar acınacak haldeyim ki nasıl beğenmediğin vespa dan alıp versene bana yüzünün sadakası olsun
İmza olayına gelince, bak arkadaş kimsin kimlerdensin necisin necilerdensin bilemem ama sabahtan beri işi gücü bıraktık makara yapıyoruz sana.. Ama yok anlamadın anlamazsın... Seninle şu şekilde konuşmam gerekiyor değilmi, " istediğin 250 cc lik 4 zamanlı motorla ninjayı kapıştıraqqq hacııııı alırım anahtarını!!!" işte sen bundan anlarsın.. Dolayısı ile kim acınacak halde bir ona bakalım? Sana insan gibi uluslararası kaynak gösteriyorum, bak bu adamlar 250 cc nin kralını ninja ilan etmişler ee haliyle biraz daha pahalı diyorum yok laftan anlamıyorsun.. Tamam bir daha yazmıcam diyorum ısrarla cevap veriyorsun.. Acı bana dostum acı da cevap yazma bir daha..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
14 Mayıs 2013, 16:11
Bu arada vespa konusunda arkadaş haklı.Bizzat test ettim almadım.
-
14 Mayıs 2013, 16:12
Acısana bana
hatta o kadar acınacak haldeyim ki nasıl beğenmediğin vespa dan alıp versene bana yüzünün sadakası olsun
İmza olayına gelince, bak arkadaş kimsin kimlerdensin necisin necilerdensin bilemem ama sabahtan beri işi gücü bıraktık makara yapıyoruz sana.. Ama yok anlamadın anlamazsın... Seninle şu şekilde konuşmam gerekiyor değilmi, " istediğin 250 cc lik 4 zamanlı motorla ninjayı kapıştıraqqq hacııııı alırım anahtarını!!!" işte sen bundan anlarsın.. Dolayısı ile kim acınacak halde bir ona bakalım? Sana insan gibi uluslararası kaynak gösteriyorum, bak bu adamlar 250 cc nin kralını ninja ilan etmişler ee haliyle biraz daha pahalı diyorum yok laftan anlamıyorsun.. Tamam bir daha yazmıcam diyorum ısrarla cevap veriyorsun.. Acı bana dostum acı da cevap yazma bir daha..
saat 10 dan beri böyle bir cevap bekliyorum kim yazacak diye.
biraz geç kalmadın mı ?
-
14 Mayıs 2013, 16:12
biz parçalanmaya bişey demeyiz de sen bana yapılan hakaretler için bişey diyecekmisin acaba sayın metehan?
araya girmek istemiyorum..bilirsin kavgaya araya girende darbelerden nasibini alır...Okan Abi son düzlükte sprinti atıyor...
seni provakatif bir üye olduğunu düşündüğünden tepkisi çok sert...konuya yüzeysel ..bilgi sahibi olmadan fikir sahabısı olduğunda ısrar ettiğin için bodoslamasına girdi galiba...bu arada bir feyk üyelik durumun var..tuna_tour da sensin galiba...başkan bir motoru yerden yere vurmak için elinde daha güçlü nedenlerin olmalı...Okan Agayı zıvanadan çıkardın...kendisinin bugüne kadar böyle bir üslupla yazdığına şahit olmamıştım...en çok o biliyor meselesi değil yanlış anlaşılmasın...üslubunu beğenmemekle birlikte kendisini haklı görüyorum...
......
oocan adlı üyeden alıntı
Hakikaten mal bu ya ,başka yerde binebilecek bilgi ,görgü ,yetenek yok demekki)
.
oocan adlı üyeden alıntı
Senin gibi adı sanı belli olmayan , kim olduğunu bilmediğimiz ama yazdıklarından zır cahil olduğunu rahatlıkla anlayabildiğimiz bir arkadaşın bunu anlamasını beklemek mümkün değil ama ben umutluyum .
Ayrıca bu zeka yoksunu cahilin açtığı provokasyon kokan saçma sapan başlıkta sırf bu yaratığı eleştirirken kantarın topuzunu kaçırdığı için kelle alıp adam banlayan moderasyonun üç beş tıklanma uğruna motosiklet forumunda motosikletleri yerin dibine sokan bu zihniyete göstermiş olduğu toleransı protesto ediyorum.
oocan adlı üyeden alıntı
Ulen çok merak ediyorum belediyeler neden sadece kedi köpek itlaf ederlerde çevreye zararlı adı sanı resmi olmayan mahlukata neden dokunmazlar.
Okan Abi sakin ol bak mesajlarını tekrar okursan biraz coşkunun sel olduğunu anlarsın...sana yakışmıyor...en azından benim Okan Abim böyle yapmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Mayıs 2013, 16:14
Acısana bana
hatta o kadar acınacak haldeyim ki nasıl beğenmediğin vespa dan alıp versene bana yüzünün sadakası olsun
beni tanımadan nasıl oluyorda böyle abuk sabuk kelamlar yazabiliyorsunuz? yok efendim alırım anahtarınıymış? ben hayatımda kimse ile yarışmadım motor üzerinde. zira aklımı peynir ekmekle yemediğim gibi canımı da sokakta bulmadım.
bir salak arkadaşımda 750 liraya ceset bir vespa px200 buldu ama en azından evrakı olan bir motordu. sonra buna 7500 lira masraf edip adam etti. sende bu yoldan gidebilirsin aslında eğer vespa sahibi olmak istiyorsan.
-
14 Mayıs 2013, 16:16
laylow adlı üyeden alıntı
Bu arada vespa konusunda arkadaş haklı.Bizzat test ettim almadım.
test ettin almadın ONUN YERİNE MONDİAL DAHA İYİ GİDİM ONU alim dedin ve Mondial mi aldın? Vespa iyidir kötüdür ayrı ama mondial den iyidir değil mi?
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
14 Mayıs 2013, 16:18
mete_han adlı üyeden alıntı
araya girmek istemiyorum..bilirsin kavgaya araya girende darbelerden nasibini alır...Okan Abi son düzlükte sprinti atıyor...
seni provakatif bir üye olduğunu düşündüğünden tepkisi çok sert...konuya yüzeysel ..bilgi sahibi olmadan fikir sahabısı olduğunda ısrar ettiğin için bodoslamasına girdi galiba...bu arada bir feyk üyelik durumun var..tuna_tour da sensin galiba...başkan bir motoru yerden yere vurmak için elinde daha güçlü nedenlerin olmalı...Okan Agayı zıvanadan çıkardın...kendisinin bugüne kadar böyle bir üslupla yazdığına şahit olmamıştım...en çok o biliyor meselesi değil yanlış anlaşılmasın...üslubunu beğenmemekle birlikte kendisini haklı görüyorum...
:
tuna_tour arkadaşım olur, dün gece onun evinden girdip yazdım görüşlerimi, şimdi ise kendi evimdeyim. provake olacak olan çok naif bir şekilde yazsan da olur zaten. o bakımdan konuyu destursuz bir şekilde içimden geldiği gibi yazdım. provake olanlar için üzgünüm.
okan bey bence ahlaksız birisi. fikirlerimiz uyuşmayabilir, seninle de uyuşmayabilir ama saygıda kusur oldumu ben buna ahlaksızlık derim en hafif tabiri ile. onca hakaret etti bana, kendisine en ufak bir saygısızla kelimem oldu mu? bu mudur yani forum ahlakı?
-
14 Mayıs 2013, 16:20
beni tanımadan nasıl oluyorda böyle abuk sabuk kelamlar yazabiliyorsunuz? yok efendim alırım anahtarınıymış? ben hayatımda kimse ile yarışmadım motor üzerinde. zira aklımı peynir ekmekle yemediğim gibi canımı da sokakta bulmadım.
bir salak arkadaşımda 750 liraya ceset bir vespa px200 buldu ama en azından evrakı olan bir motordu. sonra buna 7500 lira masraf edip adam etti. sende bu yoldan gidebilirsin aslında eğer vespa sahibi olmak istiyorsan.
Sen Kawasaki Ninja 250R ı tanımadan, bir gün bindim diye abuk subuk şeyler yazabiliyorsun ya? 954 Fireblade sahibi olman gene de binlerce kişinin sahip olduğu motoru ve gene onbinlerce insanın hayalini süsleyen obje yi böyle don lastiği, ayağımda kundura ...vb üslub ile aşağılama yetkisi vermez sana bilader..
-
14 Mayıs 2013, 16:20
beni polemiğinizin içine katmayın aynı kişi değiliz, ters ve sert üslupları bende tasvip etmiyorum gerçekten hoş değil, bilimsel açıdan iyi olduğu aşikar ve anlatılmış, bunun yanı sıra beğenmeyen zaten almaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)