Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

böyle rezalet motor olmaz olsun..

REKLAM ALANI
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamın (lafın gelişi) sözüne güvenip 9 sayfayı tekrar tekrar okudum bindiği motorlar hakkında bulabildiğim tek mesaj şu
    okumanda kafanda tasarladıklarını klavyeye dökmen kadar zayıfmış. üçünü sayfaya tekrar bak evladım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehani cagirin
    polemik var dediler geldük...

Ahahahahaa sazana bak nasıl geldi oltaya ya. Şapşal kiminle konuştuğunun bile farkında değil sallıyor da sallıyor. Ama hata bende Coq a bile kafa tutan adamı almış karşıma makara yapıyorum.
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    poahahahahaha imzasında hiçbirşey yazmadığı gibi açıklama kısmında da bir halt yazmayan, hepi topu sadece 3 başlıkta yazısı olan ve ne idüğü belirsiz birine biz neden laf anlatıyorsak artık!!!

oocan ve dreamkiller crazy brothers .. piranhalar gibi parça pinçik ettiniz arkadaşı...bize iskeleti kaldı...

halbuki tek günahı kawa 250 yi beğenmediğini haykırmaktı...yanlış ifade şekli belkide buna izin vermedi...

..
    dreamkiller ve mhmtesk bunu beğendiler.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Site canlanmış
    Şu an 34 kullanıcı var. (19 üye ve 15 konuk)

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi bitmediniz...
    sizler bir bitinde, sıra bizlere de gelir elbet.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Eeee hadi bekliyoruz listeyi verecektin.???
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

oocan ve dreamkiller crazy brothers .. piranhalar gibi parça pinçik ettiniz arkadaşı...bize iskeleti kaldı...

biz parçalanmaya bişey demeyiz de sen bana yapılan hakaretler için bişey diyecekmisin acaba sayın metehan?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Site canlanmış
    Şu an 34 kullanıcı var. (19 üye ve 15 konuk)
    Dün gece 60 ı geçti 30 a yakın misafir vardı .
    turkish39 bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Hayabusa
    Eeee hadi bekliyoruz listeyi verecektin.???
    sen önce git üçüncü sayfada hangi motorları kullanıyormuşum onları bul.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün gece 60 ı geçti 30 a yakın misafir vardı .
    Bedava kask konusunda bile bukadar takipçi yok

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Ne hızlı tepişiyonuz yaw, yetişemiyom. Sizin yüzünüzden hızlı okuma kurslarına para kaptırıcam arkadaş.

evilded - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Delight
    Ben Ninja 250R kullanıyorum, bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    milletin o kadar zoruna gitmiş ki, gidip eski mesajlarımı bulup getirmişler. yazık valla size, acınacak haldesiniz.
    Acısana bana hatta o kadar acınacak haldeyim ki nasıl beğenmediğin vespa dan alıp versene bana yüzünün sadakası olsun

İmza olayına gelince, bak arkadaş kimsin kimlerdensin necisin necilerdensin bilemem ama sabahtan beri işi gücü bıraktık makara yapıyoruz sana.. Ama yok anlamadın anlamazsın... Seninle şu şekilde konuşmam gerekiyor değilmi, " istediğin 250 cc lik 4 zamanlı motorla ninjayı kapıştıraqqq hacııııı alırım anahtarını!!!" işte sen bundan anlarsın.. Dolayısı ile kim acınacak halde bir ona bakalım? Sana insan gibi uluslararası kaynak gösteriyorum, bak bu adamlar 250 cc nin kralını ninja ilan etmişler ee haliyle biraz daha pahalı diyorum yok laftan anlamıyorsun.. Tamam bir daha yazmıcam diyorum ısrarla cevap veriyorsun.. Acı bana dostum acı da cevap yazma bir daha..
    hayvan bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu arada vespa konusunda arkadaş haklı.Bizzat test ettim almadım.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Acısana bana hatta o kadar acınacak haldeyim ki nasıl beğenmediğin vespa dan alıp versene bana yüzünün sadakası olsun

İmza olayına gelince, bak arkadaş kimsin kimlerdensin necisin necilerdensin bilemem ama sabahtan beri işi gücü bıraktık makara yapıyoruz sana.. Ama yok anlamadın anlamazsın... Seninle şu şekilde konuşmam gerekiyor değilmi, " istediğin 250 cc lik 4 zamanlı motorla ninjayı kapıştıraqqq hacııııı alırım anahtarını!!!" işte sen bundan anlarsın.. Dolayısı ile kim acınacak halde bir ona bakalım? Sana insan gibi uluslararası kaynak gösteriyorum, bak bu adamlar 250 cc nin kralını ninja ilan etmişler ee haliyle biraz daha pahalı diyorum yok laftan anlamıyorsun.. Tamam bir daha yazmıcam diyorum ısrarla cevap veriyorsun.. Acı bana dostum acı da cevap yazma bir daha..
    saat 10 dan beri böyle bir cevap bekliyorum kim yazacak diye.
    biraz geç kalmadın mı ?
    # motosikletle.blogspot

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    biz parçalanmaya bişey demeyiz de sen bana yapılan hakaretler için bişey diyecekmisin acaba sayın metehan?
    araya girmek istemiyorum..bilirsin kavgaya araya girende darbelerden nasibini alır...Okan Abi son düzlükte sprinti atıyor...

seni provakatif bir üye olduğunu düşündüğünden tepkisi çok sert...konuya yüzeysel ..bilgi sahibi olmadan fikir sahabısı olduğunda ısrar ettiğin için bodoslamasına girdi galiba...bu arada bir feyk üyelik durumun var..tuna_tour da sensin galiba...başkan bir motoru yerden yere vurmak için elinde daha güçlü nedenlerin olmalı...Okan Agayı zıvanadan çıkardın...kendisinin bugüne kadar böyle bir üslupla yazdığına şahit olmamıştım...en çok o biliyor meselesi değil yanlış anlaşılmasın...üslubunu beğenmemekle birlikte kendisini haklı görüyorum...

......

Hakikaten mal bu ya ,başka yerde binebilecek bilgi ,görgü ,yetenek yok demekki)

.
    Senin gibi adı sanı belli olmayan , kim olduğunu bilmediğimiz ama yazdıklarından zır cahil olduğunu rahatlıkla anlayabildiğimiz bir arkadaşın bunu anlamasını beklemek mümkün değil ama ben umutluyum .

Ayrıca bu zeka yoksunu cahilin açtığı provokasyon kokan saçma sapan başlıkta sırf bu yaratığı eleştirirken kantarın topuzunu kaçırdığı için kelle alıp adam banlayan moderasyonun üç beş tıklanma uğruna motosiklet forumunda motosikletleri yerin dibine sokan bu zihniyete göstermiş olduğu toleransı protesto ediyorum.
    Ulen çok merak ediyorum belediyeler neden sadece kedi köpek itlaf ederlerde çevreye zararlı adı sanı resmi olmayan mahlukata neden dokunmazlar.
    Okan Abi sakin ol bak mesajlarını tekrar okursan biraz coşkunun sel olduğunu anlarsın...sana yakışmıyor...en azından benim Okan Abim böyle yapmaz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Hayabusa

beni tanımadan nasıl oluyorda böyle abuk sabuk kelamlar yazabiliyorsunuz? yok efendim alırım anahtarınıymış? ben hayatımda kimse ile yarışmadım motor üzerinde. zira aklımı peynir ekmekle yemediğim gibi canımı da sokakta bulmadım.

bir salak arkadaşımda 750 liraya ceset bir vespa px200 buldu ama en azından evrakı olan bir motordu. sonra buna 7500 lira masraf edip adam etti. sende bu yoldan gidebilirsin aslında eğer vespa sahibi olmak istiyorsan.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı laylow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada vespa konusunda arkadaş haklı.Bizzat test ettim almadım.
    test ettin almadın ONUN YERİNE MONDİAL DAHA İYİ GİDİM ONU alim dedin ve Mondial mi aldın? Vespa iyidir kötüdür ayrı ama mondial den iyidir değil mi?

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araya girmek istemiyorum..bilirsin kavgaya araya girende darbelerden nasibini alır...Okan Abi son düzlükte sprinti atıyor...

seni provakatif bir üye olduğunu düşündüğünden tepkisi çok sert...konuya yüzeysel ..bilgi sahibi olmadan fikir sahabısı olduğunda ısrar ettiğin için bodoslamasına girdi galiba...bu arada bir feyk üyelik durumun var..tuna_tour da sensin galiba...başkan bir motoru yerden yere vurmak için elinde daha güçlü nedenlerin olmalı...Okan Agayı zıvanadan çıkardın...kendisinin bugüne kadar böyle bir üslupla yazdığına şahit olmamıştım...en çok o biliyor meselesi değil yanlış anlaşılmasın...üslubunu beğenmemekle birlikte kendisini haklı görüyorum...
    :
    tuna_tour arkadaşım olur, dün gece onun evinden girdip yazdım görüşlerimi, şimdi ise kendi evimdeyim. provake olacak olan çok naif bir şekilde yazsan da olur zaten. o bakımdan konuyu destursuz bir şekilde içimden geldiği gibi yazdım. provake olanlar için üzgünüm.

okan bey bence ahlaksız birisi. fikirlerimiz uyuşmayabilir, seninle de uyuşmayabilir ama saygıda kusur oldumu ben buna ahlaksızlık derim en hafif tabiri ile. onca hakaret etti bana, kendisine en ufak bir saygısızla kelimem oldu mu? bu mudur yani forum ahlakı?

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    beni tanımadan nasıl oluyorda böyle abuk sabuk kelamlar yazabiliyorsunuz? yok efendim alırım anahtarınıymış? ben hayatımda kimse ile yarışmadım motor üzerinde. zira aklımı peynir ekmekle yemediğim gibi canımı da sokakta bulmadım.

bir salak arkadaşımda 750 liraya ceset bir vespa px200 buldu ama en azından evrakı olan bir motordu. sonra buna 7500 lira masraf edip adam etti. sende bu yoldan gidebilirsin aslında eğer vespa sahibi olmak istiyorsan.
    Sen Kawasaki Ninja 250R ı tanımadan, bir gün bindim diye abuk subuk şeyler yazabiliyorsun ya? 954 Fireblade sahibi olman gene de binlerce kişinin sahip olduğu motoru ve gene onbinlerce insanın hayalini süsleyen obje yi böyle don lastiği, ayağımda kundura ...vb üslub ile aşağılama yetkisi vermez sana bilader..

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    beni polemiğinizin içine katmayın aynı kişi değiliz, ters ve sert üslupları bende tasvip etmiyorum gerçekten hoş değil, bilimsel açıdan iyi olduğu aşikar ve anlatılmış, bunun yanı sıra beğenmeyen zaten almaz

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)