böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 14:42
oocan adlı üyeden alıntı
Ben kıyaslamıyorum sen kıyaslıyorsun , ne çabuk unuttun yahu
teknik kıyaslama yapan sensin. ben neden oyuncak gibi tek silindirli, iki silindirli ss bozması motor üretiyorlar diyorum, anlayana tabi. tek silindirli süper sport, vay beeee.
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 14:42
celikat adlı üyeden alıntı
düzgün ve anlaşılır yaz, cevabını vereyim.
Daha nasıl yazayım , senin dışında ne yazdığımı anlamayan yok farkındamısın ???
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
14 Mayıs 2013, 14:44
bu başlıkla işin bitti ise hayırlı yolculuklar dilerim sana, selametle. son bişey sormak isterim, tüm dünyada performans olarak en çok sevilen motor ninja 250 demişsin ya, nasıl vardın o kanıya?
Hacım ingilizcen varmı? Gir motocyclenews, rider.uk ...vb sitelere otoritelerin kıyaslamalarına, motosikletler arası incelemelerine bak.. Eğer ingilizcen yeterse sonucun hep aynı olduğunu göreceksin.. Hyo daha ss olduğu için sevilir, honda daha az yaktığı için sevilir ama Ninja gerek hızlanması, gerek yol tutuşu gerek konforu hep bir adım önde.. Fiyatı? Evet pahalı ama oda işin hesabı.. Anlaşılmıştır sanırsam.. Foruma girip CBR250 R yada Ninha 250R veya Hyo GTR250 kullanan arkadaşların yorumuna bakma.. Herkes en iyisi benim makinam der haklıdırda.. O'nun için en iyisi odur ki onu satın almıştır. Lakin bu adamlar tarafsız yorum yapan inceleme yapan adamlar.. Gir oku bak.. Hadi bakalım sana da binlerce site içerisinde hayırlı sörfler dilerim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
14 Mayıs 2013, 14:45
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Adam daha yeni döndü , bulaştırmayın buraya
-
14 Mayıs 2013, 14:45
tüü ne rezil motormuş bu ya
-
14 Mayıs 2013, 14:46
oocan adlı üyeden alıntı
Daha nasıl yazayım , senin dışında ne yazdığımı anlamayan yok farkındamısın ???
imzasında motorum magirus, kıçımı yesin ikarus yazan birisi ile neden tartışıyorsam? haklısın kardeşim, alemin kralı sensin, çok büyüksün yeminle.
-
14 Mayıs 2013, 14:52
imzasında motorum magirus, kıçımı yesin ikarus yazan birisi ile neden tartışıyorsam? haklısın kardeşim, alemin kralı sensin, çok büyüksün yeminle.
poahahahahaha imzasında hiçbirşey yazmadığı gibi açıklama kısmında da bir halt yazmayan, hepi topu sadece 3 başlıkta yazısı olan ve ne idüğü belirsiz birine biz neden laf anlatıyorsak artık!!!
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
14 Mayıs 2013, 14:54
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Hacım ingilizcen varmı? Gir motocyclenews, rider.uk ...vb sitelere otoritelerin kıyaslamalarına, motosikletler arası incelemelerine bak.. Eğer ingilizcen yeterse sonucun hep aynı olduğunu göreceksin.. Hyo daha ss olduğu için sevilir, honda daha az yaktığı için sevilir ama Ninja gerek hızlanması, gerek yol tutuşu gerek konforu hep bir adım önde.. Fiyatı? Evet pahalı ama oda işin hesabı.. Anlaşılmıştır sanırsam.. Foruma girip CBR250 R yada Ninha 250R veya Hyo GTR250 kullanan arkadaşların yorumuna bakma.. Herkes en iyisi benim makinam der haklıdırda.. O'nun için en iyisi odur ki onu satın almıştır. Lakin bu adamlar tarafsız yorum yapan inceleme yapan adamlar.. Gir oku bak.. Hadi bakalım sana da binlerce site içerisinde hayırlı sörfler dilerim..
arkadaşım kendince haklı olabilirsin, ona bişey demiyorum. lakin linklerini verdiğim 4 silindirli 250cc lere bir bak. honda hornet 250 bildiğim kadarı ile 2002 senesine kadar da üretildi. sonra her ne hikmetse teknoloji çılgınca ilerlemesine rağmen emisyon yasağının arkasına saklanarak, kar marjı çok daha yüksek olduğu için utanmadan tek silindirli, iki silindirli motorlar ürettiler ve bunlara SS dediler. yersen. kimse bana bugün ki teknoloji ile emisyon kurallarına uyan 4 silindirli 250cc motor üretilemez demesin. bal gibide üretilir.
-
14 Mayıs 2013, 14:54
mondialin her modelı vespa px200 ün yanında alemin kralı gibi kalır. px200 kadar rezalet bir motor ben daha görmedim duymadım. adamlar 1960 larda üretmişler ilkkez hala bir adım yol katetmiş değil. aynı takoz motor bugunde uretiliyor. titresimden bırak böbrek taşını böbreklerini kompile düşürür insan. bassan gitmez gitse durmaz motorunun zırıltısı ayrı sinir bozar. artı çevre katilidir kendisi. pis yanık yağlarını atmosfere salar. bmc kamyonların attığı dumandan fazlasını atar o cücük kadar eksozundan.
yıl olmuş 2012 hala bu saçma sapan motoru neden üretiyorlar anlamıyorum. neymiş efendim klasikmiş. tükürürüm ben böyle klasiğin içine. diğer vespalar bir kenara elbet ama px200 mezbeleliğine motor diyenin aklına şaşarım ben.
mondial vespanın yanında alemin kralıymış.. Dağılın beyler ekipleri çağırdık geliyorlar!!!
-
14 Mayıs 2013, 14:56
göstergeler hariç bir KAWASAKİ motor ancak bu kadar kötülenebilir... belki motor sıfır alınmış o yüzden her şey tam oturmamış olabilir yorumunu bin km den sonra yapsan daha iyi olurmuş ...
-
14 Mayıs 2013, 15:01
dreamkiller adlı üyeden alıntı
mondial vespanın yanında alemin kralıymış.. Dağılın beyler ekipleri çağırdık geliyorlar!!!
milletin o kadar zoruna gitmiş ki, gidip eski mesajlarımı bulup getirmişler. yazık valla size, acınacak haldesiniz.
-
14 Mayıs 2013, 15:01
Gırgır şamata çıkmış size.
Hadi gene iyisiniz
-
14 Mayıs 2013, 15:04
Bak sevgili kardeşim , şu konuyu okuduğunda ilk aklına geleni yazmaya kalaksaydı insanlar sen ozaman görürdün saygısızlığı . En az 50 mesajj hass ordan şeklinde olmazsa ben bişey bilmiyorum.
Ama şurda birkaç kişi kalkıp seni karşısına almış laf anlatmaya çalışıyor , beğenmiyorsun hala laf sokma derdindesin.
Bak bu konuda tek kaybeden olur oda sen .
Yanlış anlama sadece düşüncelerin yanlış olduğu ve bunu anlamamakta ısrarcı olduğun için. Başka bir sebebi olmaz.
Benimde konuyla işim bitmiştir.
Bu arada şu acayip ledli farlı 954 senin motormu ? Sarı siyah gibi bi rengi var sanırım.
-
14 Mayıs 2013, 15:09
Bu beğenip beğenmeme meselesi değil.
2+2 = 4 senin düşüncendir ben bunu beğenmek zorunda değilim diyen birine ne denebilir.
Sen doğruyu kabullenmiyorsun ve diretiyorsun. Hiç araştırıp soruşturmadan kendi mantığınla işin içine dalmışsın.
Kullandığın motorun ne olduğu bile belli değil.
Adam akıllı konu açardın . REsimler videollar karşılaştırmalar yapardın . Beğenmemem gerekçelerini yazardın . Ozaman olaya daha farklı bakılırdı. Herkes seni bişey biliyor sanardı en azından.
Ama şu halinle kahve muhabbeti kıvamından öteye gidemezsin. Ne yazıkki .
Şuan konudaki Nihat Doğan , Ajdar durumuna düştün. Bırak artık bence . Daha uzatma da molla desinler.
-
14 Mayıs 2013, 15:10
Canım sıkılıyor olamazmı ?
Biraz eğlenmek benimde hakkım..
-
14 Mayıs 2013, 15:15
acayüp adlı üyeden alıntı
Bu beğenip beğenmeme meselesi değil.
2+2 = 4 senin düşüncendir ben bunu beğenmek zorunda değilim diyen birine ne denebilir.
Sen doğruyu kabullenmiyorsun ve diretiyorsun. Hiç araştırıp soruşturmadan kendi mantığınla işin içine dalmışsın.
Kullandığın motorun ne olduğu bile belli değil.
Adam akıllı konu açardın . REsimler videollar karşılaştırmalar yapardın . Beğenmemem gerekçelerini yazardın . Ozaman olaya daha farklı bakılırdı. Herkes seni bişey biliyor sanardı en azından.
Ama şu halinle kahve muhabbeti kıvamından öteye gidemezsin. Ne yazıkki .
Şuan konudaki Nihat Doğan , Ajdar durumuna düştün. Bırak artık bence . Daha uzatma da molla desinler.
kullandığım motorları yazdım, konuyu iyi takip etmediğinden ne demeye çalıştığımı da tam anlamamışsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
oocan adlı üyeden alıntı
Canım sıkılıyor olamazmı ?
Biraz eğlenmek benimde hakkım..
beğenmediğin ve görmek istemediğin bir konuya girip can sıkıntısını gidermek ilginç cidden? benim bildiğim insanlar beğenmediği şeylerden uzak durur canı daha fazla sıkılmasın diye.
-
14 Mayıs 2013, 15:26
kullandığım motorları yazdım, konuyu iyi takip etmediğinden ne demeye çalıştığımı da tam anlamamışsın.
Adamın (lafın gelişi) sözüne güvenip 9 sayfayı tekrar tekrar okudum bindiği motorlar hakkında bulabildiğim tek mesaj şu
liste epey uzun, bilahare yazarım onu.
-
14 Mayıs 2013, 15:33
-
14 Mayıs 2013, 15:37
vay anam vay neler dönmüş serhat ya
-
14 Mayıs 2013, 15:39
kefeeee adlı üyeden alıntı
Bi bitmediniz...
onun gerisini getirmeyesin
Heil Spellcheck
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)