böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 13:28
tuna_tour adlı üyeden alıntı
reklamları izlediniz ...
Acizliğin anıtı dikilse ikinizi model yapar heykelinizi dikerlerdi.
Benim saf arkadaşım , bir adam ben doktorum dediğinde bu reklammı oluyor. Ben de motosiklet eğitmeniyim ve işim bilmeyenlere öğretmek.
19 sayfadır ikinize karşılıksız burs verdim farkında değilsiniz.
Ama itiraf edeyim karşılığında çok eğleniyorum hadi devam edin , sizleri kitap yapıp olumsuz örnek olarak sunacağım bütün öğrencilerime
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 13:29
sivri
yazma artık be yeter bıktım vallahi seni ana sayfada görmekten yeter be arkadaşım yeter..valla yeter be.. yeter yaa.. hergün hergün..
-
15 Mayıs 2013, 13:31
çelikat kardeşim 19 sayfadır senin cahilce edilmiş laflarını okuyoruz yaw insan biraz bilgi edinir ondan sonra yazar sırf vakit geçirmek için bir markanın ve o markada dünyanın bir numaralı bir markasıysa ve o markanın ninja 250 modeline samuraymı ninjamı tenekimi dersen bu hoş bi hareket olmaz.bilmemek diğil öğrenmemek ayıp. sen kawasaki ninja 250 modeline rezalet diyorsan açıkla ozaman ninja 250 ye rakip hangi 250 lik motoru rakip görürsün yalnız 33 hp lik bir motor çift silindirli dikkatini çekerim.yolda gördüğünde gözünü almıyorsun tabii kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş kardeş.
-
15 Mayıs 2013, 13:33
celikat adlı üyeden alıntı
madem bu kadar bilgili, eğitimli hatta eğitmen olacak kadar iyisin, o zaman nedir bu yazdığın mezbelelikler, hakaretler, içi boş bir ton saçmalık diye sorarlar adama? eğitimli adamın yazacağı şeyler mi bunlar yani? bilgin varsa paylaşırsın, yanlış varsa düzeltirsin ama sen bunları yapmak yerine insanlara hakaret edersen onca aldığın eğitim ve belgeler çöp oluverir bir anda.
Buna sen mi karar veriyorsun yani.
Bir anda uluslararası otorite oluverdin. Daha bir motorun markasını bile bilemeyen , sahte hesaplarla belli marka modellere çamur atan , olmayan bilgileri ile milleti yanıltmaya çalışan sen .
Adın bile yok senin nüfusta kaydı olmayan adamın ne işi var burada (hakkaten ya annene bir sorsana neden bir adın yok senin ).....
-
15 Mayıs 2013, 13:34
oocan adlı üyeden alıntı
Benim saf arkadaşım , bir adam ben doktorum dediğinde bu reklammı oluyor. Ben de motosiklet eğitmeniyim ve işim bilmeyenlere öğretmek.
Ama itiraf edeyim karşılığında çok eğleniyorum hadi devam edin , sizleri kitap yapıp olumsuz örnek olarak sunacağım bütün öğrencilerime
aciz, saf falan ? bu rahatlık nerden geliyor ? bu belgeleri insanlarla bu şekilde konuşabilesin diye mi aldın ?
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
15 Mayıs 2013, 13:38
oocan adlı üyeden alıntı
Buna sen mi karar veriyorsun yani.
Bir anda uluslararası otorite oluverdin. Daha bir motorun markasını bile bilemeyen , sahte hesaplarla belli marka modellere çamur atan , olmayan bilgileri ile milleti yanıltmaya çalışan sen .
Adın bile yok senin nüfusta kaydı olmayan adamın ne işi var burada (hakkaten ya annene bir sorsana neden bir adın yok senin ).....
iyice saçmalamaya başladığının farkına ne zaman varacaksın acaba merak içindeyim doğrusu? aldığın onca eğitimler, belgeler, vesaireler seni mi otorite yapıyor yoksa? sen bu eğitim ve belgeleri insanları yönlendirmek, doğruyu göstermek için mi aldın, yoksa ezmek, egonu tatmin etmek için mi? ayrıca ben otorite filan değilim, onu da nereden çıkardın?
-
15 Mayıs 2013, 13:39
aciz, saf falan ? bu rahatlık nerden geliyor ? bu belgeleri insanlarla bu şekilde konuşabilesin diye mi aldın ?
Yok öyle konuşmayı öğretmezler oralarda. Adı olmayan sahtekarlarla konuşmayı mahalleden öğrendim o konuda herhangi bir belgem yok çekirdekten yetişmeyim.
Aaaa şimdi farkettim sende nüfusa kayıtlı değilsin herhalde ismini göremedim
-
15 Mayıs 2013, 13:40
oocan adlı üyeden alıntı
şu kadarını söyleyeyim. kabalık, sabalık, hakaret anıtı dikmeye gerek yok, zira sen ikon olmuşsun o konuda. birde burs değil kurs derler onun adına. burs başka bişey. bunu da arada öğrenmiş oldun sayemde.
-
15 Mayıs 2013, 13:41
iyice saçmalamaya başladığının farkına ne zaman varacaksın acaba merak içindeyim doğrusu? aldığın onca eğitimler, belgeler, vesaireler seni mi otorite yapıyor yoksa? sen bu eğitim ve belgeleri insanları yönlendirmek, doğruyu göstermek için mi aldın, yoksa ezmek, egonu tatmin etmek için mi?
Arkadaşım 19 sayfa boyunca bilgi ile konuştuk anlamadın , şimdi mahalle ağzı ile konuşmaya başladım ona niye kızıyorsunki.
Ne oldu öğrenebildinmi adını , varmıymış nüfusta kaydın ?
-
15 Mayıs 2013, 13:43
oocan adlı üyeden alıntı
Yok öyle konuşmayı öğretmezler oralarda. Adı olmayan sahtekarlarla konuşmayı mahalleden öğrendim o konuda herhangi bir belgem yok çekirdekten yetişmeyim.
Aaaa şimdi farkettim sende nüfusa kayıtlı değilsin herhalde ismini göremedim
ben senin isminden çok tavrını ve kişiliğini gördüm senin değişinle sahtekar olarak kalmak istiyorum
-
15 Mayıs 2013, 13:43
şu kadarını söyleyeyim. kabalık, sabalık, hakaret anıtı dikmeye gerek yok, zira sen ikon olmuşsun o konuda. birde burs değil kurs derler onun adına. burs başka bişey. bunu da arada öğrenmiş oldun sayemde.
Sazaaaan , ben ne verdiğimin farkındayım . Motosiklet ile kurs sahada verilir klavye başında değil. Onu anca sizin gibiler yapmaya çalışr....
-
15 Mayıs 2013, 13:46
oocan adlı üyeden alıntı
Arkadaşım 19 sayfa boyunca bilgi ile konuştuk anlamadın , şimdi mahalle ağzı ile konuşmaya başladım ona niye kızıyorsunki.
Ne oldu öğrenebildinmi adını , varmıymış nüfusta kaydın ?
19 sayfa boyunca ve bu 20 sayfa itibarı ile sürekli hakaret ettin durdun sayın eğitimli hakaretçi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
oocan adlı üyeden alıntı
Sazaaaan , ben ne verdiğimin farkındayım . Motosiklet ile kurs sahada verilir klavye başında değil. Onu anca sizin gibiler yapmaya çalışr....
git sahada ver kursunu o zaman zira burada bir işe yaradığın yok.
-
15 Mayıs 2013, 13:46
ben senin isminden çok tavrını ve kişiliğini gördüm senin değişinle sahtekar olarak kalmak istiyorum
Hakettiğinizi aldınız ne eksik ne fazla....
-
15 Mayıs 2013, 13:47
oocan adlı üyeden alıntı
"Burs, resmî ya da özel kurum ve kuruluşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine karşılıksız olarak verilen maddi yardım ve destektir."
hadi bunu da benden öğrenmiş ol eğitimci bey başka forumlarda hava atarsın
-
15 Mayıs 2013, 13:48
19 sayfa boyunca ve bu 20 sayfa itibarı ile sürekli hakaret ettin durdun sayın eğitimli hakaretçi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
git sahada ver kursunu o zaman zira burada bir işe yaradığın yok.
İsim ne oldu isim , tunayla aynımıymış çok merak ettim
-
15 Mayıs 2013, 13:48
Şaçma başlığın boş insanları, forumun midesini kaldırdınız el birliğiyle, son gelinen noktada hiçbirinizin diğerine üstünlüğü yok, dibe vurmuş durumdasınız.
-
15 Mayıs 2013, 13:49
oocan adlı üyeden alıntı
Hakettiğinizi aldınız ne eksik ne fazla....
sende hakkettiğini çoktan aldın bi sen farkında değilsin
-
15 Mayıs 2013, 13:51
"Burs, resmî ya da özel kurum ve kuruluşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine karşılıksız olarak verilen maddi yardım ve destektir."
hadi bunu da benden öğrenmiş ol eğitimci bey başka forumlarda hava atarsın
Eeee ben ne dedim ki ?
Başkalarından para alarak verdiğim desteği size bedava verdim
-
15 Mayıs 2013, 13:51
cem_fb adlı üyeden alıntı
Şaçma başlığın boş insanları, forumun midesini kaldırdınız el birliğiyle, son gelinen noktada hiçbirinizin diğerine üstünlüğü yok, dibe vurmuş durumdasınız.
çok doğru söylüyorsunuz Cem bey bir tek kelime dahi yazmıyorum artık çok tatsız bir durum gerçekten
-
15 Mayıs 2013, 13:54
cem_fb adlı üyeden alıntı
Ne oldu ????
Foruma giren herkese zorla bu başlığımı okutuyorlar , başka konularda var güzel kardeşim . Bu başlığı açmayınca biz yok oluveriyoruz üzme kendini.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)