böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 12:56
tuna_tour adlı üyeden alıntı
ben açıkçası motosiklettten çok anlamam kendime göre bir tecrübem var ama sizin bir çok şeyden hiç ama hiç anlamadığınız aşikar
Konu dışına çıkmayalım , motosiklet forumundayız 18 sayfadır motosiklet konusunda bol keseden akıl dağıtıp duruyordunuz bende size bir soru sordum hemde en kolayından ilk cevabınız yanlıştı hala doğru cevabı bekliyorum.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 12:58
çelikat mı desem tenekeatmı desem birde yardakçısı tunatour siz yolda kawasaki kullanan birisinden birkaç kez darbe yemişşinizki oranız buranızı oynatarak saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. şimdiye kadar kawasaki attığınız çamurları dikkat edin yolda kawasaki kullanan bir arkadaş yedirmesin size.
-
oocan adlı üyeden alıntı
Konu dışına çıkmayalım , motosiklet forumundayız 18 sayfadır motosiklet konusunda bol keseden akıl dağıtıp duruyordunuz bende size bir soru sordum hemde en kolayından ilk cevabınız yanlıştı hala doğru cevabı bekliyorum.
sen bu kafa ile daha çok beklersin. son otobüs geçti o duraktan.
-
celikat adlı üyeden alıntı
burada en büyük tecrübe kendisi sanıyor, egoya bak sen arkadaş ya? google'da bir arama yaptım, bir ton forum sitesine üyeymiş meğerse, bu şekilde tatmin ediyor kendisini demek ki?
Azıcık daha araştır bakalım başka neler bulacaksın
Kiminle konuştuğunu yavaş yavaş idrak edeceksin inşallah.
-
15 Mayıs 2013, 12:59
ben bol keseden akıl dağıtmadım, her hangi bir konuyu çok iyi bilirim yada bir konuda çok iyiyim diye bir iddiam da olmadı ama işte anlamıyosun bitürlü
-
15 Mayıs 2013, 13:00
muratlion adlı üyeden alıntı
çelikat mı desem tenekeatmı desem birde yardakçısı tunatour siz yolda kawasaki kullanan birisinden birkaç kez darbe yemişşinizki oranız buranızı oynatarak saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. şimdiye kadar kawasaki attığınız çamurları dikkat edin yolda kawasaki kullanan bir arkadaş yedirmesin size.
oku arkadaşım oku, sadece oku. sonrada bak bakalım bütün kawasaki modelleri için mi eleştiri getirmişim, yoksa beğendiğimiz kawasaki modelleride olmuş mu? okumadan, anlamadan yazmayın rica ediyorum.
-
15 Mayıs 2013, 13:01
Lastiklerine kötü de ozaman neden Kawayı kötülüyorsun 19 sayfa olmuş birde
-
15 Mayıs 2013, 13:01
sen bu kafa ile daha çok beklersin. son otobüs geçti o duraktan.
Arkadaşım cevap verebiliyormusun veremiyormusun. Bir motorun markasını bile bilemiyorsan 18 sayfa ahkam kesmeye utanmıyormusun. Hangi bilgi birikimle bir marka ve modeli gömebiliyor oraya buraya çamur sıvıyorsun .
KİMİN BORAZANISIN SEN AMACIN NEDİR ????
-
15 Mayıs 2013, 13:03
oocan adlı üyeden alıntı
Azıcık daha araştır bakalım başka neler bulacaksın
Kiminle konuştuğunu yavaş yavaş idrak edeceksin inşallah.
işte egonun tavan yaptığı nokta bu cümledir. kiminle konuştuğumu daha iyi anladım şimdi. teşekkürler.
-
15 Mayıs 2013, 13:05
Forumların bir amacı da öğretici olması; acemi bir motorsiklet sürücüsü olarak bu konudan öğrendiğim şey, on dakika bindiğin motor hakkında Bolu beyi gibi konuşma.
I am the Lizard King, i can do anything
-
15 Mayıs 2013, 13:05
oocan adlı üyeden alıntı
Arkadaşım cevap verebiliyormusun veremiyormusun. Bir motorun markasını bile bilemiyorsan 18 sayfa ahkam kesmeye utanmıyormusun. Hangi bilgi birikimle bir marka ve modeli gömebiliyor oraya buraya çamur sıvıyorsun .
KİMİN BORAZANISIN SEN AMACIN NEDİR ????
yani sen dünyadaki gelmiş geçmiş tüm modelleri ezbere biliyorum diyorsun? o zaman ezbere bilmeyen kimse ahkam kesmesin, sen tek başına takılırsın burada. cidden acaip bir modelsin, kusura bakma lütfen.
-
15 Mayıs 2013, 13:07
çok uzattınız hakaretler laflar ağır oluyor.
hakaretler gırla gidiyor 2 gündür.
ben agzımı acsam 10 gün ban yiyorum.
admin modlar okuyor musunuz yorumları?
-
15 Mayıs 2013, 13:10
tatlıya bağlayalım dedik ama başaramadık üzücü gerçekten
-
15 Mayıs 2013, 13:10
Tsubasa adlı üyeden alıntı
çok uzattınız hakaretler laflar ağır oluyor.
hakaretler gırla gidiyor 2 gündür.
ben agzımı acsam 10 gün ban yiyorum.
admin modlar okuyor musunuz yorumları?
ben fikrimi yazdım sadece. olay bu kadar basit olmasına ve kimseyi incitici tek bir kelime dahi kullanmamama rağmen bana söylenen onca hakareti şaşırarak izliyorum.
-
15 Mayıs 2013, 13:15
Vallaha sizin sabrınız benim sabrımı zorluyor....
Ve 2. gündür tek kelime kötü söz kullanmadın....
Takdir ediyor ve kawasakiye lanet ediyorum ..Tamam kazandın....
-
15 Mayıs 2013, 13:19
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Vallaha sizin sabrınız benim sabrımı zorluyor....
Ve 2. gündür tek kelime kötü söz kullanmadın....
Takdir ediyor ve kawasakiye lanet ediyorum ..Tamam kazandın....
bunu sabır meselesi haline getirmedim ben şahsen. yazılan neyse güzelce cevap vermeye çalıştım naçizane. ayrıca kazanmak ya da kaybetmek gibi bir misyonumda yok çok şükür ama bu misyona sahip bir çok karakteri de burada üzülerek gözlemledim.
-
ben fikrimi yazdım sadece. olay bu kadar basit olmasına ve kimseyi incitici tek bir kelime dahi kullanmamama rağmen bana söylenen onca hakareti şaşırarak izliyorum.
nasıl sabrettin cok merak ediyorum
bu kadar insan seni gırtlaklıyor resmen.
hakaretler diz boyu,
sende gereksiz uzattın.
fakat ne olursa olsun , sen susmadın diye hakaret edilmezdi.
-
işte egonun tavan yaptığı nokta bu cümledir. kiminle konuştuğumu daha iyi anladım şimdi. teşekkürler.
İşte acizlerin sıkıştığı yerde arkasına saklandıkları son duvar . Benim egom tavan yapmışmış.
Bide şu ihtimal olamazmı
Ya ben ne söylediğimin farkındaysam
Ya gerçekte o kadar bilgiye sahipsem
Ya bu konuda yıllarca eğitim aldıysam
Ya ulusal ve uluslararası pek çok teste girip en yüksek derecelerle geçmişsem
Uluslararası geçerliliğe sahip ,dünyanın pekçok ülkesine yasal olarak eğitim vermeye hakkı olan bir eğitmenlik hakkım varsa
Bunların üzerinede yüzbinlerce kilometre ve onlarca motor ile geride bırakılmış bir mazim varsa
BUNADA EGO DESENE GÜZEL KARDEŞİM......
-
15 Mayıs 2013, 13:22
oocan adlı üyeden alıntı
İşte acizlerin sıkıştığı yerde arkasına saklandıkları son duvar . Benim egom tavan yapmışmış.
Bide şu ihtimal olamazmı
Uluslararası geçerliliğe sahip ,dünyanın pekçok ülkesine yasal olarak eğitim vermeye hakkı olan bir eğitmenlik hakkım varsa
Bunların üzerinede yüzbinlerce kilometre ve onlarca motor ile geride bırakılmış bir mazim varsa
reklamları izlediniz ...
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
15 Mayıs 2013, 13:27
oocan adlı üyeden alıntı
Bide şu ihtimal olamazmı
madem bu kadar bilgili, eğitimli hatta eğitmen olacak kadar iyisin, o zaman nedir bu yazdığın mezbelelikler, hakaretler, içi boş bir ton saçmalık diye sorarlar adama? eğitimli adamın yazacağı şeyler mi bunlar yani? bilgin varsa paylaşırsın, yanlış varsa düzeltirsin ama sen bunları yapmak yerine insanlara hakaret edersen onca aldığın eğitim ve belgeler çöp oluverir bir anda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)