böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 12:02
oocan adlı üyeden alıntı
Dün söyledi zaten bir daha sormaya gerek yok.
benim bu siteye 2005 yılından beri üyeyim, bugüne kadar da ne kimseyle husumetim nede fake üyelik gibi bir olayım olmamıştır, dediğim gibi bu işin sonunda sen sobeleneceksin
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 12:04
celikat adlı üyeden alıntı
burada sana milleti yanıltacak bilgi dolu binlerce konu dökerim önüne. sanki ilk kez ben hatalı davranmışım gibi algı yaratma boşuna. aklımda kaldığı kadarı ile yazdım, sende düzelttin, millet doğrusunu öğrenmiş oldu mu neticede? evet. zaten forum dediğin bu sistemle çalışır.
Mecburmu millet senin yazdığın saçmalıkları düzeltmeye , efendi gibi dinlemeyi okumayı öğrensen herkese faydalı olacaksın. Her konuya cevap yazmak fikir sunmak zorunda değilsin.
Daha benim avatardaki motorun markasını ve modelini bile bilmiyorsun oradan sallıyorsun. Bu arada o motor çok satılan ve çok tanınan bir modeldir az buçuk motora binen hemen herkes o motoru tanır senin tanıyamaman çok ilginç. Doğru söyle kızmayacağım hayatında motora bindinmi hiç ?
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
15 Mayıs 2013, 12:06
tuna_tour adlı üyeden alıntı
benim bu siteye 2005 yılından beri üyeyim, bugüne kadar da ne kimseyle husumetim nede fake üyelik gibi bir olayım olmamıştır, dediğim gibi bu işin sonunda sen sobeleneceksin
Nasıl olacak o iş ? Tenhada kıstırıp icabımamı bakacaksın. Aman dikkat et o sırada motosiklet üzeride olmayayım
-
15 Mayıs 2013, 12:11
oocan adlı üyeden alıntı
Nasıl olacak o iş ? Tenhada kıstırıp icabımamı bakacaksın. Aman dikkat et o sırada motosiklet üzeride olmayayım
işte kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, sen motoruna binmeye devam et, fikrine zikrine uymayan kişilere hakaret etme ki toplum içinde kınanma
-
15 Mayıs 2013, 12:17
oocan adlı üyeden alıntı
Mecburmu millet senin yazdığın saçmalıkları düzeltmeye , efendi gibi dinlemeyi okumayı öğrensen herkese faydalı olacaksın. Her konuya cevap yazmak fikir sunmak zorunda değilsin.
Daha benim avatardaki motorun markasını ve modelini bile bilmiyorsun oradan sallıyorsun. Bu arada o motor çok satılan ve çok tanınan bir modeldir az buçuk motora binen hemen herkes o motoru tanır senin tanıyamaman çok ilginç. Doğru söyle kızmayacağım hayatında motora bindinmi hiç ?
sen önce forumlar nasıl çalışır onu öğren. blog değil burası forum, binlerce insan ve dolayısı ile binlerce fikir var burada. yanlışta yazılabilir haliyle ama sende bunu idrak edecek deneyim belli ki yok.
senin motorun neyse ne ayrıca bana ne? ne sen ne de motorun beni zerre ilgilendirmiyorsunuz.
-
15 Mayıs 2013, 12:18
işte kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, sen motoruna binmeye devam et, fikrine zikrine uymayan kişilere hakaret etme ki toplum içinde kınanma
Fikirmi ???? Sizin bir fikriniz yada bilginizmi var . Sizin benim fikrime uyamayacak seviyeye gelmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.(yirmi yirmi bölüşmeyin herbiriniz ayrı ayrı kırk fırın yemelisiniz)
Bide şu benim motorun markasını söyleyebilsenizde bilgi seviyenizi görebilsek.
-
15 Mayıs 2013, 12:19
oocan adlı üyeden alıntı
sen böyle mi yapıyorsun yolda giderken? biz bunlara trafik magandası diyoruz en hafif tabiri ile.
-
15 Mayıs 2013, 12:20
sen önce forumlar nasıl çalışır onu öğren. blog değil burası forum, binlerce insan ve dolayısı ile binlerce fikir var burada. yanlışta yazılabilir haliyle ama sende bunu idrak edecek deneyim belli ki yok.
senin motorun neyse ne ayrıca bana ne? ne sen ne de motorun beni zerre ilgilendirmiyorsunuz.
Bilmiyorumda söyleyemiyorum desende sende bizde kurtulsak yoksa daha onlarca sayfa sorarım bu soruyu sana.
-
15 Mayıs 2013, 12:22
oocan adlı üyeden alıntı
Fikirmi ???? Sizin bir fikriniz yada bilginizmi var . Sizin benim fikrime uyamayacak seviyeye gelmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.(yirmi yirmi bölüşmeyin herbiriniz ayrı ayrı kırk fırın yemelisiniz)
siz benim kim olduğumu dahi bilmiyorsunuz ki hangi konuda ne kadar bilgim var nereden bileceksiniz, ayrıca siz bir otorite yada guru musunuz ? yada ben sizden daha bilgiliyim daha iyiyim gibi bir idddiam mı oldu ?
-
15 Mayıs 2013, 12:23
sen böyle mi yapıyorsun yolda giderken? biz bunlara trafik magandası diyoruz en hafif tabiri ile.
Evet evet , hatta motorun yanlarına çelik mızraklar falan taktırdım yirmi tane leşim var hahahaha....
Resimdeki motoru bilin ödülü iki katına çıkardım iki tane elma şekeri alıcam çok ciddiyim....
-
15 Mayıs 2013, 12:23
oocan adlı üyeden alıntı
senin fikrine uyabilecek birilerine şahit oldun mu hayatın boyunca? egon maşallah kainattan bile büyük, üslup desen yerlerde. birde takmış motorumun markasını söyleyin bakalım bilgi seviyenizi görelim diye? kritere bak, motorunun markasını bilirsen bilgilisin, bilemezsen değilsin. gülsem mi, ağlasam mı bilemedim?
-
15 Mayıs 2013, 12:25
dur ben sölicem dayanamicam elma şekeri alacakmış bize hahahah :D suzuki dl 650 yada 1000
-
15 Mayıs 2013, 12:30
dur ben sölicem dayanamicam elma şekeri alacakmış bize hahahah :D suzuki dl 650 yada 1000
Bilemediniz bir kez daha deneyiniz
-
15 Mayıs 2013, 12:33
adam lafı koymuş
beyler dağılın...
-
15 Mayıs 2013, 12:37
Büyük motor üstadları ne oldu tıkanıp kaldınız ???? Markası modeli nedir o motorun yada ne olabilir veya ne olmayabilir.
Hani çok biliyordunuz ya. Uzaktan atmak kolay , resimdeki motorun markası ne olabilir yada olamaz , modeli ne olabilir yada olamaz. Aslında ciddi tuzak var soruda ama onu bile bilebilmek için bilgi sahibi olmak gerekir.
-
15 Mayıs 2013, 12:39
senin fikrine uyabilecek birilerine şahit oldun mu hayatın boyunca? egon maşallah kainattan bile büyük, üslup desen yerlerde. birde takmış motorumun markasını söyleyin bakalım bilgi seviyenizi görelim diye? kritere bak, motorunun markasını bilirsen bilgilisin, bilemezsen değilsin. gülsem mi, ağlasam mı bilemedim?
adam lafı burdada koymuştu daha öncede koymuştu ama dağıt dağıt bitmedi
-
15 Mayıs 2013, 12:44
-
15 Mayıs 2013, 12:46
Hadi beyler felsefe forumu değil burası ,motosiklet forumu bir soru sordum cevabınız yanlış . Gerçekten motosikletten anlıyormusunuz siz ????
Cevap bekliyorum , herşeyi her motoru çok iyi bilen tenekeat mı tahtaatmı nedir cevap versin bu motorun markası ne olabilir veya ne olamaz hadi vakit nakittir ..
-
15 Mayıs 2013, 12:51
oocan adlı üyeden alıntı
Hadi beyler felsefe forumu değil burası ,motosiklet forumu bir soru sordum cevabınız yanlış . Gerçekten motosikletten anlıyormusunuz siz ????
Cevap bekliyorum , herşeyi her motoru çok iyi bilen tenekeat mı tahtaatmı nedir cevap versin bu motorun markası ne olabilir veya ne olamaz hadi vakit nakittir ..
ben açıkçası motosiklettten çok anlamam kendime göre bir tecrübem var ama sizin bir çok şeyden hiç ama hiç anlamadığınız aşikar
-
15 Mayıs 2013, 12:54
ben açıkçası motosiklettten çok anlamam kendime göre bir tecrübem var ama sizin bir çok şeyden hiç ama hiç anlamadığınız aşikar
burada en büyük tecrübe kendisi sanıyor, egoya bak sen arkadaş ya? google'da bir arama yaptım, bir ton forum sitesine üyeymiş meğerse, bu şekilde tatmin ediyor kendisini demek ki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)