böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 11:43
Avatarımdaki motorun markası modelini söyle elma şekeri alıcam sana
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 11:44
tuna_tour adlı üyeden alıntı
sen hala algılayamadın ama ben tekrar söyleyeyim çelikat ben değilim benim arkadaşım
onun bunu kavrayabilmesi için bir 15 sayfa daha yazı yazılması lazım.
-
15 Mayıs 2013, 11:46
oocan adlı üyeden alıntı
hahhahahhahaaaa
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
15 Mayıs 2013, 11:46
celikat adlı üyeden alıntı
transalp'in çeşitli modellerini kullanan ve onbinlerce km çeviren çok arkadaşım oldu. onların yorumlarını dinlemişliğim var. ha bir miktar transalp kullanmışlığımda vardır eğer çok merak ediyorsan. evet eski ve yeni modelini de kullanan arkadaşımın dediğidir bu. özellikle 700cc motorun çok yaktığından şikayetçiydi kendisi. ben 650 lik kullandım, bilemiyorum. kawasaki'nin de efsane klr 650 modelini çok severim tek silindirli olmasına rağmen. yetti mi bu cevaplar?
Arkadaşlarını dikkatli seç motordan hiç anlamıyorlar. Transalpin 650lik modeli benzin düşmanı olarak bilinir. 700 lük model yepyeni bir yakıt sistemi ile bu yargıyı kırmak için üretilmiş çok daha az yakan bir modeldir.
Kapak lazımsa bende daha çok var iste hemen vereyim.
-
15 Mayıs 2013, 11:48
oocan adlı üyeden alıntı
admin ikili konuşmayın, atışmayın diye mesaj atmıştı bu konu içersine, bu uyarıları dikkate alıyorum ben kendi adıma.
-
15 Mayıs 2013, 11:49
oocan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlarını dikkatli seç motordan hiç anlamıyorlar. Transalpin 650lik modeli benzin düşmanı olarak bilinir. 700 lük model yepyeni bir yakıt sistemi ile bu yargıyı kırmak için üretilmiş çok daha az yakan bir modeldir.
arkadaşlarımı nasıl seçeceğim benim insiyatifimdeki bir konudur, beni ilgilendirir, en azından insanlara hakaret etmeyecek saygı ve terbiyeye sahip
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
15 Mayıs 2013, 11:50
oocan adlı üyeden alıntı
ben aklımda kaldığı kadarı ile yazdım. hafızama kazımıyorum heralde konuşulanları. bir modelin fazla yaktığını söyledim neticede. yok 700 lük değilmişte, 650 likmiş. verdin bilginin doğrusunu, hala kapakmış bilmem neymiş gibi ilkokul muhabbetleri. allah akıl fikir versin diyecem ama onun bile işi zor seninle.
-
15 Mayıs 2013, 11:51
avatardaki "Toruk macto" olabilirmi acaba ..
-
arkadaşlarımı nasıl seçeceğim benim insiyatifimdeki bir konudur, beni ilgilendirir, en azından insanlara hakaret etmeyecek saygı ve terbiyeye sahip
Sobeeeee bu mesajı celikat nick li kardeşe atmıştım cevap tuna tourdan geldi hahahaha.
Devam devam bende kapak kolleksiyonu var isteyin kamyonla yollayayım
-
Adam troll beyler aldirmayin
-
15 Mayıs 2013, 11:53
ben aklımda kaldığı kadarı ile yazdım. hafızama kazımıyorum heralde konuşulanları. bir modelin fazla yaktığını söyledim neticede. yok 700 lük değilmişte, 650 likmiş. verdin bilginin doğrusunu, hala kapakmış bilmem neymiş gibi ilkokul muhabbetleri. allah akıl fikir versin diyecem ama onun bile işi zor seninle.
Arkadaşım madem bilmiyorsun neden biliyormuş gibi milleti yanıltacak yazılar yazıyorsun. Son 17 sayfadır bunu söylüyoruz ama nato kafa nato mermer.
-
15 Mayıs 2013, 11:54
oocan adlı üyeden alıntı
Sobeeeee bu mesajı celikat nick li kardeşe atmıştım cevap tuna tourdan geldi hahahaha.
bu işin sonunda sana sobe olucak gibime geliyor ama hadi hakkında hayırlısı
-
15 Mayıs 2013, 11:54
oocan adlı üyeden alıntı
o zaman bir zahmet admin'e mesaj ayıp aynı ip'den mi yazılıyor yoksa farklı ip'lerden mi diye sor, o versin sana kapağın kralını. tıngırtada tıngırtada oynarsın.
-
15 Mayıs 2013, 11:56
admin ikili konuşmayın, atışmayın diye mesaj atmıştı bu konu içersine, bu uyarıları dikkate alıyorum ben kendi adıma.
Bilmiyorum diyorsun yani. Yazıııık ne çektin sen yaaa. Halbuki cidden elma şekeri alacaktım sana.
Hadi sana kıyak yapayım Suzukimi Kawasakimi yoksa her ikisi birden mi ?
-
15 Mayıs 2013, 11:56
o zaman bir zahmet admin'e mesaj ayıp aynı ip'den mi yazılıyor yoksa farklı ip'lerden mi diye sor, o versin sana kapağın kralını. tıngırtada tıngırtada oynarsın.
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş normaldir sobeee falan yazması
-
15 Mayıs 2013, 11:57
oocan adlı üyeden alıntı
Arkadaşım madem bilmiyorsun neden biliyormuş gibi milleti yanıltacak yazılar yazıyorsun. Son 17 sayfadır bunu söylüyoruz ama nato kafa nato mermer.
burada sana milleti yanıltacak bilgi dolu binlerce konu dökerim önüne. sanki ilk kez ben hatalı davranmışım gibi algı yaratma boşuna. aklımda kaldığı kadarı ile yazdım, sende düzelttin, millet doğrusunu öğrenmiş oldu mu neticede? evet. zaten forum dediğin bu sistemle çalışır.
-
15 Mayıs 2013, 11:58
En güzeli 100 lük cup denemeni tavsiye ederim :p
-
15 Mayıs 2013, 11:58
Dün söyledi zaten bir daha sormaya gerek yok.
-
15 Mayıs 2013, 11:59
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş normaldir sobeee falan yazması
tuna'cım boşver. bu arkadaş hem edepsiz, hem terbiyesiz, hemde ilkokul seviyesinde espriler yapan bir zat-ı muhterem. polemiğe girmeye gerek yok.
-
15 Mayıs 2013, 12:01
oocan adlı üyeden alıntı
Dün söyledi zaten bir daha sormaya gerek yok.
ha senin deyiminle dün aldım kapağı diyorsun, peki o zaman.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)