böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 10:53
oocan adlı üyeden alıntı
Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .
sen fazer a binmediğini nereden biliyorsun ?
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Reklamlar
-
15 Mayıs 2013, 10:59
tuna_tour adlı üyeden alıntı
sen fazer a binmediğini nereden biliyorsun ?
Kendi yazdıklarını okumuyormusun sen ?
celikat adlı üyeden alıntı
valla bir arkadaşım fazer'ın bir modelinin avrupa'da dört sene üst üste en kötü motor seçildiğinden bahsetmişti bir sohbetimizde. ama dediğim gibi onun yalancısıyım. oturup araştırmış değilim.
ben naked motorda onca gücün çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum şahsen. zira gazladıkça yediği rüzgardan ne yapacağını şaşırıyor insan bir noktadan sonra. özetlersek kullanmadığım bir motor olduğu için ayrıntılı bişey söylemem saçma olur.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
15 Mayıs 2013, 11:02
onu ben yazmadım ama çelikatın fazera bindiğine şahit oldum
-
15 Mayıs 2013, 11:03
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ne adamlarsınız ya.
sabah uyandım baktım tartışıyorsunuz.
okula gittim geldim baktım tartışıyorsunuz.
bu akşam dışarıya cıktım arkadaşlarla geldim hala tartışıyorsunuz.
şimdi yatıyorum. sabah kalkınca bakıcam.
kendimden alıntı yapayım .
sabah uyandım baktım hala tartışıyorsunuz.
-
15 Mayıs 2013, 11:05
-
15 Mayıs 2013, 11:06
tamda ninja 250 alacaktım .. tam anlamıyla aydınlanmış oldum ...allah korudu resmen
-
15 Mayıs 2013, 11:23
acayüp adlı üyeden alıntı
Efsane makinadir. Bizim memlekette temizini bulmak zor olsada bulursan hemen al derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
banro adlı üyeden alıntı
Sayın çelikat Transalpede biraz çamur at biz de dalalım konuya.
Yeni modelinde kullanicilarin asiri yakit tuketimi sikayeti vardi. Bunun disinda sevdigim ve rustunu ispat etmis bir motordur.
-
15 Mayıs 2013, 11:25
jesse adlı üyeden alıntı
tamda ninja 250 alacaktım .. tam anlamıyla aydınlanmış oldum ...allah korudu resmen
Söyleseydin ben seni aydınlatırdım
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
15 Mayıs 2013, 11:27
"celikat " arkadaşımızın gündem belirleme yeteneği var, acilen CHP'lilerin kurs alması gerekir bence
-
15 Mayıs 2013, 11:29
Efsane makinadir. Bizim memlekette temizini bulmak zor olsada bulursan hemen al derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Yeni modelinde kullanicilarin asiri yakit tuketimi sikayeti vardi. Bunun disinda sevdigim ve rustunu ispat etmis bir motordur.
Kaç km Transalp kullandınız ? . Eski modellerinde yakıt daha mı iyiydi son modelde mi kötü oldu ? Honda olması sevmeniz için yeterli sebepmidir ? Kawasaki olsaydı yine severmiydiniz. ?
-
15 Mayıs 2013, 11:29
takendy adlı üyeden alıntı
hiç aklım basmıyor km. düşürmeyi, halbuki Avrupa da km. yüksek motorların karizması ve gördüğü saygı bir acayip oluyor, elinden fazlası geliyor senin, bak her şey tamamsa arar buluruz 250.000km. yazan bir sayaç takarsın,
almanya'da yaşayan bir arkadaşım 90 binde r1 alıp gelmişti. bizim ülkede ben 30 binde bile race makina görmedim. birde gördüğüm kadarı ile 23 bin km gibi psikolojik bir sınır var. etraf dolandırıcı şerefsiz dolu anlayacağınız.
-
15 Mayıs 2013, 11:31
onu ben yazmadım ama çelikatın fazera bindiğine şahit oldum
Sen şimdi Çelikat yalancıdır yukarıda yazdıkları yalandır mı demek istiyorsun. Adam (lafın gelişi) yazmış işte Fazer kullanmadım diyor.
-
15 Mayıs 2013, 11:32
dreamkiller adlı üyeden alıntı
HUUUU huuuuuuuuuuuuuu Celikat ordamısın annem?
zorunuz nedir benimle? allah akıl fikir sağlığı versin.
-
15 Mayıs 2013, 11:33
50.000kmde saat gibi çalışan bir zx-12 sattım .. 1 hafta sonra ilana koydular orjinal 20.000 kmde samanlıkta unutulmuş makina diye
-
15 Mayıs 2013, 11:33
detaylı yorum yazacak kadar kullanmamış olduğunu anlayamamak başka bir erdem demek ki
-
15 Mayıs 2013, 11:34
oocan adlı üyeden alıntı
Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .
yüksek gidonlu bir motorun üzerine yatmanın zor olduğu birikimime göre. allah bilir sen o avatarındaki motoru yatarak kullanıyorsundur. hatta ben senin nasrettin hocanın eşeğine ters binme hikayesi gibi hikayelerin olduğunu düşünüyorum.
-
15 Mayıs 2013, 11:37
detaylı yorum yazacak kadar kullanmamış olduğunu anlayamamak başka bir erdem demek ki
On dakika kullandığın motoru forumda başlık açıp yerden yere vurabiliyorsun ama... Nasıl bir erdemmiş yahu bu.
-
15 Mayıs 2013, 11:38
oocan adlı üyeden alıntı
On dakika kullandığın motoru forumda başlık açıp yerden yere vurabiliyorsun ama... Nasıl bir erdemmiş yahu bu.
sen hala algılayamadın ama ben tekrar söyleyeyim çelikat ben değilim benim arkadaşım
-
15 Mayıs 2013, 11:41
yüksek gidonlu bir motorun üzerine yatmanın zor olduğu birikimime göre. allah bilir sen o avatarındaki motoru yatarak kullanıyorsundur. hatta ben senin nasrettin hocanın eşeğine ters binme hikayesi gibi hikayelerin olduğunu düşünüyorum.
Yatmak zorunda değilsinki. Fazer ın onunde kafa grenajı olduğunu ve buna bağlı ciddi bir on cam olduğunu , bu sebepten dolayı sade kafanı bir miktar eğerek rüzgârdan rahatlıkla korunabildiğini bile bilmiyorsunki sen. Fazer üzerinde yatılmaz yatmayada gerek yoktur aynen Suzuki Bandit de olduğu gibi. Neredenmi biliyorum ? Her ikisinide bolca kullandım işkembeden atmak yerine deneyimlerim ile konuşuyorum.
-
15 Mayıs 2013, 11:42
oocan adlı üyeden alıntı
Kaç km Transalp kullandınız ? . Eski modellerinde yakıt daha mı iyiydi son modelde mi kötü oldu ? Honda olması sevmeniz için yeterli sebepmidir ? Kawasaki olsaydı yine severmiydiniz. ?
transalp'in çeşitli modellerini kullanan ve onbinlerce km çeviren çok arkadaşım oldu. onların yorumlarını dinlemişliğim var. ha bir miktar transalp kullanmışlığımda vardır eğer çok merak ediyorsan. evet eski ve yeni modelini de kullanan arkadaşımın dediğidir bu. özellikle 700cc motorun çok yaktığından şikayetçiydi kendisi. ben 650 lik kullandım, bilemiyorum. kawasaki'nin de efsane klr 650 modelini çok severim tek silindirli olmasına rağmen. yetti mi bu cevaplar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)