böyle rezalet motor olmaz olsun..
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 19:55
oocan adlı üyeden alıntı
Yazık valla , beni bu hale getirseler bir daha uğramazdım bu foruma . Bence sen başka bir isim uydur yeniden üye ol...
sen beni bırakta kendi geldiğin hale bak önce? kazık kadar adamsın ağzından çıkan hakaretlere bak. insanın yüzünün kızaracağı yerde gelmişsin utanmadan benim ne hale düştüğümden konuşuyorsun. yazık valla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
ibretle takipteyim
göstergeleri hakkaten basit ötesi ama be, diğer konulara girmek istemiyorum
fazer hakkında da görüş alabilir miyiz ?
valla bir arkadaşım fazer'ın bir modelinin avrupa'da dört sene üst üste en kötü motor seçildiğinden bahsetmişti bir sohbetimizde. ama dediğim gibi onun yalancısıyım. oturup araştırmış değilim.
ben naked motorda onca gücün çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum şahsen. zira gazladıkça yediği rüzgardan ne yapacağını şaşırıyor insan bir noktadan sonra. özetlersek kullanmadığım bir motor olduğu için ayrıntılı bişey söylemem saçma olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
seigen adlı üyeden alıntı
O kadar anti Hondacı provokatörün arasından bir anti Kawasakicinin de çıkmış olması sevindirici. Devam et kardeşim, ben destekliyorum
.
yoo ben anti kawasaki'ci filan değilim. 93 model zzr-1100 üm vardı bir zamanlar. kruvazör gibi aletti. tek sevmediğim yönü çok ağırdı. trafikte duman ediyordu beni. ayrıca 2006 zx-10 hastasıyım.
ayrıca abd gibi en büyük pazarda bir numaradır kawasaki. bizim ülkede pek esamesi okunmuyor sadece.
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 20:03
Arkadaşlar, devam mı ya
-
14 Mayıs 2013, 20:07
Konuyu okuduktan sonra bir de Vespa almaya karar verdim.
-
14 Mayıs 2013, 20:08
ielapoc adlı üyeden alıntı
Konuyu okuduktan sonra bir de Vespa almaya karar verdim.
vespa al tabi ama px200 alma.
-
14 Mayıs 2013, 20:08
Adam Fazerdaki ruzgar korumasinin kendi motorundan bile daha iyi oldugunun farkinda degil oturmus ciddi ciddi yorum yapiyor şakamisin nesin sen ya.
-
14 Mayıs 2013, 20:12
oocan adlı üyeden alıntı
Adam Fazerdaki ruzgar korumasinin kendi motorundan bile daha iyi oldugunun farkinda degil oturmus ciddi ciddi yorum yapiyor şakamisin nesin sen ya.
fazerdaki rüzgar koruması meltem türü esintilerden korur sadece. motorun üzerine yatamadığın pozisyonda fazer'a pimapen taktırsan yine rüzgarı yersin. haa ben fazer'i yatarak kullanırım diyorsan allah rahatlık versin, iyi geceler tatlı rüyalar.
-
14 Mayıs 2013, 20:19
@celikat;
bu kadar adama laf yetiştirme çabanı takdire şayan buluyorum, ve alkışlıyorum
-
14 Mayıs 2013, 20:21
Tsubasa adlı üyeden alıntı
@celikat;
bu kadar adama laf yetiştirme çabanı takdire şayan buluyorum, ve alkışlıyorum
teşekkür ederim ama laf yetiştirme çabası içinde değilim. fikir çarpıştırıyoruz sadece. birde kaba saba, hakarethane konuşanlar olmasa çok güzel olacak.
-
14 Mayıs 2013, 20:32
dostum bazı arkadaşlar incelemelerinde video ve resimler koyarak incelemelerini yayınlıyorlar. doğal olarak arkadaşlarada pek inandırıcı gelmiyor bu incelemen. mesela video koysaydın altın elbiseli adam gibi bir video inceleme yapsaydın daha başarılı olurdu incelemen.
-
14 Mayıs 2013, 20:45
cool113 adlı üyeden alıntı
dostum bazı arkadaşlar incelemelerinde video ve resimler koyarak incelemelerini yayınlıyorlar. doğal olarak arkadaşlarada pek inandırıcı gelmiyor bu incelemen. mesela video koysaydın altın elbiseli adam gibi bir video inceleme yapsaydın daha başarılı olurdu incelemen.
öyle bir imkanım maalesef yok.
-
14 Mayıs 2013, 20:48
işte bu yüzden anlattıklarının inandırıcılığı yok. motosiklet zaten akrabanınmış istediğin zaman verir cep telefonuyla amatör bir çekim yapıp buraya koymak kalıyor.
-
14 Mayıs 2013, 20:54
ne dion sen yaa bi sakin ol bakalım... agır gel
-
14 Mayıs 2013, 20:56
cool113 adlı üyeden alıntı
işte bu yüzden anlattıklarının inandırıcılığı yok. motosiklet zaten akrabanınmış istediğin zaman verir cep telefonuyla amatör bir çekim yapıp buraya koymak kalıyor.
benim kimse inansın diye bir misyonum yok ki. ben kendi şahsi tecrübemi klavyeye döktüm hepsi o kadar. burada aynı motoru severek kullananda var. güle güle kazasız belasız binsinler motorlarına.
-
14 Mayıs 2013, 20:56
bi ara böyle hyosungu kötüleyen bi çocuk türemişti garibanın sex hayatını deşifre ettiler çocuk kaçtı forumdan
yanlız bişey farkettim birine saldırma konusunda bu forumda baya bir birlik beraberlik mevcut
Okan abiyi bile zıvanadan çıkarmışlar helal olsun
-
14 Mayıs 2013, 21:22
celikat üstün sabrın ve her mesaja verilecek bir cevabından dolayı gerçekten tebrik ederim sizi.
arkadaşların dediği gibi bir kaç foto ve ufak bi video ile kısa bir anlatım sonrası senin için daha iyi olacağı kanısındayım.
hem daha iyi anlaşılmış olursun.
-
14 Mayıs 2013, 21:25
Demek o kadar kötü kardeşim.
Müsait olduğunda bi video çekebilirsen güzel olur
-
14 Mayıs 2013, 21:25
-
14 Mayıs 2013, 21:41
bu konuyu şöyle özetleyebiliriz sanırım:
"osuruktan teyyare, selam söyle o yare"
-
14 Mayıs 2013, 21:47
Bence de fazer kötü, az bişey toprak yol gördü mü sağı solu atıyor elektrik sistemi göçüyor, frenleri patlıyor. Ki dediğim yolda da MCT bile keçi gibi hiç sorunsuz gidiyor. O kadar nazlı motosiklet olmaz....
-
14 Mayıs 2013, 21:58
Sanırım bu kuzen motoru baskasının kredi kartından almış,hamiline sormadan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)