kral adamlarsınız vesselam...Tekteker İrfan yediğin ekmekler sana helaldir be icatcı gangam...
Ahmet Abi alıcam ifadeni zaten 2-3 güne marak etme...
kral adamlarsınız vesselam...Tekteker İrfan yediğin ekmekler sana helaldir be icatcı gangam...
Ahmet Abi alıcam ifadeni zaten 2-3 güne marak etme...
Garip Başkan aleküme selam .. Amad reyiz misafirdir ne yapsam yeridir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
olm bak evini damını biliyom çıra gibi yakarım seni...hatta hangi sahilde çay içtiğini bile biliyorum arabanı çizerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hoşgeldin Mete abi,bancı,yasakçı zihniyete karşı direnişinin yanındayız
Sorun değil..2 gaz verir şutlatırız gene....
Naapalım...
2 hafta falan çekecez artık...
panpaaa hoşgeldin, biraz seni yad ettik buralarda.. kulakların iyi çınlamıştır laa
ulen Alp Tonga sen biraz fırıldaksın... şimdi bir uyarı daha aldım küfür ve argoyu ayırtedin mesajım yüzünden...senmi ispiyonladın len beni...
Bugün 11:57
Erhan Erdil
Admin (skullhunter)
sayın mete_han Bu konudan bir uyarı aldınız Motosiklet.net Forum
Kamilll kişiye özel başlık açılmaz bilmiyonmu bunu... çınladı reyizim...çınlamazmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
anladık maksadını senin zarflıyorsun yaneee krallık felan bozar bizi şoparım şu alemde çok klavye delikanlısı gelip geçmiştir buradan bilirizki burada yazılan neyse yüreğimizde odur bunu sen ben biliyoz ya gerisi teferruat gibin bir şey . uzun zaman oldu banada uğrada koklayayım azcık seni
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: İlgili üye isteği üzerine konu kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)