5 mayısta banı kalkacak demişti birisi bi ara ama hala banlı gözüküyo mete_han
5 mayısta banı kalkacak demişti birisi bi ara ama hala banlı gözüküyo mete_han
valla beyler bundan 10 yıl önce Allah razı olsun dendi mi aklıma hep dilenciler gelirdi...ve abes karşılardım bu kelamı kullananları...yadırgardım...
Ama şimdi harbiden bunu tüm benliğimle yazmak isterim...Allah sizden razı hoşnut olsun...bende sıklıkla takip ettim mesajları..çok mutlu oldum...ha layıkmıyım bu alakaya..kesinlikle değilim...kendi halinde vasat ama biraz sosyal biraz iletişimci ten temasına inanan bir kişiyim...
bu akşamda buluşmada söyledim...beni admin kendi eliyle bu noktaya getirdi...banlana banlana adeta yalama oldum... bir Nelson Mandela oldum diyim yani...çevremde vay reyiz banlıysa bizde yastayız reostayız şeklinde bir refleks oluşturunca ortak bağ gelişiyor...ama gerçek olan şu hepimiz birer yumruğuz..o yumruk deprem bile yaratabilir...bunun farkında olmak çok önemli...
yani kimse ben şu oldum...ben şuyum demesin...ne olacağım desin...
Allah kaza bela vermesin sevdiklerimizin acılarını bizlere göstermesin...sağlık sıhhat ve huzur diliyorum ...
geyik yapmak için çok zamanımız olur...benim enseme vursan niye vurdun demem...canın sağolsun derim...sevdiğindendir derim...kalbinizdeki yere razıyım fazlasında gözüm yok...
zirveye tribünede oynamaya gerek yok...neysek oyuz diyim...kazamız belamız olursa cenazemiz kalaba olsun yeter...iyi bilirdik deyin yeter...daha da bişey istemem ...ben yatayım bekciyim biliyosunuz...zabahınan nöbet var...perişanım valla...iyigecelerr...
Forumda gönüllüler grubu oluşturulsun, mete_han'ın yediği banlar gönüllülere paylaştırılsın. 20 kişi gönüllü olsa 4-5 gün ban yeriz sıkıntı olmaz
Seni biz yarattik reyiz :-) bu aksamki hos sohbetin icin ayrica tesekkurler :-)
abi geçmiş olsun,cezan bitmiş buna çok sevindim,forumda belli kişiler var bunlar ceza alınca foruma giresim bile gelmiyor hadi millet ceza alıyor bir hafta on gün neyse ama sen ceza alınca altı aydan aşağı almıyorsun,ben sandım ki sana müebbet verdiler,neyse bundan sonra sana verilen cezaları paylaşırız artık
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Genel af mı çıktı....
Adminim herkese af istiyoruz...
Çifte standarda hayır kampanyası başlatacağım...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Geçmiş olsun aga Allah bi daha göstermesin
Yahu niye geldin ki, zaten yine rahat durmayacaksın.
Öncesinde yazılmış edilmiş o kadar siteyi sallamaz artık, bir daha gelir mi bilinmez minvalinde yazılar... Ama dakika 1, gol 1; ilk dakikadan yazı gelmiş.
Hoşgeldin diyeyim ben de, umudum yok ama umarım bu defakinin gidişi olmaz...
Ben de kendisine hoşgeldin diyorum
Ama şimdiden "güle güle" de demek istiyorum. O kadar ani gidiyo ki vedalaşamıyoz
ojbulduk beyav...güzel insanlar...ben yüksek müsaadenizle konunun kapanmasını modlardan rica edicem..çünkü .ötüm kalkmaya başlıyor bazen sarhoş olabiliyo insan layık olmadığın bu sevgi karşısında...
asıl nedeni kimseye cevap yazamıyorum iyice strese giriyorum...abicim ben 8 yıldır bu forumda kimseyi cevapsız bırakmadım...nezaketen illaki bir şeyler yazarım ama 180 cevabı yazamayacağımı bildiğimden bir sıkıntı içine giriyorum...birine mesaj yazıcam bana cevap yazmıcak hemen sırtımı dönerim vay ipneye bak artiz oldu kahale almıyo derim yani.. işte öyle bişey bu...hanginizi öpem hanginize sarılam...bu na mümkün...hem daha fazla şımarmamak için eski geyik alemine akmamız lazım bu konuyu dübürüdeteyim yüksek müsaadelerinizle... harbiden kendimi nimetten saymaya başlıycam...
ban konusunda da çoğunu hakettiğime inanıyorum...sadece biraz daha esnek olunmas taraftarıyım...kurallar neyse o mevzusu değil...bana özel bir tarife ve tabiri caizse peşimde hafiye bir mod arkadaş var...yahu benim yaptığım siyasetin argonun 10 katını yapanlara YEMİN EDİYORUM bir cezai müeeyide uygulanmıyor...tek bu zorum agidiyor...her forumu takip ettiğimde siyasi muhabbetlere baktığımda ulen şu kadarını ben bile yapmadım diyorum...
birde arkadaşlar KÜFÜR ve ARGO iyi ayırt edilmeli...
yani .... s..krm bir küfürdür değil mi...ananı avradını bir küfürdür değilmi..bugüne kadar kimseye küfretmedim...
ince yollu argo kelimeler kullandığıma dair yemin ederim...dangalak salak ahmak şeklinde hakaret içeren şeyler kullanmışımdır...küfür çok başka bişey beyler...bunu ayırtedelim...sonradan hep pişman olmuşumdur...coq abide kusuruma bakmasın..onun AKP ye oy verenlere ettiği hakaretler yüzünden kendisine olan tavrım sert oldu...ki benimde AKP düşmanlığım had safhada olmasına rağmen...vs vs...yani arkadaşlar pişmanlıklarım oldu...kırdığım insanlarda beni affetsinler...ki kolay kolay kırmam...birinin bana zarar vermesini beklemem başkalarına güdümlü zarar veriliyorsada ortaya dalar taraf olurum...buda bir eşşeklik diyelim ama işte böyle...zalime densize karşı çok sert bodoslamasına dalıp kendime zarar veriyorum aslında olay bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Korayım sağol varol gangam...konu beni berhudar etti...
genemi geldin len
kurtulamadık senden kıyıya köşeyede atılacak adam değilsin emmeee , hoş geldin tosunum öperim ensenden hasretle .
Ensesinden öpmmeee küseeeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)