İnsan üzülüyor , umarım yönetim banın süresini değiştirir.
İnsan üzülüyor , umarım yönetim banın süresini değiştirir.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
ya kanka harbiden güzel konu açmışsın
çift silindir metoşş
ne desek az gelir ama harbiden yumuşak kalpli panda
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Haziranin ilk haftasi iki kisi canakkaleden gecip ege kiyilarindan gitme planimiz var .
Ayrica ben sana kusum polo gecen sene benim geziye gelicem dedin gelmedin , unuttum sanma .
Otopislikci. Sen gelemiyorsan biz sana gelirdik bahanemi bu simdi .
illa utançtan yerin dibine sokacan yani
eşşeğim abi ne yapim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
abicim inan ne sözler verdim de tutamadım, haftada 1 saat halı saha maçına bile izin yok, evde 9 aylık bebek, bu aralar huzur için hanımın dediği oluyor bugün acıdı da motora izin verdi o gazla Halkalı-Beşiktaş vs derken 100 km gezmişim ... yazın annesinin yanına gidince biraz daha ferahlayacağım, motorla bodrum olayı da onları ziyaret işte ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Tayfur takiliyorum yaw sen sag salim gittinse gerisi sorun degil . Allah yolunu acik ettikten sonra daha cok gelirsin , takilmam
Polo Allah anali babali buyutsun insallah . Yildiz parki girisindemiydin sen eger oyleyse arkadaslar var orda surekli ugruyorum . Ozellikle mobeseye . Ordaysan goruselim .
Dediğin gibi şu konuyu böyle tatsız şekilde uzatmak istemiyorum ancak benim açımdan sıkıntı yok.Uzatmanın da alemi yok.Daha önce de karşılaştım böyle tehditle.Kendisine sordum teke tek mi buluşalım yoksa arkana destek alacaksan kendi akrabalarımı falan tanıtayım dedim.Tanıttıktan sonra sen bana ölüm tehdidinde bulunuyosun diyerek yaygarayı koparmıştı gerizekalı.Halbuki ben tehdit falan etmemiştim.Akrabalarımı tanıtmıştım.Neyse daha fazla uzatmayalım.Daha da bişey yazmıcam.Siz takılın , metehanı yad edin.Benim bundan sonra metehan adı geçtiğinde işim olmaz.İnsanlık yapalım dedik , kabahatli olduk.
İşte o resimlere ulaştık buyrun dünya bunuda gördü bir zamanlar heyy gidi beaaa
https://www.motosiklet.net/forum/teb...ifa-ettim.html
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
adamlar ozene bezene bı konu acmıs sende sıcmıssın konunun ıcıne.metehanla ne gıbı bı sorunun var bılmıyorum ama son yazında sıvama bolumu oldugu kesın.yazdıgın yazıyı okudunmu tekrar bılmıyorum ama yakıstıramadım hemserım.herkesın kendıne gore cevresı hısım akrabası var.ummadık tas bas yarar der eskıler.fazla ozguven ıyı degıldır.tabıkıde kımse dalına bastırmaz ama bu konu ne yerı nede zamanı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Foruma şöyle bir özellik gelse süper olur; konu açarken konuya yorum yazmasını istemediğimiz kullanıcıları engelleyebilsek süper olur :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Yahu arkadaş sıkıntı yok diyoruz anlamıyosunuz.Ortada bi yanlış anlaşılma oldu düzeltildi.Sonra dangalağın biri bi hıyar attı ortaya , gereken yere iade edildi.Sorun yok.Devam edin metehanı yad etmeye.
kimsenin avukatlığını yapmıyorum tanımıyorum ikinizide ama adam hıyar gösterdi diye her mesajda dangalak demenin kışkırtmanında anlamı yok gibi yinede sen bilirsin
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Peki kardeşim dangalaklık , salaklık bende ki metehanı yad edelim başlıklı konuya yorum yazdım.Bu forumda yorum yaptığımızda bi tane gerizekalının çıkıpta hıyar resmi göstermemesi için hangi konuya yorum yapmamız gerektiğini kime sorucaz.Onu da bi söyleyin de ona göre yazalım.Ya da hiç yazmayalım şu forumda.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)