Namussuzluğa Açılan Pencere
Reklamlar
-
Özışık gibi bir internet haber yazarının , net ortamının şekillerini göz ardı edip , tv dizilerine takılı kalması tuhaf bence !!
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Reklamlar
-
Televizyonu bu kadar kötülemek anlamsız. Herşey insanın kendinde bitiyor. Babam da televizyon izliyor fakat haber ve maç haricinde başka birşey izlemiyor. bence en dogrusu bu. Türk dizileri de saçmalıktan ibaret. ben daha görmedim tarihimizi anlatan, yabancıların vaay türklere bak sen diyebilecegi bir film-dizi. saçmalık. cidden saçmalık bütün diziler. o onu sevmiş bu bundan ayrılmıs o onu oldurmus. yemin ediyorum aptalca seyler bunlar. fakat izleyen çok. Pis yedili demişsiniz. allah belasını versın o dızının. ben onun kadar sacma bi dizi görmedim. orço mudur nedir. salak yemın edıyorum salak. ama cok sevılıyor. niye ? şımarıklıgın son haddinde çünkü. dizi de öyle. Survivor deniliyor. lan bizene adadaki yaşamdan ordaki sacmalıklardan. sen sanıyo musun adam orda gunlerce ac. sen 1 günde 1-2 kere hindistan cevizi ve midye ye karnını doyurmaya calıs. dene bakıyım bi evde. hadi dene paylasımlarını da aktar buraya. öyle bir dünya yok. show'dan baska bırsey degıl. ünlülerin zaten orda ac kalmadıgı bariz belli. gönüllülerse rolleriyle oyunculuk mankenlik imkanı arıyor orda. survivor'a katılan sonrasında ünlü olan bir sürü insan var. niye ünlü oluyorlar ? adada ac kaldılar dıye mı ? yapmayın allah askına. adam survivor'dan sonra behzat ç'de oyunculaga basladı. senın gozune sokuyorlar, survivor oyunculuktan ibaret diye, sen hayır bunlar aç açç diyorsun. herşey insanın kendi beyninde bitiyor. adam istiyorsa çıplak kadın görmeyi, hotbirdi acmasını bılıyor. fakat ıstemıyorsa, acmıyor. yine insanın kendinde bitiyor. insanın içinde din duygusu yoksa allah korkusu yoksa, izliyor bütün dine aykırı seylerı, aklını o yöne itiyor. fakat namazında niyazında biriyse, allahından korkup peygamberlerine inanıyorsa, o kanalı siliyor uydusundan. herşey insanın kendinde bitiyor beyler. gerisi yalan.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
-
Bu tip düşünceler kendine güveni olmayan, karşısındakinin düşünce ve eylemlerine verecek cevabı ve bilgisi olmayan kişilerin tipik düşünce örneğidir," daha iyisini yapamıyorsan yasakla gitsin". Yeterli birikimin ve yeteneğin varsa çık karşılarına erkekçe döğüş, onlara onların silahlarıyla cevap ver. Yok tabii, anca baskı-yasak !! Bu ülkenin neden ezik ve sürüngen olduğunun tipik örneği!
-
Super Moderator
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: 1.2.18. Politik, siyasi ve dini konuların konuşulması "Konu Dışı" forumu dahil yasaktır. |
|
|
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)