Bence öncelikle sarsmadan sıkıca sarılmalı sonra ona verilen enerjiyi alabilmeli örneğin omuzlarını ve basını hafif eğdyse vücut hareketleriyle belli etmeli ;)
Bence öncelikle sarsmadan sıkıca sarılmalı sonra ona verilen enerjiyi alabilmeli örneğin omuzlarını ve basını hafif eğdyse vücut hareketleriyle belli etmeli ;)
Arkandaki bayan değilse farklı mı oturacak. Senin niyetin başka bir şey değil dimi
Gerekli bilgiyi buradan bulabilirsin.
http://motoansiklopedi.wordpress.com/tag/artci/
arkadaki kadinsa ve altimdaki ss ise ben oturtmam. Baska tip ise olur. Bir kere otobuste giderken yanimda bir 600rr durdu arkadaki kadinin ne var ne yok herseyi gozukuyodu. Otobusteki butun abazalar kizin.... Bakiyodu. Ben rahatsiz oldum sahsen hayalim olan hanimimla beraber motosiklet gezisi icin dik oturuslu bir motosiklet düşünürüm. Konu ilginc olmus bu arada
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
artçının kim olduğu önemli. her zaman papaz pilav yemez
aklıma tokmak nuri geldi :D bilmeyenler googlede motor bakımı tokmak nuri diye aratıp ilk sayfaya dalsın +18 içeriyor ona göre :D
bu kawasaki bir başka dostummm
Utangaçsa yan oturmalı
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Giyecek korumalari oturacak ss ise daha dikkat edecek miy giy ediyorsa hadi gule gule diyecek
Virajda oynaşmasında ne yaparsa yapsın.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu forumdan nefret eder oldum arkadaş. !
Erkekle kadının arkada oturma şekli farklımıki? İkiside bele sarılabilir. Bunda utanılacak çekinilecek biseyde yok. Enerji vermek falan nedir ya Rahat durmassan enerjisini alırsın dikkat et.
Ne biçim insanlarsınız, edep yahu.
Eşim sırf sizin bu saçmalıklarınız yüzünden girmiyor foruma son 2 senedir.
arkadaşlar artcı kimi zaman eşimiz kimi zaman kız kardeşimiz olabilir. saçma saçma şeyler yazmayın.
kadının nasıl oturacağı, oturana mı bağlı motorun tarzına mı ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)