ooo sakarya ya da gelecekler inş
TATANGALAR onları bekliyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Allah Türk'ü korusun . geri kalanı zaten devlet koruyor...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Sakarya'ya gelecekler ha... Gömerler onları oraya gömerler...
"CaRPe DieM"
size ne olacağını söyleyemem
ama neyin planlandığını anlatabilirim
bir taraftan algılarımıza müdahale edilerek yumuşak geçiş sürecine tabi tutulurken, bir taraftan böylesi bir eylemde olacak karışıklıkları değerlendiriyorum
olabilecek onca olumsuzluğun peşinden "analar ağlamasıncılar" ın eli güçlenebilir, "bu şekilde olmuyor"a getirilebilir tüm bunlar
büyük planın son aşamalarının Türkiyedeki iç karışıklıklar olduğunu tahmin ediyoruz ve yıllardır söylüyoruz
oslo müzakerelerinin içeriğinde terör örgütünün büyükşehirlerde ciddi hazırlıklar içerisinde olduğunu da okumuştuk, buraya dikkat
bahar havası bizde de esebilir uyarısını da yapmıştık
yıllardır anlatılmaya çalışıldı ki bizi (ülke bazında) savaşla parçalayamayan haçlı zihniyetin yeni oyunu bizi milliyet ve mezhepler ekseninde bölmeye çalışmak
buna içerde "israille birleşip devlet kuracağız" kafasındaki ahmaklar ile "filanca milletin hepsini kesmek lazım" cı faşo zihniyetin de çanak tuttuğu aşikar
bu coğrafyanın çocukları
apo denen adam cia-mossad ikilisinin piyonudur
asılamamış olmasının sebebi ülkemizin piyon hükümetleridir, bu gün elinin güçlenmiş olması da aynı sebeptendir
amaç kürdistanı kurmak olup, kürdistandan maksat, büyük israile köpeklik yapacak bir ahmaklar devletidir, unutmayın
1000 yıldır beraber yaşadığınız insnalara ihanet edecekseniz filistinin halini gözünüzün önüne getirin yeter
bilin ki çok daha fazlası sizi bekliyor olacak
Bu tarz başlıklara yazma taraftarı değilim ama yazılanlara bakıyorum beğenenlere bakıyorum kimi vatanı vermiş bile, kimi saçmalamış bir kaçtanede akla sürülür yorumlar var.
Nedemek "ne yapıcaz", "bırak isteyen istediğini yapsın" bu vatanı satmakla eş değerdedir bu itlerin böyle semirmesi bu düşünce yüzümnden olmuştur dtp Karadeniz çıkarması yapacaktı ne oldu.? tepkileri görünce iptal edildi sende tepkini göstereceksin.
Lafa geldimi biz Osmanlı torunuzuyuz, Cumhuriyet çocuklarıyız denir icraat geldimi "isteyen istediğini yapar" ve herkez istediğini yapacak ama bende bu mitinglerin yapılmasını istemiyorum nasıl olcak şimdi Kocaeli`yede bekliyoruz.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Samsuna hele de Bafra'ya gitmelerini öneriyorum.. Ha geri dönebilirler mi bilemiyorum o ayrı!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Sen tepki gösterdikçe onlar güçlenir.
buraya yazıyorum siz hepiniz gelemezler edemezler yok şöyle yok böyle yazıyorsunuz ya
21 martta buraya
nooldu dağıtıyodunuz mitingi diye başlık açıp size bol bol gülecem
durumuzun tamamen nasrettin hoca fıkrası gibi
hiçbir şehirde hiçbir tepki olmayacak siz de göreceksiniz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
En çok komiğime giden şu osmanlı torunuyuz milliyetçiliği yapan adamların Osmanlı imparatorluğunun türk,kürt,ermeni,rum,yahudi,hristiyan bir arada yaşayabilen bir devlet olduğunun farkında dahi olamaması.Büyük devlet olmanın sırrı farklı etnikten olan milletleri kardeşçe yaşatabilmekten geçer.Bizm milliyetçileri Osmanlı döneminin en parlak döneminde devlet yönetimine verecen devlet 50 yılda çöker.
Yok şu meydana çıkamazlar diyen adamları 21 martta görmek istiyorum hani şu kendi şehirlerindeki bazı mahallelere giremeyen girsede polis tarafından toplanıp örgütlenip kullanılıp atılan adamları...
yumurta göt kapısına gelince emin olun bu millet insan eti yer..
Bdp li olan o bayrağı taşıyan herkes teröristtir, öldürülmek için doğmuştur..
Apo köpeği müebbet hapis, daha kıçınız başınız oynamasın..
Askere taş, sopa atarsınız kaçak elektrik kullanırsınız, vergi vermezsiniz ondan sonra DÖVLET BİZE BAHMİRR ..
hasss..... ulen
Osmanlı zamanında farklı dil din ırk ve etnik kökenle bir arada yaşayan insanlar ne zaman biz burada kendi ülkemizi kurmak istiyoruz dense onu söyleyen ağızların üzerinde durduğu başların koparıldığını da hatırlatmak isteriz.. Benim güneydoğu ve doğu anadolu coğrafyasında kökenleri bulunan bir dünya CAN dostum vardır.. Asla kimseyi ırkından, dininden, dilinden dolayı yargılamam, lakin tutup BABAM bile Karadeniz de ayrı bir ülke olsun derse karşısında dururum.. Anlatabildiğimi düşünüyorum.. Yani çok zor bir şey söylemiyorum.. Bu ülke hepimizin ve MİLLİ SINIRLAR İÇERİSİNDE VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ!!!! İşte o zaman ATATÜRK'ün çocukları bizler, olup bitene seyirci kalmayacağız.. Evet söylediğimi tekrarlıyorum.. Güneydoğuda mitingini yap rahat rahat ama BAFRA da yaptırmazlar.. Yapmaya kalkarlarsa otopsici kardeş olacakları ayrı bir başlık altında inceleriz!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bırak bdp yı bılmem neyı.sıkıntı ortada boyutları ve amacı bellı.ama forumda dah yapılan cıfte standart uzdu benı.benzer bır konuyu mete-han acıyo suresız ban yıyo.bı baskası acınca ortalık ahkam kesenle doluyo bırden bre.su yazıya yorum yapan arkadaslara soruyorum.mecburı oldugundan vatani gorevını yaptınız bunu harıcınde ne gıbı bır katkınız oldu. dangalagın bırı cıkar derkı ben yıllardır vergı oduyorum.ewet canım kardesım bende oduyorum.ama helal etmıyorum.haramın bınası olmaz degımıde tamda bu konuya uygun sekılde sekıllenıyo.haram bırıkıp karsımıza boyle olusumlar cıkarıyo.neyse forumda sıyaset meydanına donmus en ıyısı alayım ben oltalarımı gıdeyım karadereye balıga....olayım arazı....belkı ogleden sonrada bır sıse okuzgozu....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
senin istediğin gibi olmasını ben senden çok isterim ama Karadeniz gezisinde 9 saat otelde mahsur kaldılar
Onlar sadece PKK yandaşlarının çok olduğu il de miting yaparlar
Birda İstanbul da yaparlar geri kalan hiçbir bölgede miting yapamazlar
Marmara Karadeniz Ege de o miting yapacak olanları otellerinden dışarı çıkartmaZlar
Sakarya da bi defasın da böyle PKK yandaşı bi grup gösteri yapmak istedi onları korumaya çalışan polis memurları bile linç edilecekti
Doğu'da asker şehit olur Türk polisi Sakarya'da bdp binası önünde 10 gün nöbet tutar binayı yakmasınlar diye
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
gülüp eğlenilecek, kaba etlere kına bile yakılabilecek ?? teröristler ile ahbaplığı olanlar sarf ediyor diye düşünüyorum bu sözleri.
Türkiye Cumhuriyetinde 70 küsür etkik kökenli vatandaş var, herkes her istediğini yapabiliyor(millet vekili bile olabiliyor) bunca senedir birbirimize damat-gelin alıp vermiş kaynaşmış harman olmuşuz, zaten herkes barış ve huzur içerisinde yaşıyor. nüfus yoğunlu olan etnik köken siyaset ile kullanılıyor, buna birde terör ekleniyor. burada rahatsızlık duyulan tepki verilen terörü meşrulaştırmaya, terörst başının(bebek katilinin) özgürlügüne kavuşturulma çabalarıdır. bunu gerçekten göremiyormu yoksa görmekmi istemiyorsunuz?? yada yandaş medyanın pompaladıkları işe yarıyor demekki.
Siz üstünüze alınmayınız.Bizim lafımız huzuru bozanlara bunu sadece tek taraf yapmıyor.Biraz mantıklı düşünürseniz özgürlüğe kavuşma gibi bir şansı olmadığını görürsünüz.Ben bütün insanlara ve etnik kökenlere eşit olarak yaklaşırım.Kimseyle yüzyüze konuşmadan gerçekten ne düşündüğünü bilemezsiniz.Bu arada bol miktarda mhp'li ve bdp'li arkadaşım var.Herkes kendine göre haklı.Bu arada şehit haberi gelmemesinden rahatsızsınız herhalde...
oo bütün faşistler toplanmış. hitlerin torunlarına selam olsun. ne o olm babanızın malı mı izmir, sakarya, bursa?
biz türklerin kötü bir huyu var. köprüye, vergiye, zamma, tecavüze bilmem neye sesimiz çıkmaz ama kürt hak isteyince içimizdeki tüm hayvanlığı ortaya çıkarırız. garip milletiz vesselam.
bırakın bdp istediği yerde miting yapsın, sizin canınızdan, arkadaşınızın canından, onca candan kıymetli mi? vatanın bir yere gittiği yok ona buna piyon derken faşistlerin piyonu olmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
ha bu arada sizin bu tükürük saçan ifadelerinizi okudukça gelecekten, insanlığın geleceğinden umudumu kesiyorum. yazık size. acınacak haldesiniz. nefret söylemi var bu başlıkta kilitlenmeli!
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)