İhtiyaç sahibine hayrına kondom veriyorum arkadaşlar. Kıskanma güdüsünü aşamamış bir bireyin dünyaya gelme riskine baştan engel olabilirsiniz.
Kargo da benden...
İhtiyaç sahibine hayrına kondom veriyorum arkadaşlar. Kıskanma güdüsünü aşamamış bir bireyin dünyaya gelme riskine baştan engel olabilirsiniz.
Kargo da benden...
www.motorumla.net
Güzel düsünmüssün ama Türkiye'de kullanim alani yok.
Yani sen kondomu bedava veriyorsun iyi güzel ama
karsi taraf
ver-mi-yor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Birader Ben talibim Arada lazım oluyor Poşet Geçiriyoz
Sado
kışlık mı ? yazlık mı
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Dur arkadaşım! Gerçekten ihtiyacın varsa listeye ekleyeyim! Alabilecek durumun varsa ihtiyacı olan arkadaşların önüne geçmiş olursun.
68 dolar değerinde Louis Vuitton.
www.motorumla.net
2 saat foruma girmedik neler olmuş
tamamen populist bir yaklasım.klasık turk dusuncesı.ama tavsıye ettıgıne gore ttecrubeyle sabıt
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ben de az kullanılmış bir tane gönderebilirim ihtiyaci olan varsa.Sadece bir sefer kullanılmış yağmur ve güneş görmemiştir.
Find what you love and let it kill you.
ben isterim ama kaç paket göndereceğine bağlı
sen olayın b.kunu çıkardın.
göndereceksen bari kullandığınla gönder ki bir işe yarasın derlerse ne diyecen??
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
yahu hemşom, sana ne tadından...
sen hisset, gerisini aromalı seven düşünsün... bir paket puding kaç para, bu kadar da cimri olma yauuu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kask verenden motorla mı istiyorlar ki benden öyle istesinler. O durumda verilecek daha güzel cevaplar var ama lise muhabbetine kaçıyor.
Olayın b.ku çıkmıştı sıvayan ben oldum kabul.
Find what you love and let it kill you.
o değil de şimdi dışardan bakıyon ii hoşş temiz gözüküyor çil çil ama ciğeri nasıl bunun ona kimse bişe demedi 0-100 kaç ? 100 km ne yakar ne içer ? ihtiyaç sahipleri bunları bilmek ister
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
sıfırmı, 2 ci el az kullanılmışmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)