Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor
-
alper kaya slymn93 elektronık arkadaşlara sorarak günlerdir neyin peşinde olduğumu ve neden değiştirdiğimi öğrenebilirsin.ama seni de anlıyorum birisine kızmışsın belli ama o kişi ben değilim
Reklamlar
-
gogo yubari adlı üyeden alıntı
alper kaya slymn93 elektronık arkadaşlara sorarak günlerdir neyin peşinde olduğumu ve neden değiştirdiğimi öğrenebilirsin.ama seni de anlıyorum birisine kızmışsın belli ama o kişi ben değilim
http://www.youtube.com/watch?v=jwMzqZnnW88
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
gençler bırakın artık barkın abinizin yakasını. bugün fuara gittim bu sayılan motorlara bi baktım da inazuma harika olmuş bakan bi daha bakıyor hacılar. sıra var önünde. fiyatı da uygun. arkasından sym wolfü gördüm inazumadan sadece bir tık aşağıda görüntüsü vardı. o da çok güzel duruyor. videoyu bekliyoruz barkın aga.
bu arada hyoculardan korkup zırhı çıkarmamışsın gözümüzden kaçmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
bu arada barkın aga beni duyuyorsan bir ara crf250l i de test edersen seviniriz. tüm dünyada bi heyecan var sanki. yeni teknoloji daha ucuz fiyat. sanırım bizde de çok satacak.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Hepimizin merak ettiği 250 cc segmentindeki motorları , gönüllü olarak bizim için test eden neredeyse Türkiye'deki tek test pilotunu da bu işe küstüreceksiniz . Barkın Abi söz verdiği gibi çekmiş videoyu .Montajları ıvırı zıvırı derken tabiki zaman uzayacak. Biraz sabırlı olun arkadaşlar , kimseyi kırmaya hakkımız yok
Kazsız belasız sürüşler dilerim
Test pilotu olduğunu nereden çıkardınız? Mesleği midir kendisinin?
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Mesleğini bilmiyorum ama Türkiyede değişik segmentteki motorları bizler için test ettiği için öyle hitap ettim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Mesleğini bilmiyorum ama Türkiyede değişik segmentteki motorları bizler için test ettiği için öyle hitap ettim
sevgili barkın bayıroğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : ..... Motosiklet Test Pilotu
-
ahuahuahu neredeyse dövecekler kendisini yahu tamam işine saygınız yok da biraz demokrasiye, fikir hürriyetine saygınız olsun. adam bir tane videosunda haksız rekabete yol açacak bir şey söylemiş mi?
ingilizce test izleyeceğiz diye afedersiniz götümüz çatlıyo. fikirlerine değer vermeyenler şöyle kenrara ayrılsa da biz de keyifle video için heyecanımızı devam ettirsek.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
puser adlı üyeden alıntı
sevgili barkın bayıroğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : ..... Motosiklet Test Pilotu
Bari adımı doğru bileydin.
"Bayıroğlu"
-
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
"Bayıroğlu"
e adamda öyle yazmış işte
konuyu değiştirme hem, hani nirde video?
-
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
"Bayıroğlu"
kusura bakma, düzeltip hemen tekrar yayımlıyorum. malum, forumda girdi düzeltme fonksiyonu kapalı
Hepimizin merak ettiği 250 cc segmentindeki motorları , gönüllü olarak bizim için test eden neredeyse Türkiye'deki tek
test pilotunu da bu işe küstüreceksiniz . Barkın Abi söz verdiği gibi çekmiş videoyu .Montajları ıvırı zıvırı derken tabiki zaman uzayacak. Biraz sabırlı olun arkadaşlar , kimseyi kırmaya hakkımız yok
Kazsız belasız sürüşler dilerim
ero__ adlı üyeden alıntı
sevgili barkın bayoğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : Oto Haber Motosiklet Test Pilotu
-
sabırsızlık la bekliyoruz video yu
-
Motosiklet Eğitmeni
ero__ adlı üyeden alıntı
meslegidir,
Rapid Training egitim merkezini iftiharla bitirip kirmizi kurdelali kalemle ödüllendirilmistir.
(Rapid Training meselesi ciddidir, orada test pilotlugu almis bir kaç Türk pilottan bir tanesidir)
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
puser adlı üyeden alıntı
kusura bakma, düzeltip hemen tekrar yayımlıyorum. malum, forumda girdi düzeltme fonksiyonu kapalı
sevgili barkın bayoğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : Oto Haber Motosiklet Test Pilotu
Bari bu sefer büyük harfle yazaydın
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Bari bu sefer büyük harfle yazaydın
eyüp, sana vicdansızlık ithamında bulunuyorum
-
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Bende bunu nihahahah şeklinde karşılıyorum.
ithamımda "nihahah" yok, içi sevgi dolu.
-
Güzel meslekmiş... Tebrik ederim (kendisi halen söylememiş olsa da!)
-
Videolar nerde ulaaa
Kurgucu uyuma videoyu hazırla
-
ben şuanlık 250 cc düşünmüyorum ama bu videoyu 4 gözle bekliyorum
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
video çoksada izlesek sabırsılanıyorum
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)